Medicul lui Shannen Doherty a făcut declarații sfâșietoare, după moartea actriței: „Nu era pregătită să plece. Iubea viața. Camera era plină de prieteni care..."

 Tudorache Simona
.

Shannen Doherty a pierdut bătălia cu cancerul la 53 de ani, după nouă ani de luptă. Actrița a sperat până în ultimul moment într-o minune, pentru că își dorea să trăiască și să joace. A trecut prin mai multe operații și a încercat mai multe tratamente până la final, dar niciunul nu a avut rezultatul dorit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Medicul, care i-a devenit în timp un prieten apropiat, a povestit cum și-a petrecut actrița „ultimele ore' înainte de marele final. Vedeta în vârstă de 53 de ani a fost înconjurată de prietenii foarte apropiați, conform celor declarate de Lawrence D. Piro pentru People, la câteva zile după moartea ei.

shannen-doherty-21shannen-doherty-21

Cum și-a petrecut Shannen Doherty ultimele zile

Shannen Doherty a vrut să aibă aproape lângă ea, în ultimele zile, doar persoanele dragi și pe câinele ei.

„În ultimele câteva ore din viață, ea se afla într-un loc în care se simțea confortabil, a și dormit, fiind înconjurată de câțiva prieteni apropiați' , a spus medicul.

„Camera era plină de prieteni care îi ofereau multă grijă și sprijin. Era o atmosferă sobră și tristă, dar frumoasă și plină de iubire. Cel mai greu lucru a fost că ea nu era pregătită să plece, pentru că iubea viața', a mai precizat oncologul.

Shannen Doherty a găsit un sprijin în medicul ei

Shannen Doherty și medicul Lawrence D. Piro s-au apropiat din primele momente în care au început să formeze o echipă. Relația lor se baza pe mult respect. Specialistul i-a înțeles frământările și a încercat să fie de fiecare dată acolo atunci când avea nevoie de el.

„Am avut o conexiune imediată!', a spus Piro, medic la Cedars-Sinai Medical Center în Los Angeles, adăugând: „Uneori pur și simplu se întâmplă. Există acel vibe pozitiv, acea înțelegere fără efort și asta am avut noi ani la rând. De când ne-am cunoscut și până în ultima clipă'.

Când a început Shannen Doherty să trăiască un coșmar

Doherty a fost diagnosticată pentru prima cu cancer la sân în 2015, iar doi mai târziu boala a intrat în remisie. A revenit în 2019 mai puternic, iar în 2023 Brenda din Beverly Hills, 90210 anunța că a ajuns la creier.

Piro a explicat că Doherty a fost o „războinică incredibilă' și a continuat să lupte până la final. „Am continuat să luptăm până când nu am mai putut. Ultima conversație pe care am avut-o a fost de curând, când era în proces de a reliza că situația ei a luat o întorsătură importantă. Am vorbit despre iubire, despre sprijin și despre luptă. A vrut să continue tratamentul și să lupte, în ciuda faptului că starea ei psihică nu era cea mai bună. Și am făcut-o. A fost o luptătoare până în ultima clipă', a mai mai spus medicul.

Mama vedetei din „Beverly Hills, 90210', Rosa Doherty, a rupt tăcerea și le-a mărturisit oamenilor că se simte „cu adevărat recunoscătore' față de „toți cei care și-au arătat dragostea și sprijinul față de Shannen de-a lungul vieții'.


Citește și: Tatăl lui Salman Khan, declarații surprinzătoare despre viața amoroasă a fiului său, în contextul relației de 10 ani cu Iulia Vântur: „Se îndrăgostește repede, dar nu are curaj să se însoare”. Ce fel de femeie caută starul de la Bollywood

Citește și: Ce spune Selly despre consumul de droguri la Beach, Please!, după ce a primit un val de critici: „Am adus peste 50 de milioane de euro în economia locală și peste 10.000 de cetăţeni străini. Suntem o generație mult mai…'

Citește și: Valentina Pelinel laudă implicarea lui Cristi Borcea în educația celor trei copii ai lor: „Nu poate să fie dur cu ei, oricât ar încerca el, e sensibil la capitolul acesta. El e genul care…”. Motivele pentru care Milan învață la o școală privată / EXCLUSIV

Citește și: Gabriel Dorobanțu nu regretă că nu s-a însurat și că nu a devenit tată: „Fiecare trebuie să își ducă crucea sau să își poarte destinul, sau chiar steaua călăuzitoare. Dacă aș fi fost căsătorit și aș fi avut un copil, doi sau zece, nu știu. Nu m-am văzut tătic niciodată…” / EXCLUSIV

Citește și: Georgică Cornu are o nouă iubită după despărțirea de Marina Almășan. Reacția prezentatoarei TV: „Singurul lucru pe care nu-l înțeleg este de ce a fost nevoie de tot circul ăsta, în care a încercat să-și spele imaginea”

Shannen Doherty voia să trăiască

Fostul soț al lui Doherty, Ashley Hamilton, a numit-o la rândul său „înger păzitor', într-o discuție cu TMZ . Vedeta a mai fost căsătorită anterior cu Kurt Iswarienko, de care a divorțat  cu o zi înainte de moarte Cei doi erau despărțiți din 2023.

Piro susține că despărțirea „emoțională' a afectat-o mult pe Shannen Doherty, care a aflat că era înșelată de doi ani.

„Ori de câte ori afla lucruri noi privind călătoria ei cu cancerul, ea mă suna sau îmi trimitea articolele pentru a vedea dacă este ceva care ar putea să o ajute. Întotdeauna am fost uimit de cât de capabilă era să-și separe emoțiile, cât de mult și-a dorit să lupte cu boala. Ea a vrut să trăiască', a mai spus el.

Foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton