Mesajele emoționante scrise de Irinel Columbeanu pentru Monica Gabor și Irinuca, pe cărțile oferite cadou: "Pentru totdeauna în inima mea"

.

Irinel Columbeanu și-a publica prima carte „Istoriile unui vehement – Ipocrația', în urmă cu o lună de zile. Omul de afaceri a decis să le trimită câte un exemplar Monicăi Gabor și fiicei sale, Irinuca. Pe cărțile oferite cadou, a scris și câteva rânduri extrem de emoționante. Iată ce scria, de fapt, în mesajele respective.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar o lună de zile, Irinel Columbeanu a publica prima carte din triologia sa. Acolo, omul de afaceri a așternut pe hârtie amintiri din perioada comunistă, a oferit detalii despre tinerețea sa și a făcut și câteva declarații despre viața sa personală.

irinel-columbeanuirinel-columbeanu

Chiar dacă la lansare au fost prezente mai multe persoane apropiate, fiica lui Irinel Columbeanu a putut să ajungă, întrucât locuiește în SUA, alături de mama sa. Astfel, bărbatul a decis să le trimită un exemplar atât ei, cât și Monicăi Gabor, pe care a scris și câteva rânduri.

Citește și: Brianna Caradja, replică usturătoare la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu:„Te-ai gândit că am doi copii când ai scris?’

Citește și: Gestul făcut de Romanița Iovan la lansarea de carte a lui Irinel Columbeanu:'M-a surprins că a păstrat…'

Citește și: Cum arată Oana Radu după ce a slăbit iar 40 kg!Ce operații estetice își face

Citește și: Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, este însărcinată prima oară. A dezvăluit sexul și numele bebelușului:„Am avut niște sperieturi

Mesajele scrise de Irinel Columbeanu pentru Monica Gabor și Irinuca

Irinel Columbeanu a avut lansarea de carte în urmă doar cu lună. Monica Gabor și Irinuca nu au putut fi prezente, întrucât locuiesc în Statele Unite ale Americii. Însă, omul de afaceri speră ca acestea să ajungă la cea de-a doua lansare de carte, care va avea loc în luna februarie.

Pentru că cele două nu au ajuns la eveniment, Irinel Columbeanu a decis să le trimită două exemplare, pe care a decis să scrie și un mesaj.

«Fiicei mele Irina, 

În așteptarea apariției tale, at least în cel de-al doilea volum și forever in my heart (pentru totdeauna în inima mea n.r).», i-a scris Irinel Columbeanu fiicei sale.

Bineînțeles că i-a transmis și fostei sale soții un mesaj amuzant, făcând referire la perioada în care s-a născut.

«Monicăi, 

Împreună cu cele mai curate și sincere gânduri ale mele. 

P.S.: Cam pe la pagina 187, de-abia veneai pe lume:))», i-a scris Iri Monicăi Gabor. 

Irinel Columbeanu își lansează și a doua carte

În luna februarie, Irinel Columbeanu are de gând să-și lanseze și cea de-a doua carte. De data aceasta, speră că fosta lui soție, dar și fiica lui să îi fie alături într-o așa zi specială.

Ba chiar mai mult, ține neapărat ca Monica să fie prezentă, întrucât este personajul principal al cărții.

«I-am spus Monicăi să vină și ea la lansarea celei de-a doua cărți, care are loc în februarie. Și normal ar fi, fiindcă figurează și ea în acest cel de-al doilea volum, să vină. E chiar personajul principal. Și dacă vine ea, poate vine și Irina, dar mi-am dat seama că are școală. Mie mi-ar plăcea să vină, dar nu vreau să le încurc programul. Sunt convins că și ele își doresc să vină», dar acum să vedem dacă va fi posibil„, a declarat Irinel Columbeanu pentru wowbiz.ro

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton