"Am trăit infernul pe repeat și nu m-am lăsat mozolită...". Mesajul neașteptat postat de Oana Zăvoranu după ce l-a iertat pe Alex Ashraf de infidelitate

.

Mesajul neașteptat postat de Oana Zăvoranu după ce l-a iertat pe Alex Ashraf de infidelitate. Anul 2023 a fost unul destul de greu și problematic pentru Oana Zăvoranu. Nu doar că a avut mai multe probleme pe plan profesional, ajungând deseori la Tribunal, ci nici când vine vorba despre viața personală lucrurile nu au fost chiar roz. A fost la un pas de divorț de Alex Ashraf, soțul ei, însă se pare că totul este bine acum. Iată ce confesiuni a făcut pe rețelele de socializare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu este foarte activă pe rețelele de socializare, unde zi de zi împărtășește cu mulțimea de fani tot ceea ce se întâmplă în viața ei. De la lucrurile personale și până la cele profesionale, fie că este vorba despre momente frumoase sau mai puțin plăcute, nu ezită și face totul public. Recent, a surprins pe toată lumea cu un mesaj neașteptat!

zavo-8-1zavo-8-1

Citește și: Oana Zăvoranu și-a deschis o nouă afacere, după problemele cu clinica medicală: „Las în spate jaful samavolnic săvârșit asupra averii mele și a familiei mele”

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Oana Zăvoranu l-a iertat pe Alex Ashraf: „Este iubirea vieții mele, am simțit că…”

Citește și: Globurile de aur 2024. „Oppenheimer', desemnat cel mai bun film / Lista completă a nominalizărilor

Citește și: Dorian Popa și Claudia Iosif, fosta lui iubită, din nou împreună, la ziua ei de naștere. Cum au fost surprinși: „Să fii fericită, iubită…”

Mesajul neașteptat postat de Oana Zăvoranu după ce l-a iertat pe Alex Ashraf de infidelitate

Știm cu toții faptul că anul 2023 a fost plin de probleme pentru Oana Zăvoranu, însă se pare că vedeta l-a încheiat cu bine și cu inima împăcată că a făcut tot ceea ce trebuia. S-a împăcat cu soțul ei și a trecut peste episoadele lui de infidelitate, însă cu toate acestea, a scris un mesaj care reflectă tot ceea ce a trăit anul trecut, astfel că nu a ezitat să spună direct că 'a trăit infernul pe repeat'.

„Sa aveti un an mai bun, in care sa nu fiti dezamagiti, mintiti sau dezdanajduiti de cei pe care ii iubiti, respectati si carora le sunteti loiali.
Viata ni se pare ca e lunga, insa trece repede si e pacat sa nu realizam ca sufletul adevarat conteaza cel mai mult si poate fi ranit usor si ca nimeni si nimic nu merita sa il faca sa doara…..
In vremuri in care inima, credinta in Cel de Sus care stie totul, coloana vertebrala, si caracterul raman niste ‘baliverne invechite,….in care raul si facutul de rau sunt hrana pentru cei fara de Dumnezeu si din ce in ce mai des ‘sport national, ma incapatanez sa stiu ca sunt unica tocmai pentru ca am trait infernul pe ‘repet si nu m-am lasat ‘mozolita si inghitita de el. Acum ca e bine stie doar Dumnezeu, ca nu conteaza stiu cu siguranta cei saraci cu duhul…asa ca fiti bogati anul asta.
Cu drag, Oana!'
, este mesajul postat de Oana Zăvoranu recent.

Oana Zăvoranu privește cu optimism către viitor, alegând să lase în urmă trecutul și toate întâmplările nefericire. Drept exemplu, și-a iertat soțul, a renunțat la divorț și acum au planuri mari împreună. Mai concret, se pregătesc pentru lansarea unui magazin online în care vor vinde haine, iar ea își va lansa propria ei linie de articole vestimentare.

Cum i-a iertat Oana Zăvoranu episoadele de infidelitate soțului ei

În urmă cu câteva luni, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf țineau primele pagini ale ziarelor, fiind protagoniștii unui amplu scandal. În timp ce vedeta povestea cum soțul ei i-a cheltuit peste un milion de euro cu amanta, el continua să nege cele spuse de ea. Totuși, Oana Zăvoranu nu s-a oprit aici, ci a venit cu numeroase dovezi și detalii chiar în fața tuturor, explicând că divorțează de el fără a se mai uita în spate. La doar câteva zile însă de la aceste discuții aprinse, bruneta a spus clar că-l iartă, astfel că în scurt timp s-au afișat din nou împreună, de parcă nimic nu s-a întâmplat.

Pentru că este iubirea vieții mele și sufletul meu pereche. Pentru că am simțit că și el își dorește asta mult. Pentru că Dumnezeu ne-a unit și pentru că nu mor vulturii când vor fluturii', a scris Oana Zăvoranu pe contul ei personal de Instagram.

După declarațiile Oanei Zăvoranu, Alex Ashraf a ieșit și el în față pentru a-și cere scuze, mai ales după denigrările făcute la adresa soției sale.

Eu am făcut primul pas al împăcării. Nu e nicio rușine să spun asta. Pur și simplu, mi-am dat seama că am făcut o prostie atunci când am plecat de lângă ea, într-un moment de rătăcire. Fiecare dintre noi mai trece și prin perioade dintr-astea, de vulnerabilitate. De data asta a fost vina mea! Când am realizat gafa imensă făcută, am purtat o lungă discuție cu Oana pe tema asta. Bine, nici în perioada în care am stat separat, noi am continuat să ținem legătura, să discutăm. O făceam în fiecare zi și asta cred că ne-a prins bine amândurora', a declarat Alex Ashraf pentru Cancan.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton