Mesajul emoționant scris de fiica și mama Ronei Hartner pe coroana de flori depusă la mormântul artistei: "Îngerul nostru..."

 Dumba Gabriela
.

Răpuse de durere, fiica și mama Ronei Hartner au scris un ultim mesaj emoționant pe coroana de flori depusă la mormântul artistei. Rona Hartner a fost îmbracată în alb și a purtat o coroniță pe cap, iar pe cruce au fost așezate crenguțe de brad, iar pe sicriu au fost lipite poze cu artista.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rona Hartner a fost înmormântată astăzi, 1 Decembrie 2023, la Cimitirul Bellu Catolic din Capitală. De dimineață și-au făcut apariția primul soț al artistei, Rocco Sedano, alături de fiica lor, Rita Sumayla, deși sora artistei își exprimase dorința ca bărbatul să nu vină la înmormântare.

369047220_848446863649176_941648031353034325_n369047220_848446863649176_941648031353034325_n

Ce au scris fiica și mama Ronei Hartner pe coroana de flori de la momânt

La doar 15 ani, Rita Sumayla și-a pierdut mama. Îngenuncheată de durere, adolescenta nu și-a putut stăpâni lacrimile și a stat tot timpul la căpătâiul mamei sale, susținută de tatăl ei și de bunică. La rândul lor, Rinda și Reon, sora și fratele Ronei Hartner, au condus-o pe ultimul drum pe artistă, cu lacrimi în ochi.

Mesaje emoționante din partea familiei au fost scrise pe coroanele de flori care au fost așezate pe locul unde se odihnește Rona Hartner.  

„Dormi în pace, surioara noastră dragă. Rinda și Reon', au scris frații artistei pe una dintre coroanele de flori, în timp ce mama și fiica artistei au scris și ele un mesaj plin de durere: „Îngerul nostru, drum lin între îngeri. Mama și fiica'. „Rona, nu te vom uita niciodată' au scris și nepoții artistei, pe o altă coroană de flori depusă la mormânt.

Citește și: De ce Rona Hartner a fost botezată în secret și ce religie avea regretata actriță: „Când treci printr-un cancer, contează foarte mult credința’

Citește și: Rona Hartner își făcuse testamentul cu două luni înainte să moară. Cui a lăsat artista toată averea: „Mi-am cumpărat loc de veci

Fostul soț al Ronei Hartner, tatăl fiicei sale, a venit să-și ia adio de la artistă

Printre persoanele importante care au venit să își ia adio de la Rona Hartner, se numără inclusiv fostul ei soț, Rocco Sedano. Deși actrița nu mai avea o relație bune cu el și familia ei a fost împotriva acestui lucru, se pare că nu a putut să nu vină să o conducă pe ultimul drum și să fie alături de fiica pe care o au împreună, vizibil distrusă de durere.

„A venit cu ideea asta ieri și l-am întrebat de ce. Prin câte a trecut sora mea el vine așa, a spus că vrea să vină și să fie alături de copilul lui. I-am zis că nu a fost alături atâta timp și acum își face brusc apariția. Fiecare om e liber să vină, o să vină, să vină cum o vrea el’, spunea Rinda Hartner, sora Ronei, la Prima TV, acum câteva zile.

Totodată, Rinda Hartner, sora Ronei Hartner, a spus și cât suferă nepoata ei, care și-a pierdut mama. „Sumayla este foarte amărâtă, și-a pierdut reperul. Mama ei era totul pentru ea pentru că și Rona a făcut tot ce a făcut pentru fata ei. Acum noi o să stăm cu ea, vrem să o acompaniem în perioada asta dificilă, mai ales după ce o să se termine și o să fie și înmormântarea.

Abia atunci știm că ies emoțiile la suprafață. O să fim alături de ea. Nimeni nu o va putea înlocui pe mama ei. Vom face tot ce putem să îi alinăm suferință și pierderea mamei’, a mai declarat Rinda Hartner, care l-a și acuzat pe Rocco Sedano că nu s-a interesat multă vreme de fiica lui.

Rona Hartner a fost răpusă de cancer, la doar 50 de ani

Rona Hartner a murit joi, 23 noiembrie, după ce s-a luptat cu cancerul, deși ea a reușit să învingă cumplita boală în urmă cu 4 ani, atunci a fost diagnosticată cu cancer la colon și la ficat, iar într-un an a reușit să se vindece, din păcate, boala i-a recidivat în acest an și a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze pe creier.

În luna iulie, artista a aflat că viața a pus-o din nou la încercare și că suferă din nou de cancer. Rona Hartner era foarte optimistă în privința șanselor sale de vindecare, urma un tratament strict și în urmă cu puțin timp anunțase că s-a vindecat.

Din păcate boala a recidivat rapid și nu s-a mai putut face nimic pentru Rona Hartner. Artista s-a stins pe un pat de spital din Franța, dar dorința ei a fost să-și doarmă somnul de veci în țara natală. Apropiații i-au respectat ultima dorință și au înmormântat-o în Cimitirul Bellu Catolic din București, chiar de Ziua Națională.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton