Meghan Markle nu se desparte de ceasul care i-a aparținut Prințesei Diana. Cât costă bijuteriile purtate de soția Prințului Harry

 Oana Pantazi
.

În timp ce Regele Charles era încoronat și Harry, mezinul său a participat la ceremonie fără soție, ochii presei erau pe Meghan Markle, iar fanilor nu le-a scăpat că Ducesa de Sussex era la jogging cu prietenii, iar la încheietura mâinii îi sclipea ceasul Prințesei Diana… Iată ce semnificație au bijuteriile purtate de Meghan Markle și cât costă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După căsătoria cu Harry, Meghan Markle a fost permanent în atenția presei și a fanilor și, paradoxal, cu atât mai mult după ce cei doi soți au renunțat la îndatoririle regale. Ducesa de Sussex a drevenit un trendsetter și un adevărat influencer pe zona de fashion, așa că interesul pentru outfiturile și accesoriile ei a fost imens. Și cum în ziua încoronării lui charles toți ochii au fost pe ea, rămasă singură acasă, fanilor nu le-a scăpat faptul că Meghan Markle poartă ceasul și brățara care i-au aparținut Prințesei Diana chiar și la ieșirile în natură.

megan7-scaled-1megan7-scaled-1

Meghan Markle poartă permanent ceasul care i-a aparținut Prințesei Diana

În timp ce Harry participa la încoronarea tatălui său, Meghan era urmărită de paparazzi, în Montecito, unde Ducesa de Sussex, se relaxa alături de prieteni, fără Lilibet și Archie. Fanilor nu le-a scăpat faptul că soția Prințului Harry purta la încheitură ceasul Cartier al Dianei, dar și o brățară cu diamante, Bentley & Skinner, despre care se spune că Charles i-a dăruit-o fostei sale soții. Lady Di a primit ceasul de aur, în valoare de 23.000 $, de la tatăl ei, la aniversarea de 21 de ani. Nu doar ceasul, ci și brățara are o poveste specială pentru Meghan – două diamante din ea au fost folosite pentru a crea inelul de logodnă din trei piese pe care Harry i l-a dăruit în 2017. Ducesa de sussex a purtat brățara inclusiv la interviul cu Oprah Winfrey din 2021.

Citește și: Ce semnifică macii roșii pe care îi poartă în piept cei din Familia Regală Britanică

Citește și: Astrologul Prințesei Diana, previziuni pentru fiica lui Meghan Markle și a Prințului Harry. Ce destin va avea Lilibet

Citește și: Archie seamănă perfect cu mama lui! Meghan Markle a arătat dovada

Cu siguranță ultima amintire a fanilor cu Meghan Markle la Palatul Buckingham este legată de înmormîntarea Reginei Elisabeta a II-a, căreia soția Prințului Harry i-a adus un omagiu emoționant – Meghan a purtat o pereche de cercei cu perle, în memoria suveranei, acestea fiind preferatele ei. Simpatia Ducesei de Sussex pentru membrii Familiei Regale pare să se oprească însă aici.

Cât costă bijuteriile pe care le poartă Meghan Markle

Cu trei ani în urmă, presa internațională scria că Markle este o împătimită a luxului, deoarece întotdeauna alegea haine și accesorii extrem de valoroase, la fiecare apariție publică. Pentru o simplă ședință foto la care a participat alături de Harry, Ducesa de Sussex a purtat haine și bijuterii în valoare de aproape 400.000 $! E adevărat că doar bijuteriile – ceasul, brățara Cartier și inelul de logodnă – costau peste 350.000, iar un deux-piece-ul negru, marca Alexander McQuenn, 3.000 $.

Meghan mai poartă bijuterii cu valoare sentimentală, coliere cu zodiile copiilor și cercei nu la fel de scumpi ca cei cu care ne-a obișnuit pe când era la Palat. De asemenea, printre favoritele lui Meghan se numără o brățară Cartier Love de 7.350 de dolari și o brățară Jennifer Meyer de 3.000 de dolari, pe care de obicei le poartă împreună.

Larecenta ieșire cu prietenii, Meghan a purtat și un colier Maya Brenner x Abigail Spencer, de 495 de dolari. Realizat din cuarț, colierul Retreat te ajută să faci față provocărilor, conform explicațiilor de pe site.

Iar Meghan, de când a devenit soția lui Harry, a avut parte de o mulțime de provocări… Dacă în urmă cu niște ani soția Prințului Harry afișa un inel cu Mâna Fatimei, un puternic talisman de protecție împotriva deochiului și a energiilor negative, ulterior a fost văzută purtând la gât un medalion „evil eye', cunoscut și ca „ochiul răului', extrem de popular atât în Turcia, în Grecia, cât și la noi în țară.

Foto Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton