Michele Morrone și-a uitat actele la recepția hotelului, când a plecat din România. Ce a declarat despre țara noastră: „Este foarte frumos!”

 Matei Bianca
.

Michele Morrone și-a uitat actele la recepția hotelului, când a plecat din România. Celebrul actor din filmul „365 de zile' a plecat astăzi din țara noastră, însă din grabă sau neatenție a uitat ce era mai important, adică actele. Când se îndrepta spre aeroport, artistul italian a făcut declarații despre țara noastră. El a reușit să viziteze multe locuri din București, dar și să petreacă timp de calitate cu frumoasa lui iubită, antrenoarea de fitness Bogdana Tancău.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Șederea lui Michele Morrone în România a luat sfârșit! Actorul italian din celebrul film „365 de zile' a plecat din țara noastră, însă și-a uitat actele la recepția hotelului din București în care a fost cazat. Artistul a făcut declarații despre țara noastră și a transmis faptul că i se pare foarte frumos în România.

ScreenshotScreenshot

Citește și: Ce a vizitat Michele Morrone în București. A fost în Centrul Vechi, la Muzeul Satului și… la un concert de muzică clasică / La ce hotel a locuit

Citește și: Dovada că Michele Morrone și Bogdana Tancău au o relație! Actorul a venit în București pentru iubita lui

Citește și: Iustina Loghin a făcut petrecerea burlăcițelor. Concurentele de la Insula iubirii s-au îmbrăcat în negru / De ce a lipsit Maria Covasa

Citește și: Povestea emoționantă a lui Eduard Novak, singurul campion paralimpic al României. Un accident rutier grav i-a schimbat total viața: „Asta a fost soarta mea!”

Michele Morrone și-a uitat actele la recepția hotelului, când a plecat din România

În urmă cu doar două zile, mai exact pe data de 3 septembrie, Michele Morrone a sosit în România, fiind întâmpinat de partenera sa de viață, antrenoarea de fitness Bogdana Tancău. După ce a fost cazat la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Capitală, Marmorosch, actorul italian a decis să-și continue șederea într-un alt hotel de aceeași calitate.

Între timp, iubita artistului i-a organizat o serie de activități pentru a-i prezenta cele mai importante atracții turistice din București. Ziua a început cu o vizită impresionantă la Muzeul Național al Țăranului Român și a continuat cu un concert de pian la Palatul Bragadiru, eveniment pe care actorul l-a împărtășit cu fanii săi de pe pagina personală de Instagram.

Pe seară au stat într-un local exclusivist din nordul Capitalei, unde cei doi au savurat câteva băuturi la bar, după care s-au întors la Hilton. A doua zi dimineață, cei doi îndrăgostiți au coborât la terasă pentru o cafea rapidă înainte de a se pregăti să părăsească România.

Cu toate acestea, în graba plecării, Michele Morrone a uitat un detaliu important, și anume actele, care au rămas la recepția hotelului din București, acolo unde el a fost cazat. După ce a realizat lipsa acestora, actorul din filmul „365 de zile' s-a întors pentru a le recupera.

Odată rezolvată situația, el a mai făcut câteva opriri prin oraș, inclusiv la un magazin din centru, de unde și-a cumpărat mai multe produse și o banană, pe care a savurat-o relaxat în drum spre mașină.

Ce a declarat actorul despre țara noastră

Înainte de a pleca spre aeroportul din București, Michele Morrone a fost oprit de presă. Faimosul actor din filmul „365 de zile' a făcut declarații scurte. Paparazzii cancan.ro l-au întrebat cum se simte, dacă îi place în România și cum i se pare până acum țara noastră.

„Sunt bine! Este foarte frumos', a declarat Michele Morrone pentru sursa citată anterior.

Michele Morrone a venit în București pentru iubita lui, Bogdana Tancău

Michele Morrone a ajuns în București pentru a fi alături de iubita lui, antrenoarea de fitness Bogdana Tancău. Actorul italian a fost cucerit de o româncă, motiv pentru care a decis să petreacă câteva zile în țara noastră.

Cu doar o zi în urmă, celebrul actor italian a publicat pe contul său personal de Instagram câteva fotografii care demonstrau prezența lui în Capitală. El a vizitat câteva locuri deosebite din oraș și s-a bucurat de timpul pe care l-a petrecut în compania partenerei lui de viață.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton