Mesajul neașteptat al lui Florin Piersic pentru Valeriu Gheorghiță, după ce s-a căsătorit cu Monica Bârlădeanu: "N-a avut și el altă treabă, dar treaba lui, foarte bine"

.

Mesajul neașteptat al lui Florin Piersic pentru Valeriu Gheorghiță, după ce s-a căsătorit cu Monica Bârlădeanu. Medicul l-a tratat pe reputatul actor anul acesta, ar cei doi au rămas în relații bune ulterior, așadar Florin Piersic l-a felicitat pe Valeriu Gheorghiță cu ocazia căsătoriei sale cu Monica Bârlădeanu. Ulterior, a făcut însă și o declarație neașteptată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Pe 5 octombrie, Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit, iar petrecerea a avut loc într-un decor de vis la Palatul Snagov. Printre cei care i-au felicitat pe miri s-a aflat și Florin Piersic, aflat departe de țară. Actorul este în acest moment la recuperare în Ungaria, însă nu a uitat să le transmită un mesaj fericiților miri.

florin-piersicflorin-piersic

Mesajul neașteptat al lui Florin Piersic pentru Valeriu Gheorghiță, după ce medicul s-a căsătorit cu Monica Bârlădeanu

După ce a trecut prin momente grele, fiind internat în 4 spitale în urma unei infecții la genunchi care i-a pus viața în pericol, Florin Piersic încă face recuperare, în aceste zile aflându-se în Ungaria. Printre medicii care l-au tratat atunci se află și Valeriu Gheorghiță, între cei doi formându-se o legătură specială. Drept urmare, actorul l-a felicitat pe acesta cu ocazia căsătoriei.

Citește și: Florin Piersic, noi detalii despre starea lui de sănătate, după operațiile suferite: „Mă mișc, merg. Pe mine mă seacă totuși…’. De ce nu se va întoarce pe scenă prea curând

Citește și: Christopher Ciccone, fratele mai mic al Madonnei, a murit de cancer, la 63 de ani: „Este greu de explicat legătura noastră’. Acum două săptămâni, artista și-a pierdut mama vitregă

Citește și: Detalii neștiute de la nunta Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță: „Așa cum am visat amândoi’. Gina Pistol a cântat „Se mărită Mona’, iar Raed Arafat, prieten vechi al cuplului, a lipsit

„După ce am fost internat la spitalul SRI-ului, unde, recunosc, cel care ieri s-a căsătorit cu o colegă de-a mea și pe care o iubesc mult de tot și care este foarte frumoasă. Noi vorbim acum de doctorul Gheorghiță Valeriu, care a avut grija mea și care și astăzi când vorbesc cu dumneavoastră, dimineață m-a sunat și a întrebat dacă sunt în regulă, că a primit felicitările mele, pentru că ieri s-a însurat.

N-a avut și el altă treabă în loc să se însoare, dar treaba lui, foarte bine', a declarat Florin Piersic la Știrile Kanal D.

Florin Piersic: „Trebuia să fiu undeva într-o stea și să vă fac cu mâna”

În ultimele luni, reputatul actor, în vârstă de 88 de ani, a trecut prin momente dificile, suferind mai multe operații. Și în momentul de față actorul face recuperare, de data aceasta în Ungaria, și speră să se refacă mai repede, deoarece își dorește să revină pe scenă. Florin Piersic le-a transmis fanilor săi un mesaj, de departe, mulțumindu-le acestora pentru suportul pe care i l-au arătat.

„Trebuia să fiu undeva într-o stea și să vă fac cu mâna… Sunt mai bine, mult mai bine decât am fost. (…) S-au rugat pentru mine. Pentru asta ar trebui să le mulțumesc tuturor celor care mi-au scris, mi-au dat telefoane, mi-au comunicat prin unul, prin altul. (…)

Îmi vine să plâng! Aceasta este țara în care m-am născut, aici vreau să mor, aici vreau să mai trăiesc și să vă spun că sunt român și o să fiu întotdeauna al dumneavoastră', a mai transmis actorul.

Din păcate însă, actorul nu este încă recuperat complet și nu știe când va reveni în țară, mărturisind că-și dorește să se prezinte în fața publicului la fel ca înainte de problemele de sănătate.

„Nu știu și nu pot să vă răspund dacă o să mă întorc pentru că vreau să revin în condiții foarte bune. Eu nu pot să vin în fața dumneavoastră șchiopătând și căutând un loc în care să mă așez', a mai spus Florin Piersic pentru sursa citată.

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță, nuntă de basm la Palatul Snagov

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit pe 5 octombrie 2024, după mai bine de un an de relație. Mirii au ales să celebreze cea mai importantă zi din viața lor la Palatul Snagov, un loc superb, desprins parcă din basme, ales și de alte cupluri celebre în trecut, printre care se numără Daniel Pavel și soția lui, Ana Maria.

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță formează un cuplu de mai bine de un an. Aceștia au preferat să fie discreți în privința relației lor, astfel că nu au vorbit public despre acest subiect, alegând să-și trăiască povestea de iubire cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Înainte de relația cu Monica Bârlădeanu, Valeriu Gheorghiță a fost căsătorit, vreme de mulți ani, cu o colegă din domeniul medical, pe care a cunoscut-o în timpul facultății. Din relația lor au rezultat doi copii. Atunci când au apărut primele imagini cu el și actrița, s-a speculat că el nu ar fi divorțat în acte, fapt ce a deranjat-o pe artistă.

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vizavi de relația mea personală și, ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală’, a scris Monica Bârlădeanu în mediul online, la acea vreme.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton