Met Gala 2023 - cele mai spectaculoase ținute. Jennifer Lopez și Kim Kardashian au atras toate privirile

 Oana Pantazi
.

Met Gala 2023 – cele mai spectaculoase ținute. Unul dintre cele mai așteptate evenimente mondene și de fashion a surprins prin eleganță și diversitate și anul acesta. Evenimentul din acest an a fost un tribut adus regretatului Karl Lagerfeld, care a decedat pe 19 februarie 2019, la vârsta de 85 de ani, iar printre vedetele care au făcut furori s-au numărat Jennifer Lopez, Kim Kardashian și Gisele Bündchen.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Met Gala 2023 – cele mai spectaculoase ținute. Faimosul eveniment s-a desfășurat luni, 1 mai, la Muzeul Metropolitan de Arte din New York, unde dress code-ul impus a transformat covorul roșu într-un adevărat podium de modă. Anul acesta Met Gala a fost un tribut adus marelui Karl Lagerfeld, care a decedat pe 19 februarie 2019, la vârsta de 85 de ani. Printre vedetele care au furat toată atenția s-au numărat Jennifer Lopez, Gisele Bündchen, Kim Kardashian, Gisele Bündchen, Rihanna, Serena Williams, dar și Nicole Kidmann.

jennifer-lopezjennifer-lopez

Met Gala 2023 – cele mai spectaculoase ținute

Dat fiind că Met Gala de anul acesta a fost sincronizată cu expoziția „Karl Lagerfeld: A Line of Beauty', în onoarea vieții și operei legendarului și regretatului creator de modă, codul vestimentat al evenimentului a fost ținuta Karl Lagerfeld, iar majoritatea vedetelor s-au conformat. Vedetele internaționale au pășit pe covorul de culoarea șampaniei, iar blițurile fotografilor au sclipit neîncetat. Printre starurile care au furat toată atenția s-au numărat Kim Kardashian, Gisele Bündchen, Rihanna, Serena Williams, Nicole Kidman. Alte apariții spectaculoase au fost Rihanna, într-o rochie Valentino, Serena Williams şi Karlie Kloss, toate trei însărcinate.

Una dintre cele mai hot apariții a fost JLo, care, la 53 de ani, a arătat spectaculos într-o superbă rochie Ralph Lauren, cu trenă spectaculoasă, abdomenul la vedere și spatele gol, la care a asortat o tocă.

Kim Kardashian a furat și ea toate privirile cu un outfit Schiaparelli, din 50.000 de perle care au fost cusute manual. Faimosul influencer a dezvăluit că a ales această ținută deoarece nimic nu ne duce mai mult cu gândul la Karl Largerfeld decât emblematicele perle Chanel'.

Gisele Bündchen (42) a atras și ea atenția, într-o ținută complet albă, cu pelerină din fulgi, o ținută de podium dinn show-ul de modă Chanel Haute Couture 2007, primăvară-vară.

Naomi Campbell a făcut furori la rândul ei cu o superbă rochie lungă, roz-pudrat, din colecția Chanel 2010 primăvară-vară.

Nicole Kidman a strălucit într-o rochie Chanel de acum 20 de ani

Met Gala 2023 – cele mai spectaculoase ținute. De asemenea, actrițele Penélope Cruz şi Nicole Kidman au fost admirate pe covorul de culoarea șampaniei. La fel și artistele Dua Lipa, Rita Ora şi Cardi B, dar și campionul de tenis Roger Federer, care a fost extrem de elegant. O altă mare campioană, Serena Williams, a purtat la Met Gala 2023 o rochie neagră cu fustă de tul alb ce a fost creată de Gucci. Apariția sa a fost memorabilă și datorită anunțului făcut – marea tenismenă este însărcinată pentru a doua oară.
Kylie Jenner a impresionat și ea cu o rochie roșie asimetrică creată de Haider Ackermann X Jean Paul Gaultier.

Una dintre cel emai memorabile apariții a fost ce a lui Nicole Kidman, care a ales să poarte o rochie Chanel pe care a îmbrăcat-o pentru prima oară în urmă cu 20 de ani într-o reclamă pentru parfumul „Numéro 5'. Marea actriță a declarat că este „extrem de încântată că încă o poate purta'.

Foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton