Meghan Markle, surprinsă purtând geanta preferată a Prințesei Diana. Mai are un accesoriu care a aparținut Prințesei Inimilor, de care nu se desparte niciodată

.

Meghan Markle a fost surprinsă purtând geanta preferată a Prințesei Diana, iar fanii au considerat că, astfel, soția Prințului Harry i-a adus un omagiu celei care, dacă ar fi trăit, i-ar fi fost soacră. De altfel, atât Meghan, cât și Kate Middleton au purtat de-a lungul timpului accesorii care au aparținut Prințesei Diana.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Recent, Meghan Markle a fost surprinsă recent în Santa Barbara, la ieșirea dintr-un restaurant italian fancy, iar admiratorii ei nu au putut să nu remarce că Ducesa de Sussex purta accesoriul preferat al Prințesei Diana. Îmbrăcată casual, cu o cămașă albă și jeanși, Meghan a ales să poarte o superbă geantă Dior de culoare neagră, identică celei pe care o purta pe vremuri Prințesa Diana, supranumită și Prințesa Inimilor.

diana-1024×576-853×480-2-1diana-1024×576-853×480-2-1

Meghan Markle, surprinsă purtând geanta preferată a Prințesei Diana

După ce a intrat în familia regală britanică, Meghan Markle a devenit rapid un fashion icon, fiind apreciată și copiată de femei de toate vârstele pentru stilul ei vestimentar. Pe vremuri, același statut l-a avut și mama soțului ei, Prințesa Diana, admirată pentru eleganța ei. De altfel, Meghan Markle i-a adus de-a lungul timpului omagiul său Dianei, alegând să poarte obiecte care i-au aparținut.

Citește și: Ce semnifică macii roșii pe care îi poartă în piept cei din Familia Regală Britanică

Citește și: Astrologul Prințesei Diana, previziuni pentru fiica lui Meghan Markle și a Prințului Harry. Ce destin va avea Lilibet

Citește și: Archie seamănă perfect cu mama lui! Meghan Markle a arătat dovada

Cel mai important este, fără doar, și poate superbul inel de logodnă pe care i l-a dăruit Harry. Acesta conține un diamant de 2,5 carate ce provine din Botswana, una dintre țările îndrăgite de către Harry, de o parte și de alta a diamantului central fiind montate două alte diamante de culoare galbenă provenind dintr-o broșă ce a aparținut Dianei.

Recent, Ducesa de Sussex a fost surprinsă în Santa Barbara, la ieșirea dintr-un restaurant, iar accesoriul care a atras atenția din prima clipă a fost superba geantă Dior de culoare neagră. De altfel, Diana a iubit acest model de geantă, pe care l-a și purtat în mai multe ocazii. Drept urmare, Casa de modă Dior a schimbat numele genții în Lady Dior, ca un omagiu adus celei mai faimoase admiratoare a genții, Prințesa Diana.

Meghan Markle nu se desparte niciodată de ceasul care i-a aparținut Prințesei Diana

După căsătoria cu Harry, Meghan Markle a fost permanent în atenția presei și a fanilor și, paradoxal, cu atât mai mult după ce cei doi soți au renunțat la îndatoririle regale. Ducesa de Sussex a devenit un trendsetter și un adevărat influencer pe zona de fashion, așa că interesul pentru outfiturile și accesoriile ei a fost imens. Meghan are însă un accesoriu preferat, care i-a aparținut Prințesei Diana, de care nu se desparte niciodată, nici măcar atunci când face sport…

În timp ce Harry participa la încoronarea tatălui său, Meghan era urmărită de paparazzi, în Montecito, unde Ducesa de Sussex, se relaxa alături de prieteni, fără Lilibet și Archie. Fanilor nu le-a scăpat faptul că, deși era într-o ținută casual, soția Prințului Harry purta la încheietură ceasul Cartier al Dianei, dar și o brățară cu diamante, Bentley & Skinner, despre care se spune că Charles i-a dăruit-o fostei sale soții. Lady Di a primit ceasul de aur, în valoare de 23.000 $, de la tatăl ei, la aniversarea de 21 de ani. Ducesa de Sussex a purtat brățara inclusiv la interviul cu Oprah Winfrey din 2021.

Foto: Hepta, Profimedia, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton