Mihaela Runceanu ar fi împlinit 68 de ani. Cum și-a prezis moartea regretata artistă

 Dumitrache Laura
.

Mihaela Runceanu a fost una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Din păcate, viața avea să-i fie curmată la vârsta de 34 de ani, după ce a fost ucisă, în propria casă. Artista ar fi avut câteva premoniții înainte de a fi ucisă, iar acest lucru i-a îngrozit pe apropiații săi. Astăzi,4 mai, Mihaela Runceanu ar fi împlinit 68 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Runceanu ar fi împlinit pe 4 mai, vârsta de 68 de ani, dacă nu ar fi fost ucisă în ziua de 1 noiembrie 1989. Artista a fost ucisă cu sânge rece în garsoniera sa din Capitală. La aproape 34 de ani de la moartea cântăreței, apropiații și fanii deplâng și acum decesul Mihaelei Runceanu.

mihaela runceanumihaela runceanu

Mihaela Runceanu a avut o carieră impresionantă și a fost apreciată pentru vocea ei inconfundabilă. Melodia De-ar fi să vii este fredonată și cântată de numeroși artiști din România, chiar și acum, la 34 de ani de la moartea artistei. Viața cântăreței a fost curmată brusc de Daniel Cosmin Ștefănescu, un apropiat al Mihaelei Runceanu. Bărbatul a fost condamnat la 25 de ani de închisoare.

Citește și: Ce relație a avut Cătălin Crișan cu Mihaela Runceanu: „Amintirile mă răscolesc”

Citește și: Cum a marcat-o pe Carmen Trandafir moartea Mihaelei Runceanu: „A fost exact ca și cum ne-am fi pierdut mama. Amintirile mele se leagă mult de cele de la cimitir…' / EXCLUSIV

Citește și:Dinu Maxer a confirmat despărțirea de noua iubită, Ada. Motivul separării: „Acest lucru a afectat-o, a fost foarte dezamăgită'

Citește și: Survivor România 2023. Cine a câștigat Jocul de Comunicare și cine a fost eliminat din competiție

Mihaela Runceanu ar fi împlinit 68 de ani

Mihaela Runceanu a fost și rămâne un nume legendar în lumea muzicii românești. Artista a fost una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară, dar viața i-a fost curmată la vârsta de 34 de ani.

Mihaela Runceanu s-a născut pe 4 mai 1955, iar astăzi ar fi împlinit 68 de ani. Din păcate, artista a fost ucisă în propria casă, pe 1 noiembrie 1989, de Daniel Cosmin Ștefănescu, un apropiat al ei. Decesul a fost provocat prin strangulare și ardere, după ce bărbatul a stropit-o cu benzină și i-a dat foc. Cei care au cunoscut-o pe Mihaela Runceanu nu au uitat-o nici după aproape 34 de ani de la moartea sa și deplâng și acum decesul acesteia.

Mihaela Runceanu și-a prevestit moartea

Mihaela Runceanu a fost îndrăgită de multă lume și a avut o relație specială cu părinții săi. Xenti Runceanu, verisorul artistei a declarat în urmă cu ceva timp că artista și-a prevestit moartea.

„Aveam 13 ani pe atunci dar știu că că Mihaela Runcanu a avut un presentiment al morții. Nu vă pot spune cum se materializa, anume, dar s-a manifestat, ştiu sigur. Cei din familie mi-au vorbit despre neliniştea verişoarei mele. Mihaela Runceanu era deja o vedetă, iar vedetele în ultimii ani ai regimului comunist nu erau privite cu ochi buni. Chiar deloc! Cred că devenise foarte atentă, fiindcă ştia că foarte mulţi ochi sunt aţintiţi asupra ei. Cred că era mai mereu neliniştită!'a povestit acesta pentru impact.

Criminalul Mihaelei Runceanu a fost eliberat în 2006 pentru bună purtare

În noaptea tragediei, Mihaela Runceanu l-a invitat la ea acasă pe Daniel Cosmin Ștefănescu să vizioneze impreună un film. La un moment dat, artista l-a anunțat că vrea să doarmă, iar bărbatul a profitat de acest lucru pentru a o jefui pe cântăreață.

Înainte să ne vedem vorbeam la telefon, nu eram de-al casei ca să merg să bat la uşă fără să anunţ. În seara aceea am fost la ea în jurul orei 22. Era frumos afară şi îmi aduc aminte că înainte să ne vedem a fost o întâmplare ca şi cum nu ar fi trebuit să ajung la ea. Mi-a spus să ne vedem altă dată, însă când am vorbit ultima dată la telefon, m-a întrebat dacă pot să ajung la ea în jurul orei 22 ca să apucăm să vedem filmul până la 12 noaptea” a dezvăluit Ștefănescu, în urmă cu câțiva ani.

Sursa foto: Arhiva VIVA

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton