Micutzu scapă de dosarul penal, după scandalul de pe Calea Victoriei, soldat cu îmbrânceli și geamuri sparte. Ce pedeapsă a primit

 Dumba Gabriela
.

Micutzu scapă de dosarul penal, după scandalul de pe Calea Victoriei. După un proces început în urmă cu doi ani și jumătate în care actorul a fost judecat pentru amenințare, procurorii au înlocuit urmărirea penală a actorului cu o măsură mai blândă. Ce pedeapsă a primit Micutzu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În august 2021, în timp ce traversa Calea Victoriei, Micutzu a fost abordat de un grup de trecători care i s-au adresat ironic, ceea ce l-a iritat pe actor. De aici a izbucnit întregul scandal care a debutat cu un schimb de replici dure și s-a ajuns, în final, la îmbrânceli și geamuri sparte.

micutzu-1micutzu-1

Micutzu scapă de dosarul penal și face muncă în folosul comunității

Micutzu a fost condamnat la muncă în folosul comunității. Pe numele lui adevărat, Cosmin Nedelcu va munci fără să fie plătit timp de 30 de zile la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din Sectorul 4.

După doi ani și jumătate de cercetări, audieri și confruntări de probe, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au ajuns la concluzia că nu există interes public pentru tragerea la răspundere penală a celor implicați în acest scandal și au dispus renunțarea la urmărirea penală a lui Cosmin Nedelcu, dar și în cazul celorlalți doi protagoniști.

„Băiatu asta care mă înjura a început să facă nişte miştouri d-astea de bun simţ, moment în care eu am mers mai departe şi i-am arătat un deget, lucru care l-a supărat şi mai tare. Și omul, din spate, a început să mă înjure, spunându-mi „fmm, măcar treci grasule obosit pe la trecere„', a zis Micutzu, după incident. 

Comediantul și alte trei persoane implicate  în altercația cu pricina au fost apoi duse la secție și audiate. Polițiștii au deschis atunci dosar penal pentru loviri şi alte violențe și le-au dat protagoniștilor câte 200 de lei amendă.

Procurorii susținuți de ofițerii care au făcut cercetările în acest caz au ajuns la concluzia că, deși au avut de-a face cu infracțiuni care pot fi pedepsite conform Codului Penal, ei cred că infracțiunile nu sunt dintre cele mai grave și că totul a plecat de la discuții în contradictoriu.

Citește și: Cum a ajuns Ecaterina Ladin să interpreteze rolul Dalidei din Las Fierbinți: „Am întârziat cumplit la casting, tare rușinată m-am simțit. Îmi amintesc…' Cum și-a descoperit pasiunea pentru actorie/ EXCLUSIV

Citește și: De ce și-a luat Ecaterina Ladin, alias Dalida, casă în Fierbinți: „Soacra mea…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Roxana Vancea cu fosta iubită a soțului ei. Dragoș Paiu are un fiu din relația anterioară: „Pe Milan îl împărțim, iar el mi-a spus «mamă» încă din primul an. Este foarte greu…’

Toți cei implicați în scandal vor presta muncă în folosul comunității

Toate aceste detalii i-au făcut pe procurori să ajungă la concluzia că totul a fost pe fondul unor impulsuri de moment și că aceștia au avut reacții relativ firești.

Deși niciunul dintre cei implicați nu va mai fi urmărit penal, cu toții vor trebui să presteze muncă în folosul comunității, în cazul actorului fiind vorba de 30 de zile pe care le va presta la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4.

El a fost avertizat că în cazul în care nu va veni cu o adeverință care să ateste că a muncit fără să fie răsplătit riscă să fie reîncepută urmărirea penală.

Și Ana Morodan ce muncă în folosul comunității, după problemele cu legea

Ana Morodan a primit 10 luni pentru săvârşirea infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice; 6 luni pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi 10 luni pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Pedepsele au fost contopite, rezultând în final 1 an, 3 luni şi 10 zile închisoare.

Contesa digitală este obligată să frecventeze un program de reintegrare socială şi să efectueze muncă neremunerată în folosul comunităţii, în cadrul Primăriei Oraşului Voluntari sau în cadrul societăţii GREEN CITY VOLUNTARI SA, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton