Ce mesaj i-a transmis Călin Donca, din închisoare, soției sale: "Dacă eu azi pic la zero, cu toate afacerile pe care le am..."

 Dumba Gabriela
.

Călin Donca i-a transmis un mesaj emoționant soției sale, din închisoare. Milionarul din Brașov spune că nu este speriat de ideea că pierde averea pentru că poate oricând să facă alți bani, dacă o are alături pe soția lui. Declarația de dragoste vine în contextul în care Dorianda Donca a rămas singură cu cinci copii, iar asupra soțului ei arestat planează acuzații de infidelitate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Călin Donca se confruntă cu prelungirea arestului preventiv cu încă 30 de zile, conform deciziei Tribunalului Brașov, în timp ce soția sa, Orianda Donca, a fost lăsată în libertate pentru a avea grijă de cei cinci copii ai cuplului.

454-1454-1

Mesajul transmis de Călin Donca din închisoare pentru soția lui, Orianda

Într-un clip video postat recent pe pagina de Instagram, Călin Donca vorbește despre soția lui și a subliniat importanța sprijinului și susținerii din partea Doriandei. Călin Donca a ținut să-și exprime recunoștința pe care o are pentru soția sa, care se află acasă cu cei cinci copii.

„Dacă eu azi pic la zero, cu toate afacerile pe care le am, îmi iau soția de mână, ies pe stradă și vindem ceva. Nu știu ce, dar ne apucăm de vândut, pentru că amândoi suntem foarte buni vânzători și ea chiar dacă arată mai bine decât mine a fost cel mai bun vânzător din compania mea înainte să ne căsătorim. Acum poate spuneți că am luat-o pe interes.

Însă, am zis că lângă mine trebuie să fie un om pe care să mă bazez. Iar eu mi-am întâlnit soția la un semeninar de genul acesta, nu în club. Că unii în club le căutați. Eu am căutat-o într-un mediu în care s-a dezvoltat și am considerat că poate să-mi fie sprijin', a transmis Călin Donca.

Postarea este însoțită de mesajul: 'Mulțumesc, draga mea!'.

Citește și:Rona Hartner are din nou probleme de sănătate, după a anunțat că s-a vindecat de cancer: „Metastaza de pe creier a devenit rebelă. Trebuie să fac radioterapie’

Citește și:Bărbatul din Bucureşti și-a incendiat mătușa în scara blocului „pentru că era rea și îl amenința’. Detalii înfiorătoare din anchetă

Călin Donca se află în arest din luna septembrie

Călin Donca, cunoscut pentru afacerile în domeniul energiei, dar și în agricultură, a ajuns în spatele gratiilor încă din luna septembrie. 

Împreună cu apropiaţii lui ar fi inițiat un proiect în domeniul monedelor virtuale, creând propria monedă și ar fi efectuat operațiuni de manipulare a pieței de capital, prin diseminarea în spațiul public a unor informații nereale potrivit cărora suma investită în această monedă virtuală poate genera câștiguri de 100 de ori mai mari, inducând în eroare investitorii.

De pe urma acestei scheme, au obținut aproximativ 700.000 de dolari.

O altă infracțiune de care este acuzat este că a folosit acte false să scoată dintr-o firmă peste 1,7 milioane de dolari. Iar cu o parte din acești bani şi-a cumpărat bunuri de lux.

Cine ar fi presupusa amantă a lui Călin Donca

După ce magistrații au respins solicitarea de eliberare a lui Călin Donca, vecinii milionarului din Brașov au făcut mărturisiri despre presupusa amantă a acestuia.

Presupusa amantă seamănă izbitor cu soția afaceristului, Orianda Donca, iar bruneta nu s-a putut abține să nu-și arate afecțiunea în public.

Cei doi au fost surprinși în club, iar bruneta a avut o tentativă de-al lua de mână pe tânărul afacerist, însă acesta a respins-o discret, zona fiind destul de aglomerată. Cu toate acestea, Orianda Donca nu ar fi fost străină de presupusa aventura soțului său, lucru confirmat și de vecini.

„Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc. Ăsta era un milionar de carton, domnule. Ca să fim serioși. Totul a fost o fațadă, bineînțeles. S-a folosit de tot ce a făcut, inclusiv de copii, familie și așa mai departe ca să pozeze, să pară o persoană foarte, să zic așa, exemplu, model', ar fi declarat vecinii lui Călin Donca în presă, potrivit cancan.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton