Meghan Markle și Prințul Harry au sărbătorit 6 ani de la nuntă! Cine a spus că cei doi "nu s-ar fi căsătorit niciodată dacă Prințesa Diana ar fi trăit"

 Dumba Gabriela
.

Meghan Markle și Prințul Harry au sărbătorit 6 ani de la nunta care a avut loc pe 19 mai 2018! Familia regală britanică a ignorat complet acest eveniment și nu a transmis nici un mesaj de felicitare ducilor de Sussex, care locuiesc în California alături de copiii lor, Archie și Lilibet. În plus, s-a spus că „Meghan și Harry nu s-ar fi căsătorit niciodată dacă Prințesa Diana ar fi trăit”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit pe 19 mai 2018 în cadrul unei ceremonii regale la capela St George de la Palatul Windsor. Doi ani mai târziu, ducii de Sussex au anunțat că renunță la îndatoririle lor de membri seniori ai Casei Regale și că au decis să se mute în Statele Unite.

Teaser trailer for Prince Harry and Meghan Markle Oprah Winfrey interviewTeaser trailer for Prince Harry and Meghan Markle Oprah Winfrey interview

Meghan Markle și Prințul Harry au sărbătorit 6 ani de la nuntă. Ce cadouri și-au făcut

Meghan Markle și Prințul Harry au spus marele „Da” pe 19 mai 2018. Fosta actriță a spus, în timpul turneului lor de săptămâna trecută din Nigeria, că este foarte fericită alături de Harry.

Ducii de Sussex obișnuiesc să sărbătorească aniversarea nunții lor făcând schimb de cadouri bazate pe tradiție. „Le place să își ia propria răspundere asupra cadourilor tradiționale de nuntă', a declarat anterior o sursă pentru People.

„Prima aniversare a fost cea de hârtie, iar Meghan a scris discursul de nuntă și l-a înrămat pentru el', a dezvăluit aceasta.

La cea de-a doua aniversare, în 2020, la scurt timp după ce s-au mutat în California, după ce s-au retras ca membri lucrători ai familiei regale, „amândoi și-au oferit reciproc cadouri bazate pe „bumbac'.

Pielea este un cadou tradițional pentru a treia aniversare, urmat de fructe și flori pentru patru ani și lemn pentru anul cinci. La cea de-a șasea aniversare în mod tradițional se oferă cadouri ce au la bază fierul.

Citește și: Gabi Bădălău a depus o nouă plângere penală împotriva Claudiei Pătrășcanu, după ce a refuzat să-i dea copiii în weekend: „Vreau să îi văd. I-am dat acum trei săptămâni câteva mii de euro ‘. Reacția artistei

Citește și: De ce a făcut Florin Piersic infecție la genunchi. Actorul a explicat situația prin care trece: „Sunt aici la recuperare. Totul e în regulă, văd cum o să merg, pentru că…'

Un apropiat al familiei regale britanice crede că prințesa Diana nu ar fi acceptat nunta dintre Meghan Markle și fiul ei, Harry

Comentatorul familiei regale britanice, Dickie Arbiter, care a fost purtătorul de cuvânt al Reginei Elisabeta a II-a din 1988 până în 2000, a spus că el crede că dacă Prințesa Diana ar fi trăit, Harry și Meghan nu s-ar fi căsătorit.

În urmă cu două luni, el a declarat: „Dacă Diana ar fi fost în viață, mă îndoiesc că Harry s-ar fi căsătorit cu Meghan. Diana era foarte atentă cu băieții ei, erau copiii ei. I-a protejat și i-ar fi protejat de oricine ar fi considerat că nu este persoana potrivită'.

„Opinia mea personală este că Harry s-a grăbit să se căsătorească.” El a continuat spunând că el crede că Prințesa Diana, care din păcate a murit în 1997, ar fi pus un „semn de întrebare”, menționând că el crede că Harry nu ar fi fost unde este acum dacă Diana ar fi fost încă în viață.

Meghan Markle a avut o rochie de mireasă de 100.000 de lire sterline, dar care nu a fost pe placul Reginei

Meghan Markle a ales să lucreze cu casa de modă Givenchy și Clare Waight Keller pentru rochia de mireasă. Ducesa a lăudat estetica elegantă a designerului și croiala impecabilă. Rochia discretă era lungă până la podea și avea mâneci lungi cu un decolteu bateau, care reflectă stilul personal clasic al lui Meghan.

Costând 100.000 de lire sterline, a întruchipat perfect „stilul ei american fără efort', a spus Waight Keller, care a descris rochia finită ca „nu prea feminină, dar nici minimală'. Crearea look-ului regal a durat 3.900 de ore și a implicat o echipă de 50 de persoane.

Dar se pare că Regina Elisabeta a II-a nu a fost atât de încântată de rochia de mireasă a celei care a devenit soția nepotului ei. Regretata suverană ar fi crezut că rochia era „prea albă' pentru ca o femeie divorțată să o poarte în biserică, potrivit unica.ro.

„Din punctul de vedere al monarhului, nu era potrivit ca o divorțată care se recăsătorește în biserică să arate atât de extravagant de virgină', a afirmat comentatorul regal Ingrid Seward pentru Daily Mail.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton