Andreea Berecleanu, naşă la nunta Mihaelei Călin. Prezentatoarea TV s-a căsătorit cu Daniel Sava

 Pirvu Cristina
.

Andreea Berecleanuu, îndrăgita prezentatoare TV, i-a fost naşă prietenei şi colegei sale de muncă, Mihaela Călin. Evenimentul a fost unul deosebit şi emoţionant atât pentru părinţii spirituali, cât şi pentru miri. Vor porni de acum pe un drum nou, împreună!

Mihaela Călin, prezentatoarea Observatorului de la ora 13.00, a păşit în faţa altarului alături de soţul său şi de naşi. Au trăit emoţii intense, după cum a declarat şi ea:„Cred că este cea mai emoţionantă zi din viaţă mea şi cred că sunt cele mai frumoase emoţii pe care le-am trăit. Adevărul este că nu îmi dau seama ce se întâmplă, cred că e un moment pe care îl aşteptam foarte mult.”, a spus Mihaela Călin la biserică.

Ceremonia a fost una restrânsă la care au participat prietenii, apropiaţii şi familia mirilor. Naşii i-au sprijinit pe cei doi îndrăgostiţi, mai ales pe soţul Mihaelei Călin.  Avocatul Daniel Sava nu şi-a luat privirea de la mireasa lui. A fost cuprins de emoţii, dar naşa, Andreea Berecleanu, l-a încurajat.

„Da, este foarte frumoasă, aşa cum mi-am închipuit-o.”, a spus mirele vizibil emoţionat.

Mihaela Calin s-a casatorit cu Daniel SavaMihaela Calin s-a casatorit cu Daniel Sava

După ceremonia religioasă, toţi invitaţii au mers la restaurant. Acolo, totul era pregătit. Au servit preparate alese, într-un decor de basm. Andreea Berecleanu a purtat o rochie verde, culoarea vedetă a anului 2019. A asortat o pereche de cercei mari şi pantofi negri, ascuţiţi.

Cine a creat rochia de mireasă a Mihaelei Călin

Prezentatoarea TV a ales să poarte în ziua nunţii o rochie specială, unică. Creaţia este semnată de Cristian Samfira, designerul pe care mireasa îl îndrăgeşte de foarte multă vreme. Articolul vestimentar special este alcătuit dintr-un corset alb, cu inserţii negre. În jos, rochia porneşte lejer, în mai multe straturi, dintr-un material transparent.

Machiajul a fost unul delicat, culori neutre la ochi şi ruj roşu. Ca bijuterii a ales o pereche de cercei discreţi, iar părul l-a avut aranjat în onduleuri lejere.

Întregul eveniment a fost un succes. Au participat o mulţime de vedete, multe prezentatoare TV de la Antena printre care Mirela Vaida, Alessandra Stoicescu, Sabina Iosub, Andreea Gherasim.

Foto: Facebook, Instagram

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton