Melinda, detalii neștiute despre căsnicia de 13 ani cu Puya și cele trei fiice ale lor: "Cum cresc copiii, ai probleme mari și tot așa"

 Dumba Gabriela
.

Puya și Melinda sunt împreună de 17 ani și căsătoriți de 13, iar din dragostea lor au apărut trei fete. Melinda a vorbit, recent, despre familia lor și cât de mari sunt provocările pentru părinții a trei fete de vârste diferite, toate la școală și cu personalități distincte. Soția lui Puya este sinceră și spune că odată cu vârsta fetelor cresc și problemele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Melinda și Puya au fost foarte reținuți, de-a lungul anilor, când a venit vorba despre viața lor privată, însă după participarea la America Express s-au schimbat lucrurile. Cei doi au început să vorbească mai mult despre relația lor, familie și cele trei fiice pe care le au împreună, profitând astfel de pe urma capitalului de imagine câștigat în emisiune.

1905719057

Ce spune Melinda despre familia cu Puya și viața cu trei fete

Puya și Melinda s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de aproape cinci ani, și au împreună trei fiice de care sunt extrem de mândri. Viața cu trei copii nu este deloc ușoară, iar Melinda este cea care se ocupă mai mult de creșterea și educația lor, căci artistul este mai mereu la studio sau prin concerte.

'Cea mică a început și ea clasa 0. Le am pe toate trei la școală. În sfârșit. Am zis că mai am un pic și scap, dar de unde, o să vină și mai greu. Cum cresc copiii ai probleme mari și tot așa. Vacanța asta am stat acasă. Toți am fost obosiți. Ele au multe activități, au meditații și stăm mai puțin împreună, seara mai apucăm să stăm. Așa că în vacanță am stat acasă, am mai ieșit și noi prin oraș, am fost pe la restaurante, chestii așa prin împrejurimi. Nu puteam să plecăm niciunde', a declarat Melinda pentru ego.ro.

Din fericire pentru ea, până în momentul de față nu are discuții cu ele despre haine și accesorii.

'Am avut minivan când erau ele mici. Atunci luam cu mine prea multe lucruri că erau mici și trebuia să schimb tot, dar acum nu. Fiecare are o geantă, un troler. Cea mare este pe stilul mai sport, deși nu prea își ia haine, cea mijlocie mai mult cu farduri. Deci nu sunt disperate așa după haine. Sunt amândouă pe adidași. Pe cea mică încă o îmbrac eu. Chiar dacă are 6 ani, o mai îmbrac eu. Cred că până la 10 ani o să îi aleg hainele. În general, fetele sunt mai cuminți', a mai spus soția lui Puya.

'Fetele au dat iama la machiaje. Le-au distrus pe toate, ca să zic așa. La bijuterii au încercat puțin, încă nu prea le place, sunt mici, dar la machiaje nu sunt mici. La 13 ani deja cam vrei să faci ceva”, completează Melinda.

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Puya și Melinda, după America Express: „Am învățat să ne certăm mai pe silent'

Citește și: Cum gestionează Puya și Melinda gelozia în căsnicie. Detalii din intimitatea lor: „Nu știu dacă bărbații își doresc ca femeile lor să arate tot ce văd ei și la alții’

Puya își răsfață și acum soția, după 18 ani împreună

Chiar dacă se spune că dragostea durează trei ani, nu este deloc așa în familia Gardescu. De 18 ani împreună și Melinda și Dragoș Gardescu, numele real al lui Puya, se iubesc ca la început. În ciuda imaginii publice, Puya este un romantic și Melinda dezvăluie că primește des cadouri de la soțul ei, bijuterii în mod special.

'Îmi cumpăr bijuterii, dar, de obicei, le primesc cadou de la Dragoș. Îmi cumpără bijuterii în loc să-mi cumpere altceva. Este mai ok. Dar îmi și cumpăr singură', spune Melinda.

Nu sunt deloc puțini cei care se întreabă cum a reușit Melinda să-l transforme pe băiatul rău al muzicii rap într-un tată și un soț devotat, mai concret într-un familist convins. Melinda spunea, acum ceva timp, că și-a dat seama de la prima întâlnire că este un bărbat tupeist, astfel că lăsat lucrurile să vină de la sine.

A cucerit-o cu frumusețea lui și culoarea ochilor, astfel că după ce s-au îndrăgostit reciproc, Puya s-a cumințit fără ca ea să facă pre multe eforturi, astfel că în prezent este un familist convins, deși nu mulți credeau că o să fie așezat la casa lui vreodată.

Nu știam nimic despre el înainte să îl cunosc. Dacă se pune, știam o melodie La familia, pentru că era ascultată peste tot, dar nu știam nici versurile. Nu eram fana lui, dar acum sunt cea mai mare susținătoare a lui. Sincer, sincer? (n.red., ce i-a plăcut la el) Ceeeee frumoooows e (nu am scris greșit, e o chestie, w-ul îmi place mie), ce ochi areeee! (n.red., râde ). Dar și că era cam tupeist. A fost un proces mai lung, dar nu neapărat pentru că m-am lăsat eu greu cucerită.„ a spus Melinda pentru Fanatik.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton