Mellina a ajuns la spital: "Vă scriu de la Urgență, sunt disperată! Nimeni nu vrea să mă interneze!". Ce a pățit fosta concurentă Survivor

 Dumba Gabriela
.

Mellina, fostă concurentă Survivor, a ajuns la spital și a postat un mesaj disperat pe rețelele de socializare, cu care și-a îngrijorat fanii. Mellina a făcut parte din echipa Războinicilor, la Survivor, și are o comunitate impresionantă în online, în urma participării sale la diverse emisiuni TV. Ea își ține fanii la curent cu tot ceea ce face zi de zi, iar de data asta le cere ajutorul vizavi de problemele ei de sănătate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mellina a ajuns de urgență la spital, dar le cere ajutorul și fanilor săi din online. Cântăreața acuză dureri mari în zona abdomenului și, deși se află în spital, spune că nu primește nici un ajutor pentru că medicii nu au descoperit ce are.

cum-a-aparut-mellina-in-premiera-la-bravo-ai-stil.-ce-impresie-a-facut-fosta-concurenta-survivor-romania-1024×768-1cum-a-aparut-mellina-in-premiera-la-bravo-ai-stil.-ce-impresie-a-facut-fosta-concurenta-survivor-romania-1024×768-1

Mellina de la Survivor a ajuns la spital și a postat un mesaj disperat

Mellina și-a îngrijorat fanii după ce a postat o poză din spital, însoțită de un mesaj în care le-a povestit celor ce o urmăresc cu ce probleme de sănătate se confruntă.

Vă scriu de la Urgență, de la Spitalul Universitar scriu acest post, sunt disperată! Mă confrunt cu o simptome greu de suportat de ceva timp și nu știe nimeni ce am. Vă scriu de la Urgență de la Spitalul Universitar, unde mi se spune că nu au ce să îmi facă. Îmi dau doar calmante care nu își fac efectul. Nu mai dorm de vreo cinci zile….

Simptomatologia este durere și usturime în partea de jos a abdomenului. Dacă este vreun doctor care îmi poate recomanda unde m-aș putea interna, ce aș putea face… mă plimb de luni întregi de la Urgență, la Ginecologie, la Urologie… niciun tratament de până acum nu a avut efect. Sănătate tututor!', este mesajul postat de Mellina pe pagina ei de Instagram.

Mellina spune că că de mai bine de cinci zile nu poate să doarmă din cauza usturimii și a durerii pe care o are în partea de jos a abdomenului.

Sunt nedormită de 5 zile, noaptea nu pot să dorm de la usturime și durere din partea de jos a abdomenului nimeni nu vrea să mă interneze. Toți îmi spun că nu am nimic. Abia am ajuns de la Urgențe, mi-au făcut niște calmante. Speram măcar să găsească o bacterie, să știu că am ce să tratez', a declarat Mellina la Antena Stars.

În ciuda analizelor care sunt prezentate de medici că a fi bune, vedeta din showbiz-ul românesc nu se poate odihni și a dezvoltat chiar și episoade de atac de panică. „De vreo cinci luni mă confrunt cu o problemă urinară. Acesta a fost diagnosticul primit inițial. M-a prins la Râmnicu Vâlcea, pe un traseu montan. Mi-au zis că am Pielonefrită cu Cistită. M-am tratat și au zis că sunt bine, apoi după luna de zile am făcut un alt episod. Toate analizele îmi arată că sunt bine. Am fost peste tot. Nu pot să dorm, fac atacuri de panică', a mai adăugat cântăreața.

Mellina a mai avut dureri mari în zona abdomenului, acum mai bine de un an și a fost operată de urgență. Era vorba despre apendicită, deși ea a crezut inițial că este o criză de bilă.

Citește și: Mellina de la Survivor s-a despărțit de iubit:'Sunt liberă ca pasărea cerului'

Citește și: Ce probleme de sănătate are Mellina, după Survivor:„M-am umflat foarte mult…’

Citește și: Ce a făcut Rinda, sora Ronei Hartner, cu rochiile regretatei actrițe și unde locuiește acum fiica acesteia: „E încă foarte amărâtă, supărată că și-a pierdut mama…

Mellina a avut probleme mari din cauza anxietății

Mellina a avut probleme mari din cauza anxietății și a dezvăluit că o călătorie de șapte zile, la munte, a ajutat-o să se vindece

A fost, într-adevăr, ceva aparte, sunt multe de povestit. Este o călătorie de 7 zile, în care ești cu cortul, toate cele, dar cea mai grea a fost urcarea.

Când am atacat vârful, atunci ne-am culcat undeva pe la 7 seara, ne-am trezit la 11 noaptea ca să urcăm vârful, iar, cu totul, acesta călătorie a durat 17 ore dus-întors, non-stop, de urcat și de coborât încontinuu. A fost o provocare pentru mine, din când în când, simt să fac astfel de provocări', a dezvăluit Mellina la Antena Stars, acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton