Mesajul postat de Janni Alexandridis de la Chefi la cuțite, după ce Alex Mihoc a fost eliminat: "Frate..."

 Dumitrache Laura
.

În ediția de duminică seara a emisiunii Chefi la cuțite, concurenții au avut parte de mari emoții. Irina Fodor a anunțat cei trei finaliștii ai sezonului 12, iar Alex Mihoc, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu nu a ocupat un loc în finală. Janny Alexandridis a postat un mesaj emoționant după eliminarea acestuia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Din cei nouă semifinaliști de la Chefi la cuțite, sezonul 12, doar trei au mers mai departe în marea finală a show-ului culinar de la Antena 1. Printre cei care au ajuns în ultima etapă a emisiunii se află și Janni Alexandridis. Alex Mihoc a fost eliminat din competiție și chiar dacă au fost rivali, între Janni și Alex s-a legat o prietenie frumoasă.

ALEX MIHOCALEX MIHOC

După eliminarea lui Alex Mihoc, Janni Alexandridis a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, semn că cei doi se înteleg foarte bine, deși au făcut parte din echipe diferite la Chefi la cuțite. Cei trei finaliști ai emisiunii sunt Valentin Timofte, Ioana Dehelean și Janni Alexandridis.

Citește și: Horia Manea, mesaj dureros după ce a fost eliminat de la Chefi la Cuțite: „Știu că nu v-a fost ușor să nu fiu prezent lânga voi'

Citește și:„Par de neînlocuit, dar ar fi bine să nu uităm că…”. Ce spune Aida Parascan, fosta câștigătoare Masterchef, despre demisia juraților Chefi la Cuțite

Citește și:Cătălin Bordea a recunoscut că a fost afectat de idila amoroasă dintre fosta soție și prietenul lui, Spike: „Mă refac după război. Sunt singur și…'

Citește și:Cătălin Dobrescu, soțul Oanei Radu, prima reacție după ce s-a spus că divorțează: „Momentan nu pot și nici nu vreau…” Artista nu mai poartă verigheta

Mesajul postat de Janni Alexandridis de la Chefi la Cuțite, după ce Alex Mihoc a fost eliminat

În ediția de duminică seara a emisiunii Chefi la cuțite, tensiunea a atins cote maxine. Din cei nouă semifinaliști doar trei au mers mai departe. Alex Mihoc, cutițul de aur al lui Cătălin Scărlătescu a fost eliminat, spre surprinderea multora. Printre cei care au ajuns în finala emisiunii se află și Janni Alexandridis, cel despre care s-a spus că va deveni marele câștigător al sezonului 12.

După ce Alex Mihoc a fost eliminat, Janni Alexandridis a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare,semn că între cei doi există o relație de prietenie frumoasă. „Tot respectul meu, frate', a scris Janni Alexandridis, pe Instagram, după ce Alex Mihoc a fost eliminat de la Chefi la Cuțite.

Cătălin Scărlătescu nu are un concurent în finala Chefi la cuțite, sezonul 12

Ediția de duminică seara a fost una intensă și plină de emoții. Cătălin Scărlătescu nu are niciun concurent în marea finală, după ce Alex Mihoc, cutitul său de aur a fost eliminat din competiție. Concurentul a izbucnit în lacrimi, deoarece își dorea foarte mult să ajungă în finală. „Îmi pare rău pentru Alex Mihoc, o să tot auzim de el', a fost reacția lui Florin Dumitrescu.

În semifinală, jurații Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut fiecare câte trei concurenți, asigurând astfel o luptă echitabilă în drumul către finală. La prima probă, concurentii au primit mesaje emoționante de la cei dragi. La a doua probă, aceștia au fost nevoiți să pregătească un brunch, care a fost gustat de foștii concurenti din sezonul 11. Cea de-a treia probă, au pregătut un preparat semnătură, care a fost jurizat de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.  Ioana Dehelean din echipa mov, Valentin Timofte din echipa portocalie și Janni Alexandridis, tot din echipa mov, se pregătesc să ofere totul în această bătălie finală.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton