Mesajul lui Florin Piersic pentru David Popovici: "Îl felicit pentru ce a făcut pentru țărișoara asta. Doresc foarte tare să..."

.

Știe toată lumea faptul că anul acesta a fost unul greu încercat pentru Florin Piersic. Încă din primele luni, a ajuns la spital și a trecut prin mai multe operații, care i-au făcut inclusiv pe medici să se îngrijoreze pentru starea lui de sănătate. De mai bine de două luni se află la un centru de recuperare, iar recent, într-un dialog cu Dan Negru, și-a informat fanii că totul merge foarte bine și este pe drumul cel bun. Asta nu este tot însă, iată conversația neașteptată dintre cei doi prieteni buni, precum și ce mesaj i-a transmis campionului David Popovici!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Problemele au început pentru Florin Piersic la finalul lunii aprilie, când a fost internat, după ce i-a fost rău în urma unui spectacol susținut la Cluj. Fanii nu l-au mai văzut niciodată așa, astfel că mulți s-au îngrijorat, mai ales când veștile despre starea lui de sănătate venea doar din partea medicilor. Acum, Florin Piersic este la o clinică de recuperare, unde se simte din ce în ce mai bine și numără zilele până când va urca pe scenă.

Florin-Piersic-scaled-e1703443468313-1200×676Florin-Piersic-scaled-e1703443468313-1200×676

Citește și: Florin Piersic, prima apariție publică după problemele de sănătate: „M-ați recunoscut? Nu cred. Am fost cam bolnăvior, cam multișor timp, dar…'. Cum se simte acum / Actorul se află la o clinică de recuperare

Citește și: Florin Piersic, noi detalii despre starea lui de sănătate, după operațiile suferite: „Mă mișc, merg. Pe mine mă seacă totuși…'. De ce nu se va întoarce pe scenă prea curând

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă copiii lui Mircea Geoană. Amândoi au studiat în America

Citește și: Daniel Ungureanu spune că s-a împăcat cu Mădălina Maricuț de la Insula Iubirii, după ce ea a anunțat despărțirea: „Am vorbit cu ea și s-a rezolvat…'

Florin Piersic, noi detalii despre cum se simte la centrul de recuperare

Florin Piersic se simte bine acum, este energic, citește, comunică cu toți cei dragi și recuperarea pe urma operației de la genunchi merge foarte bine, așa cum chiar el i-a povestit lui Dan Negru. Îndrăgitul prezentator TV l-a sunat pentru a vedea cum este, iar apelul său i-a adus zâmbetul pe buze marelui actor.

Florin Piersic: Te sărut puștiule, ce bine-mi pare că m-ai sunat, prietenul meu de-o viață!'
Dan Negru: Incredibilă voce, incredibil tonus'.

La 88 de ani și cu o serie de probleme de sănătate peste care a trecut momentan cu brio, din această primăvară până în prezent, Florin Piersic i-a mărturisit lui Dan Negru că „se recuperează bine' și totul decurge conform planului, fiind nerăbdător să urce din nou pe scenă, în fața fanilor.

Mă recuperez în sensul că mă simt mult mai bine, chiar foarte bine. Am încercat să vorbesc cu cei care se ocupă cât de cât de mine.', a continuat Florin Piersic.

Florin Piersic: 'Nu vreau să-mi iau rămas bun și adio de la nimeni'

Florin Piersic este unul dintre cei mai mari actori de la noi din țară, cu o carieră extrem de longevivă și de mare succes, căreia nu vrea să-i pună stop nici după toate problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultimele luni. La cei 88 de ani, este foarte optimist și privește totul cu zâmbetul pe buze, așteptând cu nerăbdare să poată urca pe scenă, în fața fanilor și a tuturor celor ce îl iubesc și îndrăgesc.

„Ceea ce e mai impresionant pentru mine, în sensul rău al cuvântului, e ceva ce am citit în presă. Cică când voi împlini 89 de ani, în ianuarie, eu o să apar iar în fața publicului. Ca o să-mi iau adio. Pentru ce să-mi iau adio? Nu mi se potrivește acest cuvânt! Nu vreau să-mi iau rămas bun și adio de la nimeni!', i-a declarat Florin Piersic lui Dan Negru.

Mesajul lui Florin Piersic pentru David Popovici

Dialogul dintre Dan Negru și Florin Piersic nu s-a oprit doar la starea de sănătate a marelui actor și marea sa dorință de a reveni pe scenă în fața publicului. Cei doi s-au amuzat copios, atunci când și-au adus aminte de o întâmplare din trecut, iar din vorbă în vorbă, marele actor nu a putut să nu își arate mândria pentru reușitele lui David Popovici și medaliile cucerite la Jocurile Olimpice 2024.

Mai știi că am avut noi doi un concurs de înot la Dubai, unul pe 50 de dirhami, ceea ce înseamnă cam toți atâția lei. Și ca să mi-i recuperez m-am gândit să-l rog pe David Popovici să te provoace în numele meu. Măi David, faci un concurs cu Florin, nu acum imediat, mai pe la vară, să-mi recuperez și eu banii?!', s-a amuzat teribil Dan Negru pe acest subiect.

Reacția lui Florin Piersic a venit imediat: „Lui Popovici să-i spui că-l felicit pentru ce a făcut pentru țărișoara asta. Doresc foarte tare să apar în ianuarie la tine, în emisiunea ta, și vreau să mă întâlnesc cu publicul, să vorbesc cu el!'.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton