Mihaela și Cristi Borcea și-au dat în judecată vecinii, apoi au renunțat la plângere. Ce se întâmplă acum cu procesul

 Dumba Gabriela
.

Mihaela și Cristi Borcea au deschis un proces de grănițuire la Judecătoria Cornetu, împotriva unor vecini, însă judecarea nici nu a început, pentru că cei doi foști soți s-au răzgândit și au renunțat la plângere. Motivul pentru care Mihaela și Cristi Borcea și-au dat în judecată vecinii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristi Borcea a fost căsătorit cu Mihaela, femeia care i-a dăruit doi băieți și o fată, timp de 22 de ani, din 1988 până în 2011. Chiar dacă au divorțat, cei doi au păstrat o relație foarte bună de dragul copiilor și de dragul afacerilor.

357170-2704-cristi-borcea-mihaela-borcea357170-2704-cristi-borcea-mihaela-borcea

De ce și-au dat în judecată vecinii Mihaela și Cristi Borcea

Mihaela și Cristi Borcea au deschis un proces de grănițuire la Judecătoria Cornetu, împotriva unor vecini. Conform Codului Civil, grănițuirea are ca scop delimitarea proprietăţilor învecinate: „proprietarii terenurilor învecinate sunt obligaţi să contribuie la grăniţuire prin reconstituirea hotarului şi fixarea semnelor corespunzătoare, suportând, în mod egal, cheltuielile ocazionate de aceasta'.

După ce au fost citați în fața instanței, pentru a da ochi în ochi cu vecinii dați în judecată, foștii soți au decis să renunțe la proces. Acest lucru sugerează faptul că problemele dintre vecini s-ar fi rezolvat pe cale amiabilă, potrivit romaniatv.net.

„Ia act de renunţarea la judecată. Cu drept de a formula recurs in termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea se va depune la Judecătoria Cornetu. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei astăzi, 30.10.2023, în acord cu prevederile art. 402 Cod de procedură civilă', a decis instanța.

Citește și: Dida Drăgan, din nou pe scenă la 77 de ani. Imagini inedite cu artista: „Sunt bucuroasă că…’

Citește și: Cum arată Dida Drăgan acum. La 77 de ani, artista arată perfect, are părul tot roșcat și poartă hainele negre care au consacrat-o

Citește și: Angela Similea a avut parte de un șoc care i-a schimbat viața, acum 20 de ani: „Am albit complet pe drumul înapoi, spre țară. A fost o luptă cumplită să mă despart de el'

În ce proces mai este implicat Cristi Borcea

Cristi Borcea, fost acționar și președinte executiv al clubului Dinamo București, a fost citat și într-un dosar de la Constanța, alături de Dragoș Săvulescu. În procesul respectiv reclamantul solicită „rectificare de carte funciară'.

Dosarul are legătură cu scandalul terenurilor din județul Constanța, în care nume sonore au primit condamnări uriașe. În cadrul procesului, magistrații au decis ca terenurile să revină în proprietatea Unităţii Administrativ Teritoriale a Municipiului Constanţa și a Statului Român.

Borcea a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru complicitate la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă continuată, la trei ani de închisoare pentru asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, al trei ani de interzicere a unor drepturi, precum şi la confiscarea sumei de 957.107 euro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton