Meghan Markle a născut primul copil. Ducesa de Sussex și Prințul Harry au dezvăluit sexul bebelușului

 Pirvu Cristina
.

Așteptarea a luat sfârșit! Meghan Markle a născut primul copil. După 9 luni în care ducesa s-a mândrit cu burtica de gravidă, iată că a venit momentul cel mare, de a-și duce copilul la piept. Acum, Ducesa de Sussex și Printul Harry au dezvăluit sexul bebelușului!

Întreaga lumea aștepta cu sufletul la gură momentul în care Meghan Markle va naște. Multe detalii despre sarcină le-a ținut ascunse, chiar și sexul. Mulți au pus pariu că va fi fetiță, dar iată, Meghan și Harry vor avea un băiețel care cântărește 3,2 kilograme.

Meghan Markle a născut la ora 5.26 dimineața. Ducesa de Sussex și băiețelul ei sunt perfect sănătoși.

https://www.instagram.com/p/BxH36irhwcO/

În ultimele săptămâni, Ducesa a stat departe de ochii curioșilor, nu a mai participat la evenimente și a preferat ca nașterea să fie un eveniment privat. Ea a procedat diferit față de Kate Middleton care, la doar câteva ore după naștere, s-a afișat în fața fotografilor cu bebelușul în brațe.

Despre starea de sănătate a lui Meghan Markle se știe că este una foarte bună, medicii s-au ocupat cu atenție de ea, dar și de bebeluș.

Meghan Markle a născut primul copilMeghan Markle a născut primul copil

Ce comenta Meghan Markle despre Kate Middleton pe vremea când ea și Prințul Harry încă nu deveniseră un cuplu

Înainte de a intra în familia regală britanică, Meghan Markle și-a încercat norocul la Hollywood, dar faima de care s-a bucurat datorită serialului Suits nu a fost nici pe departe similară celei pe care a cunoscut-o din momentul în care ea și Prințul Harry au devenit un cuplu. Era destul de crezut că o actriță americană, provenită dintr-o familie birasială și cu un divorț la activ avea să treacă de toate barierele, fiind cunoscut faptul că britanicii sunt conservatori, dar iată că minunea s-a petrecut.

La nici doi ani de când Meghan Markle s-a logodit cu Prințul Harry, fosta actriță a devenit un style icon și preferata britanicilor, reușind să se integreze în familia regală. Totul a culminat cu celebra nuntă din luna mai a anului trecut și cu anunțul că Ducii de Sussex urmează să devină părinți la finele acestei luni.

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton