Mihai Albu are planuri de nuntă cu iubita lui, la 10 ani de la divorțul de Iulia Albu: „Este viitoarea mea soție”. Designerul i-a făcut cunoștință femeii cu mama lui, înainte să moară

 Calin Maria Bianca
.

Mihai Albu are planuri de nuntă cu iubita lui, la 10 ani de la divorțul de Iulia Albu. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în urmă cu un deceniu, Iulia și Mihai Albu au trecut printr-un divorț răsunător. Ei bine, deși criticul de modă a recunoscut abia acum că i-a fost foarte greu, fiind o mamă singură, este mai fericită ca niciodată în brațele noului ei iubit, Mike. Nici Mihai Albu nu o duce deloc rău pe plan amoros, ci chiar are planuri de nuntă cu iubita lui, despre care are numai cuvinte de laudă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Albu a recunoscut că este o persoană greu de înțeles, însă totodată care se atașează foarte repede și iubește din tot sufletul. Deși a precizat că a avut momente în care nu era deloc bine, acum este mai împlinit ca niciodată alături de iubita lui cu care s-a și mutat împreună de câteva luni. Nu, bucuria nu se rezumă doar la acest pas important, ci la mult mai mult decât atât.

mihai-albu-iulia-si-mikaela-e1691417378372-1mihai-albu-iulia-si-mikaela-e1691417378372-1

Citește și: Mihai Albu s-a mutat împreună cu iubita lui și fiica acesteia. De ce nu a petrecut Paștele cu Mikaela: „Nu a venit. Era vorba să…'

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Mihai Albu: „Îi voi da numele meu de familie”

Citește și: Gabriela Cristea, adevărul despre momentul în care a fost acuzată că a intrat beată, în direct, la TV: „Nu aș fi vorbit despre chestia asta. Am fost un pic mai agitată și…'

Citește și: America Express 31 octombrie – Aris și Alexia Eram au câștigat amuleta. Ce avantaj au primit de la Irina Fodor

Mihai Albu are planuri de nuntă cu iubita lui, la 10 ani de la divorțul de Iulia Albu

Mihai Albu trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Elena Nechifor, iubita lui care nu e persoană publică, ci cadru medical. În timp ce el este cunoscut de toată lumea, ea alege să își facă meseria într-un mod discret, fără a atrage atenția celor din jur. E clar că iubirea este la cote maxime încă de când Mihai Albu a acceptat să se mute împreună. Lucrurile între cei doi se pare că evoluează foarte repede, astfel încât el a anunțat, într-un podcast, că ea e viitoarea lui soție, semn că se gândesc la căsătorie.

„Nu sunt lecuit de iubire să zic că nu îmi mai trebuie. Este foarte bine, e bine, ne-am mutat împreună și este ok. Merge totul bine, este o persoană remarcabilă din toate punctele de vedere. Iubita mea este viitoarea mea soție. Cel mai mult într-o relație contează respectul. Să respecți celuilalt ce respectă el este extraordinar. Să nu încerci să îl schimbi, mai ales lucrurile pe care le respectă', a spus Mihai Albu în cadrul podcastului cu Ameri Nasrin.

Mihai Albu: „Cred în dragoste cu adevărat„

Mihai Albu nu s-a ferit să recunoască că a avut probleme, inclusiv semne de depresie, însă a specificat că nu a fost niciodată în stadiul în care să aibă nevoie de ajutor de specialitate. Ba mai mult, a explicat că pentru el realizările sunt cele mai importante și totodată sunt cele care-l fac să se simtă bine. De exemplu, pentru el o realizare a fost inclusiv faptul că iubita lui a cunoscut-o pe regretata sa mama, cu care s-a și înțeles foarte bine.

Nu sunt de dus la psiholog sau la psihiatru. Nu am fost niciodată, în schimb pe mine mă vindecă o realizare. Am destule realizări pe parcursul vieții. De exemplu am intrat într-o relație în care sunt foarte încântat, sunt încântat în momentul ăsta ca o cunoscut-o și mama mea care nu mai este printre noi și s-au plăcut. Asta a fost o împlinire pentru mine. Ăsta este un lucru ce te scoate din depresie…dragostea. Cred în dragoste cu adevărat', a mai spus Mihai Albu.

Cum s-au cunoscut Mihai Albu și iubita lui

De mai bine de un an și jumătate, Mihai Albu a început o nouă poveste de dragoste, care se pare că evoluează din ce în ce mai frumos. Creatorul de pantofi a vorbit atunci când și-a oficializat relația și despre modul în care s-au cunoscut, explicând că întâlnirea lor a fost facilitată de câțiva prieteni comuni, în urmă cu câteva luni.

„Iubita mea este o femeie foarte discretă, nu vrea să apară. Am cunoscut-o în urmă cu câteva luni prin intermediul unor prieteni comuni. Ea are o fetiță de 7 ani și mama a cunoscut-o și pe cea mică, nu doar pe ea. Se înțeleg foarte bine toate trei, fapt ce mă bucură mult. Momentan nu locuim împreună, dar avem planuri în viitorul apropiat să facem acest lucru. Sunt discuții între noi cu privire la acest aspect. Însă sunt și unele lucruri complicate. Eu trebuie să am grijă de mama, este dependentă de mine 24 din 24 de ore, ea are o fetiță de 7 ani, nu că este o problemă micuța, în ceea ce privește mutarea noastră, dar trebuie cântărite foarte bine aceste situații înainte de a face un asemenea pas. Nu este totul atât de ușor', a spus Mihai Albu într-un interviu mai vechi.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton