De ce Mellina, fostă concurentă la Survivor România, ajunsese să cântărească doar 42 de kilograme: "Anxietate continuă, atacuri de panică, depresie...". Ce boală are cântăreața

 Dumba Gabriela
.

Mellina ajunsese să cântărească 42 de kilograme și i se puteau număra coastele într-un clip filmat acum ceva timp împreună cu Whats Up, dar după două luni de tratament se simte mai bine. Cântăreața a dat detalii despre perioada extrem de grea prin care a trecut și ce boală i-a cauzat probleme atât de mari.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mellina a avut mari probleme de sănătate în ultima perioadă, în urma cărora slăbise foarte mult. Ajunsese la 42 de kilograme și medicii nu știau exact ce are, după luni de analize și investigații. Fosta concurentă Survivor a vorbit despre suferința ei.

5757

Mellina de la Survivor a slăbit foarte, a luptat cu anxietatea și depresia

Mellina a povestit că a trecut prin clipe de coșmar în ultima perioadă și încă nu știe de ce boală anume suferă pentru că, deși a trecut prin multe investigații, medicii nu au un diagnostic concret.

„Încă nu am un diagnostic concret. Diagnosticul ar fi, cumva, de afecțiune inflamatorie pelvină. Tratamentul pe care îl iau relaxant muscular pentru vezică hiperactivă, se pare că ăsta m-a ajutat.

Mulți m-au întrebat dacă are legătură cu faptul că am fost la Survivor, unde m-am dereglat hormonal, unde nu am avut menstruație timp de trei luni și jumătate… Acum, nu știu. Eu și în trecut am avut episoade de infecții urinare, într-adevăr, nu atât de grave, care s-au tratat cu un simplu antibiotic.

Acum, nu știu dacă a devenit mai sensibil corpul meu după această experiență, pe care mi-am dorit-o, de altfel, foarte mult. Am făcut-o asumat, deci asta nu pot să știu… Cu siguranță sunt foarte mulți factori care declanșează o acțiune de orice natură. Infecția asta urinară mi-a declanșat o stare de anxietate continuă, atacuri de panică, a venit cu o depresie.

Am ajuns la un moment de disperare și mi-am spus toată povestea pe rețelele de socializare și au venit mulți oameni la mine care mi-au spus că și ei au trecut prin acest lucru și n-ar fi avut curaj să-mi spună, de frica stigmatizării, că o să zică lumea că-s nebuni și toate cele. Cred că și corpul, și capul sunt același lucru, un tot unitar și e bine să ne tratăm. Dacă treceți prin ceva nasol, trageți de voi și nu vă lăsați!', a declarat Mellina, pentru FANATIK.

Citește și: Simona Halep, un nou control anti-doping înainte de antrenamente. Cât de des e testată acum: „N-am crezut niciodată că va fi ușor, dar un pic cam prea greu…'

Citește și: Paula Chirilă a recunoscut că a fost atrasă de Connect-R: „A fost crush-ul meu, eram fiartă pe el’. Dezvăluirile făcute de actriță la Te cunosc de undeva, unde sunt colegi

Mellina a trăit timp de două luni cu mâncare de bebeluși

Mellina spune că timp de două luni a mâncat alimente pasate, la fel ca nepoata ei de un an și jumătate pentru a supraviețui. De altfel, cântăreața care a fost printre Războinicii de la Survivor simțea că nu mai are de ce să trăiască.

„Din cauza anxietății, corpul meu nu mai era interesat de mâncare. Pe mine întotdeauna, între ghilimele, mă alerga un urs și atunci nu mai puteam să mănânc deloc. Am fost foarte slabă. Mâncam banane, pentru că nu prea au gust și atunci puteam să le mănânc și mâncarea pasată a nepoatei mele de un an și jumătate, că eu m-am mutat cu ai mei și o mai lăsa pe nepoata sora mea la mama noastră.

Mâncam împreună cu ea: ea o lingură, eu o lingură. Așa am trăit două luni. Eram conștientă că trebuia să bag ceva în stomac să nu dau în altele. Plus că știam că are nevoie corpul meu de nutrienți. Evident, am început să iau vitamine. Astăzi, arăt ca un om sănătos', a mai spus Mellina.

Recent, Mellina povestea pe Facebook că a început să meargă și la psihiatru pentru că nu mai putea face față situației și avea nevoie de ajutor din toate direcțiile.

După luni de simptome greu de suportat, vizite la vreo 10 doctori, analize și RMN – uri și toată lumea îmi zice că n-am nimic… maxim o inflamație pelviană…M-am gândit, vă dați seama, că poate sunt nebună și îmi induc singură simptomatologia…Incertitudinea asta te obosește și psihic și așa am dezvoltat o anxietate puternică pe care o tratez', a început să povestescă Mellina care a ajuns între timp să facă și terapie.

„Dar, nu mă las ! O să fac ce ține de mine și ce pot până la găsirea unui tratament potrivit. M-am apucat și de terapie care mă ajută foarte mult și vă recomand și vouă și de meditație Vipassana (am văzut la Zaiafet) și un pic mă mai liniștește. Știu că sunteți mai mulți în situația asta. Așa că, capul sus și curaj! #viatacubunesicurele #farafiltru', a mai pus Mellina.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton