Mihaela Tatu, vacanță la Berlin alături de fiica ei, Ioana. Ce relație există între ele: "Eu am fost cea care a lăsat din dorința de a controla, de a fi ironică..."

 Oana Pantazi
.

Mihaela Tatu își petrece vacanța la Berlin, alături de fiica ei, Ioana, cele două profitând din plin de momentele în care se întâlnesc. Ioana, programator de profesie, este stabilită de un deceniu în Germania și, chiar dacă este destul de ocupată, la fel ca și mama ei, de altfel, cele două își fac timp să se vadă de 2-3 ori pe an.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Pe Mihaela Tatu (61) și pe fiica ei, Ioana (38), le desparte distanța, însă asta nu le împiedică să aibă o relație bună și să se vadă ori de câte ori au ocazia. Dacă în iulie fiica vedetei a venit la Brașov, pentru a participa la o nuntă, acum, în septembrie, a venit rândul mamei sale să o viziteze. „Sunt în Berlin, la Ioana, în vacanță!”, a dezvăluit vedeta pentru Click!

29261033-2301495829864447-7155428644740173431-n-crop-1677151500-129261033-2301495829864447-7155428644740173431-n-crop-1677151500-1

Mihaela Tatu, vacanță la Berlin alături de fiica ei, Ioana

Mihaela Tatu este extrem de mândră de fiica ei, Ioana, în vârstă de 38 de ani, stabilită de mai mult timp la Berlin. Fosta prezentatoare menține o relație foarte strânsă cu fata ei și comunică foarte des, chiar dacă sunt departe una de cealaltă. În această perioadă, vedeta se află în vacanță la Berlin și petrece timp de calitate cu fiica ei. Relația lor este însă una care s-a construit în timp, cu atât mai mult cu cât cele două sunt firi total diferite. De altfel, Mihaela Tatu a recunoscut că a făcut unele concesii pentru ca relația cu Ioana să funcționeze, dezvăluind și ce sfaturi de viață i-a dat fiicei sale:

Citește și: Din ce câștigă bani Mihaela Tatu, după ce s-a retras din televiziune:„Eu am fost invitată să…’

Citește și: Momentul în care Mihaela Tatu îl întâlnește pe Radu Dumitrescu de la MasterChef:„Pe tine nu te cunosc, dar am să te gust!’ 

„Să creadă în ea!  Să se vadă prin ochii mei! Pentru că o anumită categorie de tineri au într-un anumit moment al vieții o lipsă de încredere fantastică. Eu și fiica mea suntem Alfa și Omega. Eu sunt Berbec, ea e  Pești. Eu sunt exuberantă și extrovertă, ea e la polul celălalt. Asta nu înseamnă că e tăcută! Nici vorbă! Suntem două femei, însă eu am fost cea care a lăsat din dorința de a controla, de a fi ironică… Ea s-a deschis după aceea.

Educația unui copil începe odată cu educația mamei. Femeia uită să mai fie acel fel de mamă. Așa am fost și noi odată și să nu cerem lucruri neplăcute de la ele, să punem asupra lor presiune și proiecția nereușitelor noastre, ci să-i lăsăm să facă, să strălucească, să greșească, să își desăvârșească existența în ritmul și în termenii lor', a spus Mihaela Tatu pentru Click!.

De ce a renunțat Mihaela Tatu la cariera în televiziune

După ce a scris istorie cu emisiunea De 3 x femeie, Mihaela Tatu a luat hotărârea de a se retrage din televiziune. În 2011, aceasta a fost operată de fibrom uterin, iar în următorii doi ani a ales să călătorească în toată lumea. La întoarcere, aceasta a mărturisit că nu și-a mai găsit locul în televiziune, iar ofertele pe care le-a primit nu au rezonat cu așteptările sale.

„Eu nu am dorit să ies din media. Am luat o pauză de doi ani și când m-am întors nu mai înțelegeam nimic. M-am dus cu proiecte pe la diverse posturi tv, doar că formatele mele nu își mai găseau locul.

Iar ceea ce mi se oferea din partea acelor posturi tv nu se potrivea cu mine. Emisiunea pe care eu am realizat-o, De 3 x femeie, nu a fost doar un format, la un post tv. A fost însăși viața mea. Acel de 3 x femeie eram eu însămi.

Eu îmi cunosc valoarea în media ca om de radio și TV. Eu știu cât sunt de bună, dar pentru mine a fost cumplită ieșirea din media. Luni de zile nu mi-am găsit locul, sensul. Nu știam încotro să o apuc.

Apoi s-a întâmplat ceva. Am intrat în mediul de business și am văzut ceva, o nevoie pe care mi-am dat seama că pot să lucrez’, a povestit Mihaela Tatu în cadrul emisiunii moderate de Antoaneta Banu pentru click.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton