Micutzu, nevoit să facă muncă în folosul comunității după scandalul de pe Calea Victoriei: "Confirmă soluţia de renunţare la urmărirea penală"

 Radulescu Ruxandra
.

Micutzu, nevoit să facă muncă în folosul comunității după scandalul de pe Calea Victoriei. Cosmin Nedelcu, cunoscut după numele de scenă „Micutzu', va efectua 30 de zile de muncă în folosul comunității la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sector 4, în dosarul în care era cercetat pentru fapte de amenințare, după scandalul de pe Calea Victoriei, din 2021.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În august 2021, Micutzu, pe numele adevărat Cosmin Nedelcu, a fost implicat într-un adevărat scandal, când a fost abordat de un grup de trecători, în timp ce traversa Calea Victoriei. Grupul de persoane l-a jignit pe actor, iar Micutzu a reacționat, întreaga situație degenerând într-o altercație vebală. Inițial, pe numele actorului fusese deschis un dosar penal, în care era cercetat pentru fapte de amenințare. Trei ani mai târziu, actorul a scăpat de dosarul penal, fiind nevoit să presteze muncă în folosul comunității la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sector 4.

micutzu_bataia_scandal_calea_victoriei_16-august_2021-2-1024×682-1micutzu_bataia_scandal_calea_victoriei_16-august_2021-2-1024×682-1

Micutzu, nevoit să facă muncă în folosul comunității după scandalul de pe Calea Victoriei

După scandalul din 2021, în care Micutzu a fost implicat, autoritățile au decis ca actorul să presteze 30 de zile de muncă în folosul comunității, renunțându-se astfel la urmărirea penală. Micuztu trebuie să se prezinte la Serviciul de Probațiune, să efectueze un control medical, apoi să înceapă activitățile indicate de procurori și aprobate de instanță.

Citește și: Celine Dion, apariție publică rară, după ce a fost diagnosticată cu o boală incurabilă: „Este emoționant pentru mine'. Cum s-a afișat artista la un meci de hochei

Citește și: Ioan Gyuri Pascu, din nou pe scenă, cu ajutorul inteligenței artificiale. Colegii de la Divertis nu l-au uitat pe regretatul artist, nici la 8 ani de la moartea lui: „Cui nu-i lipsește?”

„În baza art. 318 alin. 15 C.proc.pen. admite cererea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

Constată legalitatea şi temeinicia ordonanţei cu nr. 7329/160/P/2021, din data de 06.02.2024, emisă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti şi confirmă soluţia de renunţare la urmărirea penală faţă de suspectul Nedelcu Cosmin, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare, prev. de art. 206 alin. 1 C. pen., faţă de suspectul Şuiu Georgian, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 2 C. pen. şi faţă de suspectul Comănescu Nicolae Liviu, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 1 C. pen şi lovirea sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 2 C. pen. În temeiul art. 275 alin. 3 C.proc.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, persoanei vătămate şi procurorului prin mijlocirea grefei astăzi, 14.03.2024', se arată în decizia definitivă a instanței de judecată.

Micutzu scapă de dosarul penal

Procurorii susținuți de ofițerii care au făcut cercetările în acest caz, au concluzionat că, deși au avut de-a face cu infracțiuni care pot fi pedepsite conform Codului Penal, acțiunile celor implicați nu sunt dintre cele mai grave și că totul a plecat de la discuții în contradictoriu.

În august 2021, în timp ce traversa Calea Victoriei, Micutzu a fost abordat de un grup de persoane necunoscute care i s-au adresat ironic, ceea ce l-a iritat pe actor. Situația a degenerat într-un schimb de replici dure și s-a ajuns, în final, la îmbrânceli și geamuri sparte.

Procurori au decis că acțiunile au fost comise pe fondul unor impulsuri de moment și că aceștia au avut reacții relativ firești. Deși niciunul dintre cei implicați nu va mai fi urmărit penal, cu toții vor trebui să presteze muncă în folosul comunității, în cazul actorului fiind vorba de 30 de zile pe care le va presta la DGASPC Sector 4.

Primele declarații ale lui Micutzu, după incident

Comediantul și alte trei persoane implicate  în altercația cu pricina au fost apoi duse la secție și audiate. Polițiștii au deschis atunci dosar penal pentru loviri şi alte violențe și le-au dat protagoniștilor câte 200 de lei amendă.

„Băiatu asta care mă înjura a început să facă nişte miştouri d-astea de bun simţ, moment în care eu am mers mai departe şi i-am arătat un deget, lucru care l-a supărat şi mai tare. Și omul, din spate, a început să mă înjure, spunându-mi „fmm, măcar treci grasule obosit pe la trecere„’, a zis Micutzu, după incident. 

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton