Mesajul transmis de Ileana Badiu la aniversarea a 15 ani de căsătorie, dintre care 11 la distanță: "Pentru toate relele pe care le trecem împreună zi de zi"

 Dumba Gabriela
.

Ileana și Cătălin Badiu aniversează 15 ani de căsătorie, dintre care 11 au fost la distanță. Deși mulți se așteptau ca mariajul lor să nu funcționeze, Ileana și Cătălin Badiu au găsit echilibrul astfel încât să treacă peste orice obstacol. Ileana Badiu a transmis și un mesaj emoționant într-o zi atât de specială pentru familia ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ileana și Cătălin Badiu aniversează 15 ani de căsnicie, chiar dacă mare parte din relația lor s-a consumat la telefon. Soțul vedetei, de profesie medic, s-a întors în România în urmă cu câțiva ani, atunci când fiul lor, Sasha, avea cinci ani. Chiar dacă mulți ani au stat separați, cei doi au vorbit mereu la telefon și relația lor s-a bazat pe încredere încă de la început.

33401239_10214895991027474_4920112563460505600_n33401239_10214895991027474_4920112563460505600_n

Ce mesaj a transmis Ileana Badiu la aniversarea a 15 ani de căsnicie

„15 ani de când am spus DA…și bine am făcut! Te iubesc enorm și îți mulțumesc pentru toate bunele și pentru toate relele pe care le trecem împreună zi de zi de o viață', a scris Ileana Badiu pe contul de Facebook.

În urmă cu două săptămâni, Ileana și Cătălin Badiu au sărbătorit aniversarea fiului lor, Sasha, care a împlinit 14 ani.

„La mulți ani, copil storcit de atâta dragoste, de azi și cu buletin. Îți dorim o viață minunată, plină de întâmplări frumoase, de prieteni minunați, de dorințe împlinite și tone de noroc! Noi suntem cei mai fericiți părinți din lume de 14 ani cu asemenea minune de copil', a fost mesajul transmis atunci de Ileana Badiu.

Citește și: Gina Pistol și Smiley, videoclip emoționant cu momentele speciale de la nunta lor: ‘Tu ești acasă pentru mine…. Imagini de senzație în ipostaza de soț și soție

Citește și: Connect-R și Smiley au fost îndrăgostiți de aceeași femeie, dar ea l-a ales pe Marius Moga. Cum s-a încheiat intriga amoroasă: „M-am bătut cu…

Ileana și Cătălin Badiu, secretele unei căsnicii la distanță

Din dragoste, Ileana Badiu a făcut vreme de 11 ani naveta între România și Germania. Se vedeau mai mult în weekend, dar acest proces le-a întărit și mai mult relația.

„La noi a funcționat relația la distanță pentru că avem o chimie extraordinară și comunicăm foarte bine! O relație la distanță te ajută să te cunoști mult mai bine. Cumva, dorul acesta provocat de distanță stimulează o relație. (…)

Au existat și momente când am vrut să mă despart, dar căsătorindu-mă mi-am dat seama că aveam cum să-l constrâng, cumva să ne vedem mai des. Mi-am dat seama că fiecare are dreptul la o bună dezvoltare profesională, el fiind medic primar de chirurgie cardiovasculară', a povestit Ileana Badiu într-o emisiune TV.

Ileana și Cătălin Badiu au fost, la un moment dat, în pragul despărțirii

Ileana Badiu a recunoscut că la un moment dat, la începutul relației, a vrut să se despartă de Cătălin, însă a calculat bine situația și a înțeles că nu are cum să-l constrângă să se vadă mai des. Soțul Ilenei Badiu este medic primar de chirurgie cardiovasculară.

„Am învăţat să construiesc împreună cu soţul meu şi ne bucuram zilnic de rezultate, fie că se aplică la un dulap nou pentru pantofi, lego-ul copilului sau chiar pentru noi înşine.

Ne iubim, ne facem surprize, sunt importante micile gesturi chiar şi pragmatice. Primesc flori cel puţin o dată pe lună. Ne respectam profesiile şi înţeleg ce înseamnă să le faci chiar daca asta implică nopţi pe care nu le petrecem împreună', a mai povestit Ileana Badiu.

N-aş putea trece peste lipsa de interes pe care aş putea să o simt de la partenerul meu şi peste infidelitate. Cred că infidelitatea apare când este lipsă de interes. Orice fel de tentaţie ai avea, dacă există interes faţă de partener, nu cedezi', mai spunea Ileana Badiu.

foto: Facebook Ileana Badiu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton