Mihai Albu a revenit la muncă după operația de cancer de prostată: "Am trecut hopul cel mare. O boală...". Cum se simte acum

 Oana Pantazi
.

Mihai Albu a revenit la muncă după operația de cancer de prostată. Mihai Albu a trecut recent prin momente grele după ce a aflat că are cancer de prostată și, ulterior, a fost operat. Designerul, care va împlini curând 62 de ani, aflat în recuperare după operație, și-a reluat munca, revenind în atelierul de creație.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

La începutul lunii mai, Mihai Albu și-a luat fanii prin surprindere, din păcate, cu o veste proastă – a anunțat că a fost supus unei operații de cancer la prostată la scurt timp după ce a aflat că suferea de această teribilă afecțiune. Din fericire, boala a fost depistată la timp.

308742457_5584345904960052_1891257887456896768_n308742457_5584345904960052_1891257887456896768_n

Cum se simte Mihai Albu după ce a fost operat de cancer de prostată

Operat recent de cancer de prostată, Mihai Albu se simte mai bine pe zi ce trece și, mai mult, și-a reluat activitatea cotidiană. Designerul de pantofi, care împlinește 62 de ani în luna august, a vorbit despre starea sa actuală de sănătate, într-un interviu la Star Matinal, subliniind importanța depistării la timp a bolii.

„Sunt din ce în ce mai bine de la zi la zi! Am trecut hopul cel mare, acum mă simt mai bine, am revenit la atelier. Eu întotdeauna mi-am făcut analizele periodice, dar de obicei au ieșit bine, însă acum s-a descoperit treaba asta, zic eu că din timp. A urmat un anumit protocol, toate analizele, operația… O boală depistată la timp îți poate salva viața', a dezvăluit designerul.

Citește și: Iulia Albu, alături de fostul soț, Mihai Albu, după ce a aflat că are cancer de prostată: „M-a afectat. Ceea ce am bănuit s-a adeverit. L-am asigurat de tot sprijinul și…' / Cum a reacționat fiica lor când a aflat de boala designerului

Citește și: A murit Ștefan Birtalan, cel mai bun handbalist al lumii în anii 70!: „Va rămâne veșnic în amintirea noastră drept tunarul Europei'. Campionul era internat la Spitalul Fundeni de ceva timp

Citește și: Mihaela Borcea și Sorin Rap se logodesc la biserică, la 12 ani de la divorțul vedetei de Cristi Borcea. De ce nu vor să căsătorească civil: „Fără acte. Acestea…’

Mai mult, Mihai Albu a spus că nu ține un regim special în urma operației, drept urmare nu a trebuit să facă schimbări în stilul de viață.

„Nu! Am întrebat și eu dacă trebuie să iau o vitamină, dar totul e normal, nu trebuie să fac nimic. N-am nicio restricție, absolut nimic', a mai adăugat Mihai Albu.

Cum a aflat Mihai Albu că are cancer la prostată

La începutul lunii mai, în cadrul unui mesaj postat pe rețelele sociale, designerul de pantofi a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer și a fost supus unei operații de îndepărtare a prostatei și a ganglionilor. Atunci, Mihai Albu a insistat asupra importanței efectuării analizelor în mod regulat, pentru că acest lucru poate fi salvator în cazul depistării la timp al unei afecțiuni maligne.

„Împărtășesc cu voi experiența prin care am trecut de curând, o călătorie pe care am inceput-o cu multă speranță. În urma unui control de rutină cu rezultate modificate, rezultate ce au condus ulterior la investigații imagistice și de laborator specifice, am fost diagnosticat cu cancer (adenocarcinom – formă malignă) de prostată.

A urmat o operație de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali, intervenție chirurgicală realizată de (…) si echipa sa, cărora le multumesc pentru profesionalism si implicare.

Încă mă aflu in perioada de convalescență permanent monitorizat de echipa chirurgicală , iar progresele se văd de la o zi la alta. Este extrem de important sa nu ignorați evaluările medicale periodice pentru că vă pot salva viata. Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile, chiar mă asteaptă multe creații spectaculoase’, a scris Mihai Albu pe Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton