Meghan Markle nu era văzută cu ochi buni de angajații Casei Regale: "Nu-mi puteam opri tremuratul, întâlnirea cu ea a fost terifiantă" / Cum o poreclise Regele Charles pe nora lui

 Oana Pantazi
.

Deși intrarea ei în Familia Regală Britanică i-a adus un boom de simpatie din partea englezilor și nu numai, se pare că Meghan Markle nu era deloc văzută cu ochi buni de angajații Casei Regale. Aceștia se temeau de ea, susținând că avea pretenții absurde… Cumva, porecla pe care i-o dăduse chiar socrul ei, Regele Charles, spune multe despre felul de a fi al soției Prințului Harry.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Deși, în general, ce se întâmplă în Casa Regală rămâne acolo, de-a lungul timpului au apărut tot felul de zvonuri privind caracterul nu tocmai plăcut al soției Prințului Harry, care nu ar fi tratat angajații de la Palat cum se cuvine. Pe de altă parte, Meghan a povestit în interviul lui Oprah, că viața la Palat era aproape de nesuportat… Ulterior, un purtător de cuvânt al Ducilor de Sussex a spus că Meghan Markle a negat toate acuzațiile de hărțuire și a fost „întristată de acest ultim atac asupra caracterului ei, în special ca o persoană care a fost la rândul ei victima bullyingului'.

ce-nasi-va-avea-copilul-lui-meghan-marklece-nasi-va-avea-copilul-lui-meghan-markle

Meghan Markle nu era văzută cu ochi buni de angajații Casei Regale

Înainte ca ea și Harry să renunțe la îndatoririle de membri ai Familiei Regale și să părăsească Marea Britanie, Ducesa de Sussex a fost în centrul unor scandaluri fiind acuzată de comportament nepotrivit față de angajați, dar și de stricare relațiilor cu Kate Middleton, cumnata ei.

Surse din proximitatea celor doi au declarat pentru Times of London că Ducesa de Sussex i-a făcut până și să plângă pe angajații ei pe când locuia la Palatul Kensington, după nunta ei din mai 2018 cu Prințul Harry. Cât despre Samantha Cohen, care a părăsit Casa Regală în 2019, după 20 de ani, aceasta a povestit că, după 6 luni în care a lucrat pentru Meghan, a concluzionat că fosta actriță nu înțelegea protocolul regal, dar nici nu făcea eforturi în acest sens, având un comportament adolescentin.

Citește și: Prințul Harry, adevărul despre relația cu Regina Elisabeta și Prințul Charles, după ce a părăsit Familia Regală: „Am fost dezamăgit'

Citește și: Reacția lui Codin Maticiuc, după ce a fost acuzat că ar sustrage bani, din actele de caritate: „La banii pe care îi strâng anual, aș putea să fur 100.000 de euro, 200.000 de euro…'

Citește și: Alina Sorescu explică de ce nu a divorțat încă de Alexandru Ciucu, după 2 ani de procese: „Nu îmi doream să fi ajuns aici. Acum este apelul procesului'

Raportul întocmit ulterior de Samantha Cohen vorbea despre stresul imens pe care l-a resimțit în relația cu Meghan Markle. De asemenea, angajații au povestit despre relația dificilă pe care au avut-o cu ea. Unul dintre angajații Casei Regale a subliniat chiar că interacțiunea cu Meghan Markle a fost teribilă. „Nu-mi puteam opri tremuratul, întâlnirea cu ea a fost terifiantă', a declarat acesta.

Sarah Cohen a dezvăluit că Meghan își intimida angajații și îi trata cu duritate, comportament total necorespunzător statutului ei. Mai mult, după câte a declarat un secretar pentru comunicare al Ducilor de Sussex, trei femei au acuzat-o pe soția Prințului Harry de tratament dur și comportament intimidant, iar doi angajați și-au dat demisia din cauza ei.

Ce poreclă a primit Meghan Markle de la angajații Palatului

La doar șase luni de la nunta cu Prințul Harry, soția lui a început deja să se impună în Familia Regală și, după spusele unora, angajații de la Palatul Kensington erau excedați de energia Ducesei. Tocmai de aceea, i-au găsit și un nume potrivit.

La doar o jumătate de an de când devenise soția Prințului Harry, Meghan Markle deja băgase în priză personalul de la Palat, energia ei părând inepuizabilă, cu toate că, pe atunci, se afla deja în al doilea trimestru de sarcină. Mai mult, fie soare, fie ploaie, Ducesa de Sussex se trezea în fiecare zi la 5 dimineața, obicei pe care ceilalți membri ai Familiei Regale nu îl au, așadar angajații care se ocupau de ea aveau ceva de tras. Conform Mail on Sunday, Meghan avea și alte obiceiuri care nu erau deloc pe placul staff-ului Palatului – se pare că Ducesa de Sussex își bombarda asistenții încă de la prima oră cu zeci de mesaje și nu e de mirare că aceștia i-au găsit un nume potrivit pentru ea… „Uraganul Meghan”

Cândva, Prințul Harry zicea: „Ceea ce Meghan vrea Meghan primește!’, așadar nu e de mirare că Ducesa de Sussex a fost nu doar răsfățată, ci și protejată de soțul ei. Nu că ar fi avut prea multă nevoie, deoarece Meghan este o femeie voluntară, energică și cu o voință de fier. Ca atare, Uraganul Meghan’, așa cum a fost poreclită de staff-ul Palatului, a ales încă de la început să nu respecte regulile – începând cu cele vestimentare și încheind cu cele diplomatice sau de etichetă.

Chiar și Regina Elisabeta a II-a avea să se convingă de acest lucru în momentul în care Meghan, o femeie divorțată, a ales să îmbrace o rochie de mireasă de culoare albă, la nunta cu Prințul Harry. Asta ca să nu mai vorbim despre faptul că nu o dată s-a îmbrăcat în negru, deși aceasta este culoarea pe care fețele regale o aleg doar în situații de doliu… Și, mai mult, a avut curajul să nu poarte ciorapi și să aleagă ținute ale unor designeri care nu erau pe lista Casei Regale.

Cum a poreclit-o Prințul Charles pe Meghan Markle

Știm deja că Meghan îi zice lui Harry My Prince, iar el o alintă Meg, în timp ce prietenii soției sale l-au botezat, în glumă, Hazza, însă nimeni nu și-ar fi imaginat ce poreclă neașteptată va primi actuala Ducesă de Sussex tocmai de la socrul ei, actualul suveran al Marii Britanii.

După cum afirmau surse din apropierea Familiei Regale, Regele Charles (pe atunci, Prințul Charles) i-a găsit nurorii sale un nume de alint care, considera el, e foarte potrivit pentru Meghan: Tungsten. Pentru cei care nu știu, tungstenul, cunoscut și ca wolfram, este unul dintre cele mai dure metale existente, nefiind casant și, în plus, devenind ductil în stare pură și păstrându-și în același timp rezistența. Teoretic, să o poreclești pe soția fiului tău cu un nume de metal nu este prea flatant, practic, după cum afirmă sursele, Prințul Charles a făcut acest lucru tocmai din admirație pentru Meghan. Dar adevărul nu este departe, pentru că Meghan chiar are duritatea wolframului.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton