Meghan Markle, mesaj secret pentru Kate Middleton, după ce a dezvăluit că are cancer: "Își folosește hainele pentru a transmite mesaje subtile. Ducesa a transmis în mod clar..."

 Calin Maria Bianca
.

Meghan Markle, mesaj secret pentru Kate Middleton, după ce a dezvăluit că are cancer. Populația a fost în stare de șoc, după ce Kate Middleton a spus clar că suferă de cancer. Nimeni nu se aștepta la o asemenea veste, mai ales familia regală. Recent, Meghan Markle nu a ezitat și i-a transmis un mesaj subtil, chiar prin intermediul hainelor purtate! Iată despre ce este vorba, de fapt!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Potrivit unui expert în modă, familia regală obișnuiește deseori să transmită mesaje prin intermediul ținutelor, astfel că de data aceasta cea care a făcut acest gest este chiar Meghan Markle. Ducesa de și-ar fi exprimat sentimentele în urma dezvăluirii diagnosticului de cancer al Prințesei de Wales printr-un mod inedit pentru restul lumii, dar nu și pentru cei care fac parte din familia regală.

meghan-markle-la-spitalul-de-copii-33-1meghan-markle-la-spitalul-de-copii-33-1

Citește și: Kate Middleton are cancer și face chimioterapie: „Ne-a luat timp să le explicăm totul copiilor”

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Meghan Markle când a vizitat un spital de copii pentru a promova terapia prin lectură. Ținuta valorează peste 4200 de dolari

Citește și: Cătălin Dobrescu a lăsat-o pe Oana Radu și fără cadourile pe care i le oferise în timpul mariajului: „A luat și o vază pe care mi-o cumpărase de 8 Martie”

Citește și: La 16 ani, fiica lui Nick de la N&D muncește cot la cot cu tatăl ei li câștigă mulți bani: „Plătește bine rău! Mai ales la concerte, că eu sunt și DJ-iță”

Meghan Markle, mesaj secret pentru Kate Middleton, după ce a dezvăluit că are cancer

Mai precis, este vorba despre rochia pe care Meghan Markle a purtat-o chiar atunci când a vizitat Spitalul pentru copii din Los Angeles, pe 21 martie. Rochia nu numai că avea un ansamblu floral pentru a marca începutul primăverii, ci specialiștii sunt de părere că Meghan Markle ar fi putut, de asemenea, să îi „întindă o ramură de măslin” lui Kate Middleton pentru boala nemiloasă de care suferă.

Mai mult decât atât, un alt indiciu este faptul că Meghan Markle a mers la spitalul de copii după ce Prințesa de Wales a făcut public faptul că urmează o chimioterapie preventivă pe urma diagnosticului cu cancer, oferit de către medici.

Familia regală este renumită pentru că își folosește hainele pentru a transmite mesaje subtile. Iar Meghan a învățat să își folosească hainele pentru a schimba perspectivele. Ducesa a transmis în mod clar un mesaj cu ansamblul ei floral”, a declarat editorul de modă Amber Graafland pentru „Fabulous”

„Florile simbolizează iertarea, sinonime cu puritatea, optimismul și prietenia„

Potrivit editorului de modă Amber Graafland, Meghan Markle nu a încercat doar să le înveselească zilele copiilor cu florile ei și culorile frumoase ale rochiei, care-ți oferă o stare de bine, ci chiar ar fi putut să-i transmită un mesaj emoționant pentru Kate Middleton.

Sinonime cu puritatea, optimismul și prietenia, florile reprezintă creșterea și înflorirea. Și, mai degrabă emoționant, florile simbolizează iertarea – ar putea Meghan să-i întindă o ramură de măslin cumnatei sale Kate?”, a spus ea în continuare.

Reamintim că Meghan Markle a stârnit numeroase controverse cu rochia ei, care nu costă deloc puțin. Întreaga ținută valorează mai mult de 4200 de dolari, rochia fiind din mătase creponată, semnată Oscar De La Renta, care în magazine are un preț de 3,490 de dolari.

Kate Middleton, după ce a aflat că suferă de cancer: „A venit ca un șoc uriaș'

După ce a dispărut din viața publică, Kate Middleton a decis să spună tot adevărul și să facă dezvăluiri șocante, într-un mesaj video. Mai preics, acela a fost momentul în care Prințesa de Wales a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer și că a început ședințele de chimioterapie. Bineînțeles, vestea a venit ca un șoc pentru toată Planeta, dar mai ales pentru familia ei.

„Acest lucru a venit, desigur, ca un şoc uriaş, iar William şi cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa şi gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii. După cum vă puteţi imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenţie chirurgicală majoră, pentru a-mi începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte şi Louis într-un mod adecvat pentru ei şi să îi asigurăm că voi fi bine.
Așa cum le-am spus și lor, sunt bine și devin mai puternică în fiecare zi, concentrându-mă pe lucrurile care mă vor ajuta să mă vindec, în mintea, trupul și în spiritul meu. Să-l am pe William lângă mine este, de asemenea, o mare sursă de confort și siguranță. La fel și dragostea, sprijinul și bunătatea care au fost arătate de mulți dintre voi. Înseamnă atât de mult pentru noi doi’
, a declarat Prințesa de Wales.

Sursă foto: facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton