Cum se menține în formă Marina Voica, la 86 de ani: "Fac 100 de genuflexiuni pe zi"

 Dumba Gabriela
.

Chiar dacă are 86 de ani, Marina Voica nu renunță la sport și spune că asta este secretul unei stări de sănătate excelente la orice vârstă. Artista spune că face sport din tinerețe, iar la 86 de ani a ajuns la performanța de a face chiar 100 de genuflexiuni pe zi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În tinerețe, Marina Voica a fost una dintre gimnastele Rusiei și a câștigat o mulțime de medalii. Sportul a fost printre principalele activități ale artistei în acea perioadă și nu a renunțat niciodată la el. Și acum are grijă ca zi de zi să facă mișcare, iar asta o ajută să aibă un tonus de invidiat la 86 de ani.

marina-voica-11marina-voica-11

Marina Voica face sport din tinerețe

Marina Voica este cochetă, iubește hainele, face cumpărături online și iubește viața ca dintotdeauna. La 86 de ani, cântăreața dezvăluie cum se simte la această vârstă și ce anume face pentru a-și menține vitalitatea și pofta de viață.

„Așa reușesc să îmi antrenez picioarele, să le am zdravăne, să nu cad pe stradă. De tânără fac sport, am făcut gimnastică sportivă, în Rusia. Secretul este să începi doar cu câteva genuflexiuni, trebuie însă să ții minte cifra. Faci azi 10, iar de mâine încerci cu 15.

Apoi, câteva zile, faci doar 15. Dacă faci prea multe deodată nu dă rezultat și faci și febră musculară. De la 15, mergi la 20, și, tot așa, crești treptat. Eu, la 86 de ani, încă mai fac 100 de genuflexiuni pe zi.

Am făcut gimnastică, fac exerciții fizice, mănânc puțin. Dar, ca să vă spun sincer, totul e doar o chestie ce ține de genetică. Eu semăn cu mama, care era slabă, o superbitate de femeie. Și tata era slăbuț. Pe ei îi moștenesc', a declarat Marina Voica pentru Impact.

Citește și: Cum se simte Marina Voica la un an de la operația pe cord deschis: ‘A fost o mare cumpănă

Citește și: Marina Voica, siluetă de invidiat la 85 de ani:„Pot să port rochiile pe care le am de acum 60 de ani

Citește și: Marina Voica, speriată de războiul dintre Rusia și Ucraina:Poporul nu are nicio vină

Marina Voica are o siluetă de invidiat

Marina Voicea povestea recent că încă mai poartă rochiile de acum multă vreme. Artista are o siluetă de invidiat, iubește să meargă pe tocuri și să fie mereu îmbrăcată elegant.

„Pot să port și rochiile pe care le-am purtat și acum 60 de ani. Am slăbit, am cam 45 de kilograme. Dar, la înălțimea mea, am greutatea ideală.

Eu port pantofi cu toc, pe scenă. Nu numai pe scenă, ci și pe stradă. Cum să pun pantofi fără toc pe scenă? Și port și încălțăminte sport, însă doar teniși cu toc ortopedic, ridicat. Fără tocuri parcă merg direct pe pământ!’, spunea ea.

Care este starea de sănătate a Marinei Voica

În urmă cu doi ani, Marina Voica a trecut printr-o etapă destul de grea a vieții sale: a fost nevoită să se opereze la inimă. Acum, solista a dezvăluit că se simte foarte bine, dar merge la medic de fiecare data când are o problemă de sănătate și nu se mai tratează după ureche.

Cu inima mă simt bine acum, după operație. Eu însă ascult acum doar de doctori. Nu am încredere în produsele naturiste. Când e vorba de boală, chiar și de o răceală, vă sfătuiesc să fugiți de urgență la medic. Ne dă o pilulă bună și gata', a completat aceasta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton