Meghan Markle, în lacrimi la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

 Dumitrache Laura
.

Meghan Markle, soția prințului Harry, a părut foarte afectată de moartea reginei Elisabeta a II-a. Ducesa de Sussex a fost surprinsă în timp ce își ștergea o lacrimî în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al suveranei a ajuns la Abbey. La fel ca prințesa de Wales, Kate Middleton, Meghan a purtat o ținută tradițională complet neagră.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a fost surprinsă în timp ce plângea la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Se pare că soția lui Harry a fost afectată de moartea suveranei. Meghan a purtat la funeralii o pereche de cercei simpli cu diamante și perle, dăruite chiar de regretatul monarh.

Meghan Markle în lacrimiMeghan Markle în lacrimi

Meghan Markle a declarat într-un interviu că relația cu Regina Elisabeta a II-a a fost una bună, în special la începutul relației ei cu Harry. Ducesa de Sussex a mărturisit că suverana era o persoană caldă și simpatică. Soția lui Harry a mai spus că regina a făcut-o să se gândească la bunica ei.

Citește și: Cum a reacționat Prințul Louis când a aflat că a murit regina Elisabeta a II-a.Băiețelul avea o relație specială cu străbunica lui

Citește și:Câți copii avea Regina Elisabeta a II-a.Regina Angliei a murit la vârsta de 96 ani

Citește și:Ce obiect a pus Regele Charles al III-lea pe sicriul Reginei Elisabeta a II-a.Imaginile surprinse în timpul înmormântării

Citește și:Regina Elisabeta a II-a, ultima fotografie oficială, făcută publică înainte de înmormântare.Ce semnificație au bijuteriile purtate

Meghan Markle, în lacrimi la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a fost văzută plângând când sicriul Reginei Elisabeta a II-a părăsea Westminster Abbey. Meghan nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a fost surprinsă în timp ce își ștergea obrazul, subtil.

Soția lui Harry a purtat o ținută complet neagră și o pălărie cu boruri largi. De asemenea, Meghan a purtat și un set de cercei simpli cu diamante și perle, primiți de la Regina Elisabeta a II-a.

Meghan, afectată de moartea Reginei Elisabeta a II-a

Meghan Markle a fost surprinsă mergând în spatele sicriului Reginei alături de prințul Harrry, în momentul când cortegiul a ajuns la Abbey. Ulterior, a părăsit biserica împreună cu Kate Middleton, regina Camilla și Contesa de Wessex.

Soția prințului Harry a părut extrem de afectată de moartea reginei și a încercat să-și ascundă lacrimile. În interviul ei din 2021, pe care l-a acordat lui Oprah Winfrey, Meghan a explicat faptul că a avut o relație pozitivă cu Regina Elisabeta a II-a.„Regina, de exemplu, a fost întotdeauna minunată cu mine', a spus ea

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton