Mesajul sfâșietor postat de Mădălina Crețan, la un an de la moartea lui Nosfe: "Îmi pare rău că mai aveam să ne oferim și nu mai putem"

 Radulescu Ruxandra
.

Mesajul sfâșietor postat de Mădălina Crețan, la un an de la moartea lui Nosfe. A trecut un an de când artistul Nosfe, Darius Vlad Crețan, pe numele său real, s-a stins din viață, în urma unui atac de cord, la vârsta de numai 37 de ani. Azi, 16 octombrie, apropiații și fanii s-au adunat la mormântul artistului pentru a-și prezenta omagiile. Soția lui Nosfe, Mădălina Crețan, a transmis un mesaj dureros, în mediul online și a postat imagini de familie cu acesta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mesajul sfâșietor postat de Mădălina Crețan, la un an de la moartea lui Nosfe. Anul trecut, la 16 octombrie, lumea muzicii din România era zdruncinată de vestea morții neașteptate a lui Nosfe. Membrul trupei Șatra Benz s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani, după ce susținuse un concert la Romexpo. Potrivit autopsiei, cauza morții a fost un infarct. Azi, la un an de la dispariția artistului, apropiații și fanii s-au strâns la mormântul acestuia pentru a aprinde o lumânare și a-i onora amintirea. Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, care a rămas să abă grijă singură de fiica lor, Iris, și-a manifestat durerea și a rememorat clipele de iubire petrecute alături de artist.

screenshot-2023-10-16-152713screenshot-2023-10-16-152713

Mesajul sfâșietor postat de Mădălina Crețan, la un an de la moartea lui Nosfe

Un an fără Nosfe, fostul membru co-fondator al trupei Șatra Benz. Azi, 16 octombrie, familia, prietenii și fanii omagiază amintirea lui Darius Vlad Creța, cunoscut drept Nosfe. Mădalina Crețan, soția regretatului artist, are grijă singura de fiica lor, Iris, și a încercat să nu se lase doborâtă de pierderea soțului ei. La un de la moartea artistului, soția lui Nosfe a postat un mesaj copleșitor pe social-media, unde a rememorat toate clipele frumoase petrecute alături de cel ce rămâne marea iubire a vieții ei. Mădălina Crețan și-a exprimat recunoștința pentru povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de Nosfe și pentru tot ceea ce au clădit împreună.

Citește și: Mădălina Crețan susține că Nosfe, soțul ei, și-a prevăzut moartea: ‘El mi-a spus că o să moară tânăr, că pe la 45-50 de ani maxim nu o să mai fie’

Citește și: ‘Simțea că are un nod în capul pieptului. Mădălina Crețan a dezvăluit ce s-a întâmplat în noaptea în care a murit Nosfe

Citește și: De ce a lipsit George Burcea de la ziua fiicei sale și a Andreei Bălan: „Ella Maya, 7 ani de iubire pură”

Citește și: „Nu-i venea să creadă'. Ce propunere i-a făcut Mr. Pink lui Irinel Columbeanu, după ce s-a mutat la azil

Mă bucur! Mă bucur că în cei 9 ani în care ne-am fost alături fizic ne-am spus și ne-am făcut să simțim că ne-am iubit, venerat, adulat. Mă bucur că nicio ciondăneală de-ale noastre nu s-a transformat în frustrare pentru că le-am vorbit și lămurit pe toate de fiecare dată! Mă bucur că nu ai plecat niciodată din casă fără sa ne spunem te iubesc', mă bucur că nu ne-am dus la somn în nicio seară fără să ne sărutam cu dragoste indiferent de cum ne-au fost zilele. Mă bucur că n-am făcut ambiții unul cu celălalt și că nu ne-am pedepsit din motive banale pentru că dragostea noastră a primat în fața egourilor.

Mă bucur că am mulțumit lui Dumnezeu de mână pentru iubirea noastră! Mă bucur că ti-am promis că am să te iubesc cât să compensez pentru toată lipsa ei din viața ta și mi-am ținut promisiunea, dar cel mai mult mă bucur că tu ai simțit iubirea mea! Mă bucur că nu există în sufletul meu greutate și apăsare pentru că aș fi putut să îți arat sau zic mai des sau mai mult pentru că ți-am zis și arătat mereu, cu toată forța Universului!

Mă bucur că ți-am cumpărat flori de ziua ta de naștere, nu de asta. Mă bucur că ți-am cerut iertare când ai putut să-mi zici în cuvinte că mă ierți. Mă bucur că am avut încredere în tine, mă bucur că m-ai iubit! Mă bucur că te-am făcut să râzi, mă bucur că am avut răbdare, mă bucur că ți-am gătit, mă bucur că te-am numit bărbatul meu și că m-ai numit femeia ta! Mă bucur că tu ești tatăl copilului meu, mă bucur că tu ai fost cel mai bun prieten al meu. Ma bucur că m-ai învățat să respect un BĂRBAT și mă bucur că mi-ai arătat cum trebuie să fie tratată o FEMEIE! Mă bucur că m-ai învățat să îmi iubesc corpul și cu burtică, celulită, vergeturi la fel de mult ca pe cel de copilă. Mă bucur că nu regret nimic! Îmi pare rău doar de faptul că mai aveam să ne oferim și nu mai putem! Și nu mă bucur că ai plecat atât de devreme, dar mă bucur mult mai mult de toate cele de mai sus! Mă bucur că ai fost aici și că eu am fost suficient de norocoasă încât să-mi oferi și să îți ofer atâtea. Till next time, babyshor!” a scris Mădălina Crețan pe social-media.

Mădălina Crețan, dezvăluiri despre moartea lui Nosfe

Mădălina Crețan a mărturisit că este dezamăgită de speculațiile ce s-au făcut la adresa lui Nosfe, vis-a-vis de moartea acestuia. Văduva artistului că atunci când raportul medico-legal va fi finalizat, nu are de gând să-l facă public, întrucât este un aspect ce privește strict familia.

‘S-au făcut evident, multe speculații, de la droguri, la vaccin. Ideea este că, deși nu am primit răspunsul final la analize, când le voi primi, nu am să ies să vorbesc despre aceste lucruri. Este ceva ce privește familia noastră, mai ales că este și un copil la mijloc, există niște părinți îndurerați. Eu nu sunt de părere că viața unui om va fi definită de moartea acestuia’,  a transmis soția lui Nosfe într-o emisiune TV.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton