Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner au sărbătorit 1 an de când sunt împreună. Povestea lor în imagini

 Florentina Liutic
.

A trecut 1 an de când Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner sunt împreună, prilej pentru cei doi să-şi declare dragoste şi sentimentele frumoase pe care le au unul pentru celălalt.

 

Aniversarea de 1 an cu prinţesa mea. Mulţumesc, iubito, pentru că m-ai inspirit şi pentru momentele bune avute împreună. Te iubesc', a scris Felix Baumgartner cu ocazia aniversării a unui an de când trăieşte o poveste de iubire cu Mihaela Rădulescu.

 

Acesta a postat şi o fotografie în care apare alături de Mihaela care are în braţe un buchet de trandafiri roşii.

 

A fost un an bun. E timpul să scriem şi alte capitole. Îl iubesc pe eroul meu', a scris şi Mihaela Rădulescu pe pagina sa de Facebook. Daca cei care se iubesc ca noi se bucura, e semn ca si pentru ei e sarbatoare. Daca unii dintre voi inca n-au iubirea la care viseaza, le-o dorim din tot sufletul, caci asta e frumusetea vietii…in doi', a continuat ea.

 

Mihaela Radulescu şi Felix Baumgartner s-au cunoscut în luna octombrie a anului trecut, când vedeta a realizat un interviu cu paraşutistul austriac.

 

Cei doi au o relaţie la distanţă, dar se întâlnesc ori de căte ori programul lor le permite. „Când e să ne vedem sau ni se face dor, ne întâlnim într-o țară sau alta sau pe la jumătatea distanței', declara Mihaela într-un interviu pentru Viva!

 

Vedeta spunea, de asemenea, că pentru ea Felix este un model nou de bărbat şi se bucură de începutul acestei poveşti de iubire, frumos, ca orice început.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton