Mihaela Geoană speră să devină bunică, după ce Ana, fiica ei și a lui Mircea Geoană, a făcut nunta anul trecut. Soția lui Mircea Geoană și-ar dori nespus de mult să aibă un nepot sau o nepoată, însă, spune ea, nu depinde de ea, ci de fiica sa, Ana. Vedeta a precizat că, în general, cel mai bine este ca bebelușul să vină pe lume atunci când vrea Dumenezeu și când părinții sunt pregătiți.
CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!
După nunta fiicei, Mihaela Geoană speră să devină bunică. Ana, fiica Mihaelei și a lui Mircea Geoană, s-a căsătorit anul trecut cu alesul inimii sale, cu american pe nume Garrett Cayton. Mihaela Geoană ne-a mărturisit în exclusivitate pentru viva.ro că-și dorește să aibă un nepot sau o nepoată în viitor, însă nu depinde de ea…
Citește și: Mihaela Geoană, petrecere de lux la 60 de ani. Și Andreea Esca a participat la marele eveniment
După nunta fiicei, Mihaela Geoană speră să devină bunică
Mihaela Geoană spune că vrea să devină bunică, dar, în același timp, precizează că ar vrea ca acest lucru să aibă loc atunci când vrea Dumnezeu.
'Încă aștept. Aici, Ana, fiica mea, este cea care trebuie să răspundă. Noi ne dorim foarte mult, dar, în același timp, ne dorim să vină atunci când părinții sunt pregătiți și atunci când vrea Dumnezeu', ne-a spus soția lui Mircea Geoană, în exclusivitate.
Întrebată ce va face vara aceasta, Mihaela Geoană spune că va avea o vară plină.
'Încă nu știu, dar prevăd că va fi o vară foarte foarte aglomerată', a mai spus Mihaela Geoană.
Mihaela Geoană militează pentru femeile bolnave de cancer
Mihaela Geoană militează pentru femeile bolnave de cancer. Soția lui Mircea Geoană organizează cea de a 10-a ediție a 'Cursei vindecării'. Vedeta a adunat mai multe vedete autohtone pentru a promova în rândul femeilor controlul anual medical. Ea susține că banii strânși anul acesta din taxa pentru 'cursa vindecării' se vor acorda femeilor teste gratuite și peruci pentru bolnavii de cancer.
'Sunt 24 de ani de când facem campanie pentru a aduce reflexul de control medical anual din viața femeilor din România. Este păcat că în anul 2024 să se moară de o boală care poate fi prevenită și sunt absolut morți evitabile. În Europa și în Statele Unite cancerul de col uterin, de exemplu, sunt țări în care nu se mai diagnostichează această boală. Pentru că au o formă de prevenție, care este vaccinarea, iar cancerul de sân…
În Statele Unite, peste 90 de sută dintre femei supraviețuiesc și sunt bine, sănătoase, după aceea. Pentru că îl depistează foarte devreme. Este păcat să nu facem și noi asta, mai ales dacă și vom avea posibilitatea să avem aceste teste oferite gratuit. Acesta este un lucru pentru care noi milităm și sperăm ca anul viitor să se întâmple. Să fie programe naționale de Screening pentru cancerul de sân și pentru cancerul de col uterin.', a declarat Mihaela Geoană, pentru viva.ro.
Mihaela Geoană organizează 10-a ediție a Cursei vindecării
Mihaela Geoană spune că, anul acesta, evenimentul Race for the Cure (în trad.: Cursa pentru vindecare) se află la a 10-a ediție și va avea loc pe data de 8 iunie. Taxa de participare este de 60 de lei pentru un adult și 30 de lei pentru un copil. Banii strânși vor fi donați femeilor din mediul rural pentru teste gratuite, dar și pentru peruci, pentru bolnavii de cancer.
'Este a 10-a ediție a cursei Race for the Cure. Are loc pe data de 8 iunie în rondul de pe B-dul Kiseleff. Sperăm să avem cât mai mulți participanți. Taxa de participare este 60 de lei pentru adulți, 30 de lei pentru copii. Ideea este că vrem pentru acești bani să oferim teste gratuite femeilor din mediul rural prin unitatea mobilă a Fundației Renașterea. Și să facem cât mai multe peruci pentru femeile și copiii care fac tratament chimioterapeutic', a mai spus Mihaela Geoană.
Foto: Facebook, VIVA