Meghan Markle, gafă de zile mari în public. Soția Prințului Harry a fost numită "posesivă" și "penibilă" pentru gestul făcut la un eveniment

 Dumba Gabriela
.

Meghan Markle a comis o gafă de zile mari chiar în momentul în care privirile tuturor erau ațintite asupra ei, la turneul de polo Sentebale. Pe internet, a apărut un videoclip care surprinde momentul în care Ducesa de Sussex i-a înmânat trofeul Prințului Harry, după un meci împotriva celor de la Grand Champions. Ce s-a întâmplat apoi a stârnit discuții aprinse pe internet, iar Meghan Markle a fost numită „posesivă” și „penibilă”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Una dintre cele mai recente apariții ale lui Meghan Markle a ajuns subiect de discuție pentru tot internetul. Cei din online au taxat-o dur pe Ducesa de Sussex pentru gestul pe care l-a făcut, mai ales că se afla într-un cadru nepotrivit pentru asta.

Prince Harry PoloPrince Harry Polo

Gestul pentru care Meghan Markle a fost numită „posesivă” și „penibilă”

Recent, Meghan Markle a participat alături de soțul ei la turneul de polo Sentebale. Acesta se desfășoară în fiecare an pentru a ajuta fundația de caritate pe care Prințul Harry a înființat-o în 2006.

La acest eveniment important, Prințul Harry a fost căpitanul echipei Royal Salute Sentebale și au jucat împotriva celor de la Grand Champions. Soțul lui Meghan a dat tot ce a avut mai bun pe teren. Astfel, a reușit să aducă victoria echipei sale, scrie fanatik.ro.

Ducesa de Sussex a fost cea care i-a înmânat trofeul Prințului Harry. Totul s-a întâmplat înainte ca Meghan să comită gafa despre care vorbește toată lumea.

Pe internet, a apărut un videoclip care surprinde exact momentul înmânării trofeului. Din aceste înregistrări, se pare că Meghan Markle i-a cerut unei femei îmbrăcate în alb să se îndepărteze de Prințul Harry.

Imaginile au ajuns virale pe X și mai mulți internauți au taxat comportamentul Ducesei, caracterizând ceea ce a făcut ca fiind 'penibil'. „Toți par atât de stânjeniți'/ „Ce moment ciudat. Nu înțeleg ce a vrut să facă Meghan'/ „Gestul ei este groaznic'/ „Sunt curios ce a gândit cealaltă femeie'/ „Nu cred că Meghan a vrut să pară nepoliticoasă', sunt doar câteva din comentariile lăsate de utilizatori.

Citește și:Kate Middleton și Meghan Markle, ceartă înainte de nunta ducesei cu Prințul Harry. Croitorul miresei a povestit ce s-a întâmplat: „S-au confruntat cu probleme’

Citește și: Meghan Markle, mesaj secret pentru Kate Middleton, după ce a dezvăluit că are cancer: „Își folosește hainele pentru a transmite mesaje subtile. Ducesa a transmis în mod clar…'

De ce ar refuza Meghan Markle s-o viziteze pe Kate Middleton, după diagnosticul de cancer

Relația dintre Kate Middleton și Meghan Markle s-a răcit considerabil în ultimii ani, scrie presa internațională. În ianuarie 2020, Harry și Meghan au renunțat la calitatea de membri „seniori’ ai familiei regale și au anunțat că intenționează să „lucreze pentru a deveni independenți din punct de vedere financiar”.

Un expert regal a comentat relația dintre Kate Middleton și Meghan Markle. Potrivit acestuia, ducesa de Sussex s-ar fi îndepărtat de Prințesa de Wales deoarece nu i-a oferit susținere când era membră a familiei regale britanice.

„Megan nu se simte vinovată pentru Kate, deoarece crede că Kate ar fi trebuit să fie singura persoană din familia regală care să o fi sprijinit împotriva oricărei dificultăți. În afară de orice altceva, Meghan știa că Kate era o străină, așa că pur și simplu nu putea înțelege de ce Kate a ales să fie de partea Familiei Regale, în loc să o susțină pe ea, Meghan, cealaltă străină’, a afirmat autorul regal Tom Quinn pentru The Mirror.

Fosta actriță de la Hollywood nu e dispusă s-o viziteze pe Prințesa de Wales în Marea Britanie, nici după diagnosticul de cancer, decât atunci când se vor remedia disputele dintre ele.

„Diagnosticul de cancer al lui Kate a fost un adevărat șoc pentru Meghan, dar ea nu vede nicio modalitate de a repara relația pentru că a devenit atât de otrăvitoare. De asemenea, nu vrea ca oamenii să spună că încearcă să rezolve situația cu Kate doar pentru că aceasta este bolnavă. Meghan încă simte că Kate a greșit și ar trebui să își ceară scuze înainte de a încerca să construiască poduri’, a afirmat Quinn.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton