Mihaela Borcea a plecat la schi, în Austria, pe riscul său: "Am aproape piciorul rupt, ligamentele încrucișate sunt în piuneze. Am mai avut o operație, dar...". Ce probleme de sănătate are fosta soție a lui Cristi Borcea

 Dumba Gabriela
.

Mihaela Borcea a plecat la schi, în Austria, însoțită de iubitul ei, deși medicii i-au interzis să se mai urce pe schiuri. Fosta soție a lui Cristi Borcea are serioase probleme de sănătate și medicii i-au recomandat să se opereze, însă Mihaela evită cât poate să ajungă din nou pe patul de spital. Recunoaște că își asumă riscuri mari, dar spune că iubește să schieze și speră ca problemele să nu se agraveze.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mihaela, însoțită de iubitul său, Sorin, a plecat în cursul zilei de vineri la schi, în Austria, deși medicii i-au cerut să nu facă asta, mai ales că în trecut a suferit două interventii chirurgicale, una la menisc și alta la ligamente.

93f4f2a9-a2f2-40f1-991d-d626c5a3848493f4f2a9-a2f2-40f1-991d-d626c5a38484

Mihaela Borcea are probleme grave cu genunchiul, dar continuă să schieze

Mihaela Borcea a plecat ieri la schi, în Austria, pe riscul său, fără acordul medicului. Aceasta a recunoscut pentru prima dată că a suferit un accident groaznic, pe pârtie, chiar înainte de divorțul de Cristi Borcea și are și în prezent probleme mari cu ligamentele.

„Am aproape piciorul rupt, ligamentele încrucișate sunt în piuneze. Am mai avut o operație, dar am din nou probleme. Probabil ligamentul nu a ținut. Medicii nu mi-au dat voie să schiez, dar îmi voi pune orteza.

Am avut o intervenție chirurgicală și la menisc, acum câțiva ani. Mi s-a spus și acum că trebuie să mă operez. Dar știu cum a fost după prima intervenție, am crezut că mor, mi-a fost foarte greu. Și tot foarte greu m-am recuperat', a mărturisit Mihaela Borcea pentru Cancan.

Fosta soție a lui Cristi Borcea a dezvăluit că a avut un accident grav, tot pe pârtie, chiar înaintea divorțului.

„Tot la schi am pățit-o. Nu m-am concentrat prea bine, era exact în perioada dinaintea divorțului, când aveam și alte probleme. Am căzut… Schiul nu mi-a sărit, mi s-a întors genunchiul. Plângeam și coboram așa. Nu am vrut să mă aducă cu ambulanța, de ambițioasă ce sunt. Cădeam, iar mă ridicam, pentru că-mi sărea genunchiul. Îmi place mult să schiez.

Nu mă mai aventurez decât pe pârtii normale. Oamenii pot trăi cu asta, dar trebuie să ai mușchiul foarte bine dezvoltat. În America, zilnic am fost la sală', a completat Mihaela Borcea.

Citește și: Romanița Iovan a început o relație cu Adrian Iovan când acesta era căsătorit. Sfatul primit de creatoarea de modă de la o măicuță: „Era duhovnicul meu'

Citește și: Pepe, pictorial de colecție alături de toată familia: Pepe Jr, Rosa, Maria și soția lui, Yasmine. Cum se împarte între carieră și rolurile de tată și soț

Ce face Mihaela Borcea după ce s-a retras din afaceri

Mihaela este prima soție a lui Cristi Borcea, femeia cu care omul de afaceri are trei copii, doi băieți și o fată. După divorț, fostul acționar de la Dinamo a avut încredere să lase toate afacerile familiei în mâinile ei.

La 11 ani de la despărțirea de Cristi Borcea, Mihaela a decis să ia o pauză și se bucură de fiecare moment liber. Mihaela și-a propus ca anul acesta să fie anul schimbărilor pentru ea.

„Acum am mai mult timp pentru mine. Am zis că anul acesta e vremea schimbărilor. Normal că mi-e bine, acum simt și eu că trăiesc. Voi merge pe relaxare, mă voi ocupa mai mult de sănătatea mea. Mă ocup și de casă.

Mă bucur că am lăsat ceva în spate. Privesc cu drag când mă uit în urmă, realizările și contribuția mea. Mă regăsesc în tot ce am făcut', a mai spus fosta soție a lui Cristi Borcea.

Să aibă atât de multe afaceri pe mână și atât de multe responsabilități, fosta soție a lui Cristi Borcea recunoaște că nu este ușor deloc.

„Este foarte greu, tot timpul apar chestii la care nu te aștepți, pe care trebuie să le rezolvi imediat și poate știi, poate nu știi. Te confrunți cu foarte multe lucruri grele, dar eu sunt obișnuită, toată viața m-am confruntat cu lovituri și cu foarte multe încercări și pot să spun că și ca antreprenor am deja foarte multă experiență în spate, conduc hotelul de peste 10 ani.

Am primit foarte multe lovituri de-a lungul vieții și am avut foarte multe încercări, aproape de a-mi pierde viața. Mai mult de atât nu cred că există. Am trecut peste, iar acum, ultima e recentă. După un proiect foarte greu, mi-am neglijat puțin sănătatea, imunitatea am avut-o la pământ, m-a lovit un COVIF, nu am știut, nu l-am tratat, odată cu asta mi-am rupt și glezna, chiar înainte de a pleca în vacanță', povestea Mihaela Borcea în trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton