Mesajul postat de Nelu Cortea, după ce el și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023: ”Vă mulțumim pentru tot și...”

 Calin Maria Bianca
.

Mesajul postat de Nelu Cortea, după ce el și Cătălin Bordea au câștigat America Express, sezonul 5. Toată lumea a aflat faptul că Nelu Cortea și Cătălin Bordea sunt marii câștigători ai sezonului 5 America Express – Drumul Aurului. După numeroase probe de foc și extrem de grele, în care au fost de multe ori la un pas să renunțe, cei doi au învins și au fost desemnați campioni în lupta cu echipa formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu pentru marele premiu. Iată ce a postat Nelu Cortea pe Internet după ce s-a aflat că ei sunt cei care au câștigat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Toată lumea așteaptă să vadă mesajul postat de Nelu Cortea, cât și de Cătălin Bordea după ce au câștigat America Express – sezonul 5. Ei bine, Nelu Cortea nu a ținut prea mult suspansul fanilor și a tuturor celor care l-au susținut și au sperat cu el până în ultima clipă că echipa pe care a format-o cu bunul său prieten este cea câștigătoare. Fără a se sfii a postat imediat un mesaj de mulțumire, în care a ținut să le mulțumească inclusiv 'adeversarilor' din marea luptă.

whatsapp-image-2023-03-27-at-11.27.25-2whatsapp-image-2023-03-27-at-11.27.25-2

Echipele Nelu Cortea – Cătălin Bordea și Andreea Antonescu – Andreea Bălan au fost cele care s-au luptat pentru marele premiu în finala America Express. Doar una dintre echipe trebuia să câștige, astfel că prima care a ajuns la cufăr a fost cea formată din Nelu Cortea și Cătălin Bordea. Atât cei doi câștigători, cât și Andreea Bălan și Andreea Antonescu au luptat cot la cot pentru marele premiu, însă se pare că norocul a fost de data aceasta de partea băieților.

Citește și: Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat America Express 2023 – Drumul Aurului: „Îți vine să plângi, să mulțumești…”

Citește și: Cine sunt câștigătorii America Express 2023? Marea Finală se joacă între echipele Andreea Antonescu și Andreea Bălan și Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Citește și: Andreea Bălan s-a accidentat în finala America Express, după ce Cătălin Bordea și Nelu Cortea au lovit-o cu o canoe: „M-am speriat foarte tare'

Citește și: Ce va face Cătălin Bordea cu banii câștigați la America Express 2023: „Plănuiesc să…”

Mesajul postat de Nelu Cortea, după ce el și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023

Toți patru și-au dorit și au sperat până în ultimul moment să câștige, fiecare dând tot ceea ce avea mai bun și luptându-se din toate puterile. Din păcate, doar o singură echipă a primit marele premiu. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au ajuns la cufăr, după ce Cătălin Bordea și Nelu Cortea și-au primit marele premiu, cât și medaliile. Fericite pentru colegii lor, dar totodată triste fiindcă au ajuns până în acest punct și nu au câștigat, cele două nu au putut să își stăpânească lacrimile și i-au îmbrățișat și felicitat pe băieți. De asemenea, și în mesajul de mulțumire postat de Nelu Cortea recent, acesta a ținut să le mulțumească fetelor pentru tot și să le considere campioane, la fel ca ei doi.

„TROFEUL AMERICA EXPRESS! @bordeacatalin @americaexpressromania bravo fetelor! Sunteți extraordinare și vă mulțumim pentru tot @andreeaantonescu @andreeabalanofficial', a scris el pe Instagram.

Ce au declarat cei doi în finală, după ce au câștigat marele premiu

Nelu Cortea și Cătălin Bordea nu au putut să-și stăpânească emoțiile și fericirea atunci când au auzit de la Irina Fodor că sunt câștigătorii America Express. Totuși, printre lacrimile de bucurie, au ținut să precizeze faptul că Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost ca și surorile lor, fiind două femei extrem de puternice care au făcut față cu brio fiecărei probe, la fel ca ei, astfel că ele au toată admirația lor.

„Sunt două femei atât de puternice, au muncit atât de mult, bară la bară cu noi', a precizat Nelu Cortea.

„Sunt mândru că am putut să joc cu ele, au fost ca surorile noastre', a spus Cătălin Bordea.

Ce a scris Andreea Bălan pe Internet după ce a pierdut America Express – sezonul 5

Andreea Bălan nu s-a putut abține să nu posteze un mesaj pe pagina ei personală de Instagram, după Marea Finală America Express, unde Nelu Cortea și Cătălin Bordea au fost marii câștigători. Frumoasa artistă a precizat că America Express a fost o mare lecție pentru ea, unde a învățat o mulțime de lucruri, și totodată în care și-a dovedit că poate mult mai mult. De asemenea, a trăit cele mai intense momente alături de buna sa prietenă și totodată colegă de breaslă, Andreea Antonescu. Bineînțeles, nu a putut să nu-i laude pe câștigători, fiind mândră că a ajuns în Marea Finală alături de ei.

'Felicitări @bordeacatalin & @nelucortea. Cei mai buni au câștigat și cele mai ambițioase perechi au fost în finală. Ne bucurăm pentru locul 2 și că noi două la 49 de kg am luptat cot la cot cu niște bărbați puternici. A fost o experiență unică pe care nu o voi uita niciodată! Sunt mândră mine că nimic nu m-a doborât în această viață, că sunt ambițioasă și de fier atunci când trebuie să muncesc și să obțin ceea ce îmi doresc, sau un loc pe podium, dar totodată această forță a mea, vine dintr-o sensibilitate profundă și aparte pe care o simțiți în piesele mele și puțini o văd în realitate. Așa sunt eu și așa am reușit în viață. Mulțumesc vieții pentru lecții. Am învățat din ele.', a scris Andreea Bălan, pe Instagram.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton