Mesajul unei profesoare pentru Tudor Chirilă a devenit viral pe social-media: "Mi se pare tare că, prin Vocea României, pot să contribui un pic de tot la educație"

 Radulescu Ruxandra
.

De ce mesajul unei profesoare pentru Tudor Chirilă, a devenit viral pe social-media. Tudor Chirilă, juratul de la Vocea României, a împărtășit urmăritorilor de pe social-media, mesajul pe care l-a primit din partea unei profesoare de Literatură Română. Cadrul didactic îi povestește lui Chirilă o întâmplare de la clasă, precum și răspunsul unui elev, ce a făcut referință la discursul vedetei din emisiunea de talent.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tudor Chirilă, cunoscutul artist și jurat de la Vocea României, a avut parte de o surpriză, atunci când o profesoară de Literatură Română, dintr-un liceu, i-a povestit o întâmplare de la ea din clasă. Aceasta a rămas plăcut surprinsă, când un elev a utilizat corect un termen neologic, despre care adolescentul a menționat că l-a învățat de la Tudor Chirilă, când vedeta l-a folosit la „Vocea României”.

239a0b27-55a5-433c-b8ca-bd3420040299239a0b27-55a5-433c-b8ca-bd3420040299

Mesajul unei profesoare pentru Tudor Chirilă a devenit viral pe social-media

Tudor Chirilă a împărtășit un mesaj surprinzător din partea unei profesoare de Literatură Română, ditr-un liceu, în care își manifestă aprecierea față de artist, pentru faptul că este un exemplu pozitiv în fața adolescenților. Iată întâmplarea minunată pe care o povestește profesoara:

Citește și: Schimb de replici acid între Tudor Chirilă și Horia Brenciu, la Vocea României: „Ne-ai cam obosit un pic”. O tânără de doar 17 ani a iscat o ceartă aprinsă între antrenori

Citește și: Tudor Chirilă l-a atacat pe Horia Brenciu, colegul său de la Vocea României: „Tu trăiești din cover-uri, nu din muzică originală”

Citește și: Iubirea secretă a lui Irinel Columbeanu. Înainte de relația cu Romanița Iovan, a fost îndrăgostit de colega ei: „Mariana, un manechin…”

Citește și: Ce a vorbit Maia Morgenstern cu rudele din Israel, după izbucnirea războiului: „M-a sunat plângând. Niciodată nu l-am văzut plângând…’

Am cerut acordul profesorului să public acest mesaj. Mi l-a dat. Mi se pare tare că prin Vocea României pot să contribui un pic de tot la educație. Și mi se pare tare că există profesori deschiși la o abordare modernă, interdisciplinară'. Iată și mesajul profesoarei, primit pe Facebook Messenger de Tudor Chirilă: „Vă mulțumesc pentru că, grație dumneavoastră, termenul «dihotomie» a fost pe deplin înțeles de elevii mei. Și să vă spun cum: studiam o poezie, în care era o metaforă argheziană minunată: «dacă un altoi de stea putea să prindă pe noroi». Am întrebat copiii (clasa a IX-a) ce cred ei că ar exprima. Spre uimirea mea, un elev a spus că se referă la dihotomia ființei umane. L-am întrebat de unde cunoaște sensul termenului. Și mi-a spus că, în cadrul emisiunii «Vocea României», ați folosit termenul cu referire la o concurentă care cântase un musical (sau ceva de genul), dar care putea interpreta și rock. A ieșit o minunăție de lecție. De aceea, vă mulțumesc! (un profesor)', a postat Tudor Chirilă pe social media.

Cum au reacționat internauții la postarea lui Tudor Chirilă

Postarea lui Tudor Chirilă, cu mesajul profesoarei a strâns peste 12.000 de aprecieri, în doar câteva ore, și a avut parte de sute de distribuirii și comentarii. Urmăritorii lui Chirilă au fost la rândul lor plăcut impresionați și l-au felicitat pe artist.

„Felicitări, Tudor! Se știe când tu deschizi gura, lupta e deja câștigată', „De unde rezultă că modul de predare, pe aria de interes a elevului, are mare impact în înțelegerea termenilor predați. Sper că au văzut cât mai mulți profesori această postare. Urmărim cu drag Vocea României, este un bun prilej de a sta împreună, în familie. Mulțumim', „Bravo, Tudor! De fiecare dată te urmăresc cu mare atenție, ceea ce vorbești, ceea ce explici, când te lupți pentru un concurent!', „Super! Minunat! Felicitări pentru tot, Tudor!', sunt câteva dintre comentariile la postare.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton