Mihaela Rădulescu a complimentat-o pe Iulia Vântur, iar mesajul ei a devenit viral: "Întotdeauna o femeie..."

 Tudorache Simona
.

Iulia Vântur a reușit să o impresioneze pe Mihaela Rădulescu. Iubita lui Salman Khan a urcat pe rețelele de socializare mai multe imagini, iar acestea nu au trecut neobservate de diva din Monaco. Mihaela Rădulescu i-a lăsat un mesaj fostei sale colege de la PRO TV, care spune multe despre relația caldă pe care au păstrat-o peste timp.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Dacă Iulia Vântur se află de aproape 10 ani în India, dar vine frecvent în țară, Mihaela Rădulescu se pregătește să bifeze 17 ani de când trăiește la Monaco. Fiul Mihaelei Rădulescu s-a mutat în Statele Unite ale Americii în urmă cu doi ani, deoarece a fost admis la două facultăți de prestigiu. Mama lui s-a acomodat cu greu cu gândul că nu-l mai are aproape, dar drumul pe care și l-a ales o mulțumește.

iulia vantur 222iulia vantur 222

Mihaela Rădulescu a complimentat-o pe Iulia Vântur

Mihaela Rădulescu are doar cuvinte de laudă despre Iulia Vântur și evoluția ei. Vedeta i-a făcut mai multe complimente fostei prezentatoare într-un mesaj. „Întotdeauna o femeie puternică și frumoasă', este comentariul scris de Mihaela Rădulescu la imaginea postată de Iulia Vântur. Fanii ambelor vedete au apreciat atât imaginea, cât şi comentariul.

Mihaela Rădulescu stă de 17 ani la Monaco

Mihaela Rădulescu a reușit să își găsească fericirea într-un alt colț de lume după ce a părăsit România. Diva locuiește de 17 ani la Monaco Vedeta a postat pe reţelele de socializare o fotografie de pe balconul vilei sale elegante, care are o vedere superbă către mare.

„Viața este ciudată. Îți oferă șansa să locuiești în locuri diferite din lume, dar totodată poți fi fericit oriunde alegi să stai', a mărturisit ea.

Citește și: De ce a fost Ozana Barabancea concediată de la „Te cunosc de undeva': „A fost o lovitură dureroasă. În final, totul s-a încheiat cu bine, iar acum mă aflu din nou la masa juriului…'

Citește și: De ce se mută Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea din casa cumpărată acum 4 ani: „Să întrunească toate condițiile noastre, să facă parte dintr-o comunitate sigură unde să ne creștem copilul…”

Citește și: Adda a știut din copilărie că va face muzică: „Am simțit mereu că sunt un mesager, pe pământ, care primește informații de la o sursă divină”. Familia a făcut mari sacrificii, pentru ea / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Popescu și-a făcut abdominoplastie: „Ține o parte și de sănătate, dar o parte și de estetică”. Operația a durat 7 ore

Citește și: Mihai Albu a topit verigheta fostei soții, după divorț: „Eu așa știu, că dacă o căsnicie nu merge, se dă înapoi”. Ce s-a întâmplat cu pantofii și rochia de mireasă purtate de Iulia Albu la nuntă

De ce s-a mutat Iulia Vântur în India

Iulia Vântur a reușit să cunoască succesul și în India, deși acomodarea nu a fost deloc ușoară. Vedeta a fost marcată de condițiile în care trăiau mulți oameni, dar sentimentele pe care le avea pentru Salman Khan au făcut-o să treacă peste toate.

Inima mea a ales. Nu te pui cu inima mea, ea merge și până la capătul lumii, dacă așa simte. Mintea a avut obiecții, a încercat să mă oprească. Eram în spațiul meu foarte confortabil, acasă, în România. Aveam părinții, prietenii, lumea mea, viața mea, de care eram foarte mulțumită, o carieră de succes. Dar viața mi-a adus această opțiune și mi-am urmat sufletul, mi-am urmat vocea interioară. Probabil că aș fi regretat toată viața dacă n-aș fi încercat măcar. Am încercat, am crezut în alegerile sufletului meu și iată-mă, după mai bine de 7 ani… sunt tot în India. Și, cred că am făcut cea mai bună alegere pentru evoluția mea personală, care s-a extins apoi și în cea profesională. Mă bucur că am avut curaj. Am trăit experiențe unice, am învățat multe despre mine, despre viață, am cunoscut oameni remarcabili, oameni diferiți, cu mentalitate diferită. În India m-am maturizat, am devenit femeie cu adevărat. Nu am vorbit mult despre viața mea, poate o voi face într-o zi, pe îndelete… într-o carte (râde)', spunea ea pentru Viva.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton