Met Gala 2024 – cele mai spectaculoase ținute. Jennifer Lopez, Zendaya și Gigi Hadid au făcut furori pe covorul roșu

 Oana Pantazi
.

Met Gala 2024 – cele mai spectaculoase ținute. Faimosul eveniment s-a desfășurat luni, 6 mai, la Muzeul Metropolitan de Arte din New York, unde dress code-ul impus a transformat covorul roșu într-un adevărat podium de modă. Printre vedetele care au stărlucit la eveniment s-au numărat Jennifer Lopez, Zendaya, Gigi Hadid, Dua Lipa și Nicole Kidman.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Met Gala 2024 – cele mai spectaculoase ținute. În fiecare an, pe covorul roșu al Met Gala defilează sute de celebrități, iar momentele memorabile nu au lipsit nici de data aceasta. Tema prezentarii din acest an a fost Frumoasele adormite: renașterea modei', iar vedetele au defilat pe covorul roșu în creații personalizate absolut spectaculoase.

2024 MET Museum Costume Institute Benefit Gala2024 MET Museum Costume Institute Benefit Gala

Met Gala 2024 – cele mai spectaculoase ținute

Supranumită 'cea mai mare petrecere a modei', Met Gala a avut loc pe 6 mai. Personalități din lumea filmului, a modei, a muzicii, a sportului, a politicii și a rețelelor de socializare și-au dat întâlnire la Muzeul Metropolitan de Artă, pentru spectaculosul eveniment. Celebrități din întreaga lume au participat la Met Gala pentru a se bucura se socializare, cocktailuri, o cină fabuloasă și, nu în ultimul rând, pentru a admira expoziția „Sleeping Beauties: Reawakening Fashion”.

Citește și: Nicole Cherry, pictorial exclusiv alături de mama și sora ei, dar și cele două fetițe ale lor, Anastasia și Amira: „Mereu am știut să rămânem aproape, să trecem prin bune și prin rele împreună. Mama e stâlpul nostru, iar eu văd și în Carla…'/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Marin, apariție răvășitoare la un eveniment. Ce l-a întrebat pe reputatul neurochirurg Leon Dănăilă, după ce l-a premiat: „Când am reușit la facultate, părinții au plâns, dar nu de bucurie, ci de supărare, că…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată apartamentul Claudiei Pătrășcanu din București după amenajare: „Nu mai stăm prin hoteluri. Cinci ani am petrecut prin casele prietenilor'

Vedetele au defilat pe covorul roșu în creații personalizate care au furat toate privirile. Printre celebritățile care au strălucit anul acesta la Met Gala s-au numărat Gigi Hadid într-un outfit Thom Browne, Gwendoline Christie – Maison Margiela, Emma Chamberlain – custom Jean Paul Gaultier, Zendaya – John Galliano, Jennifer Lopez – custom Schiaparelli Haute Couture.

Remarcați s-au făcut și Ayo Edebiri într-un outfiy Loewe, Bad Bunny (Maison Margiela), Chris Hemsworth (Tom Ford), Kendall Jenner (Vintage Givenchy), Lily James (Erdem), Penélope Cruz (Chanel), Sarah Jessica Parker (Richard Quinn), Elle Fanning (Balmain), Ariana Grande (Loewe), Amanda Seyfried (Prada), Nicole Kidman (Balenciaga), Dua Lipa (March Jacobs) și Kylie Jenner (Oscar de la Renta).

Jennifer Lopez, Zendaya și Gigi Hadid au furat toate privirile la Met Gala 2024

Desfășurată anual în New York City, Met Gala este un eveniment de strângere de fonduri pentru Institutul de costume al Muzeului Metropolitan de Artă, intitulat oficial The Anna Wintour Costume Center – numit după redactorul șef al Vogue, care a fost membru din 1995.

Met Gala a adunat și în 2024 o mulțime de celebrități care au strălucit în outfituri îndrănețe pe covorul roșu. Tema prezentarii din acest an a fost Frumoasele adormite: renasterea modei', iar vedetele au defilat pe covorul roșu în creații spectaculoase. Ținutele prezentate pe covorul roșu la Gala Met 2024 au fost aprobate înainte de editorii de modă ai revistei Vogue, condusă de Anna Wintour. 

Cei mai bine îmbrăcați participanți ai serii au fost cei care au adus un omagiu temei din acest an (și codului vestimentar „grădina timpului'). Desigur, toate gazdele oficiale ale Met Gala 2024 s-au numărat printre cele mai bine îmbrăcate vedete. Zendaya a întors capetele în nu unul, ci două lookuri spectaculoase, o rochie personalizată Margiela și o rochie vintage Givenchy. Jennifer Lopez a optat pentru un outfit Schiaparelli strălucitor, în timp ce Bad Bunny a purtat un costum sculptural Margiela și Chris Hemsworth – unul elegant Tom Ford.

Motivele florale, în mod deloc surprinzător, au atras toate privirile – Nicki Minaj a făcut furori în rochia Marni acoperită cu flori metalice pictate manual, la fel și Gigi Hadid, care a făcut senzație într-o rochie de bal florală tridimensională Thom Browne. Într-o ținută avangardistă a strălucit, de asemenea, Lana Del Rey, care a purtat un outfit Alexander McQueen, artista aducând un omagiu colecției iconice din toamna lui 2006 a regretatului designer.

Foto: Profimedia


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton