Mihai Albu așteaptă rezultatul unei analize cruciale. De ce se teme designerul și ce progrese a făcut în lupta cu cancerul: „Mi-e foarte frică"

 Tudorache Simona
.

Mihai Albu și-a schimbat radical viața de când a fost diagnosticat cu cancer. Designerul încearcă să își reia acum activitatea, a început să meargă la atelier, și speră că pericolul a fost depășit. Mihai Albu mai așteaptă rezultatul la o analiză și speră ca după acest episod să lase totul în urmă și să aibă parte de cu totul alte trăiri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Mihai Albu are convingerea că totul ar fi fost mai complicat dacă nu ar fi avut-o alături pe partenera lui de viață, care este medic cardiolog. Designerul îi e recunoscător și fiicei sale, Mikaela, care a fost marcată de toate probleme lui, dar i-a fost aproape. Cu sufletul alături de el a fost și fosta lui soție, Iulia Albu, care a și publicat un mesaj emoționant pe o pagină de socializare.

mihai-albu-10mihai-albu-10

Mihai Albu s-a întors la atelier și încearcă să își reia viața

Mihai Albu se simte mai bine și speră că a reușit să depășească hopul cel mare în lupta cu boală. O analiză urmează să lămurească totul. „Am trecut hopul cel mare, acum chiar de la zi, la zi mă simt mai bine, am revenit la atelier, sunt în întâmpinarea clientelor mele care au dat năvală. A fost o perioadă de februarie, martie, aprilie în care am fost speriat, am făcut multe analize. M-am dus la atelier, dar nu am fost prezent. După operație, sunt acolo tot timpul. (..) Eu am urmat un anumit protocol, toate analizele, operația. O analiză făcută la timp și o boală depistată timpuriu poate salva viața, dacă e prea târziu, sunt complicații mari', a declarat Mihai Albu, la Antena Stars.

Cine l-a susținut pe Mihai Albu în lupta împotriva cancerului

Mihai Albu nu a fost singur în această luptă, ci a avut alături persoanele apropiate. Iubita lui i-a explicat toți pașii și pentru că era și de specialitate a ajutat.

„M-a ajutat partenera mea de viață, care a fost lângă mine, mi-a explicat totul. Când auzi că ai cancer te sperii groaznic, nu știi ce să faci, ce urmează. Având pe cineva de specialitate, care știe să descifreze tot și să explice, am urmat tot ce mi-a indicat, am făcut tot protocolul și împreună am luat decizia de a face operația. Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă nu era ea', a continuat acesta.

Citește și tu: Ileana Stana Ionescu a fost luată cu ambulanța și dusă la spital, din cauza problemelor de sănătate: „Este internată de o săptămână. După un consult medical, cei de pe salvare ne-au spus…'

Citește și tu: Cum a reacționat Anca Dumitra când a aflat că e însărcinată și cum i-a dat vestea soțului ei, Manfred Spendier: „A fost foarte emoționant. După ce am văzut rezultatul testului…”/ Cum s-a descurcat la filmările pentru „Las Fierbinți”

Citește și tu: Bianca Brad, afectată că fiul ei a devenit mai distant: „Când era mic, era foarte afectuos cu mine, dar de când cu adolescența abia îl mai pot atinge. Mi se strânge inima când mă gândesc că va pleca la studii și…' / EXCLUSIV

Citește și tu: Irina Columbeanu vine în România să își vadă tatăl la azil. Cum a reacționat Monica Gabor: „Am vorbit prin mesaje și mi-a spus că…”

Citește și tu: Actrița Ioana Blaj a încălcat o regulă nescrisă la nunta Oanei Moșneagu cu Vlad Gherman: s-a îmbrăcat în alb! Soțul ei, Ducu Ion, a venit în tricou, tot alb, iar fanii i-au taxat: „Urât din partea lor”

Mihai Albu, o nouă încercare

Mihai Albu a mai făcut o analiză și curând va afla și rezultatul. El încearcă să nu se îngrijoreze și speră că răul a trecut, pentru că nu își dorește să ajungă la chimioterapie.

Ea nu m-a menajat, mi-a explicat mereu și bune, și rele, riscuri, trebuie respectat protocolul pe care medicii chirurgi l-au indicat. Mi-a fost greu să accept că am o așa boală, nu știu ce aș fi făcut dacă eram singur. Nu am înțeles de ce Iulia Albu a postat acel mesaj, eu îi mulțumesc. Ea m-a sunat și nu prea avea rost să posteze public, apreciez că și-a arătat susținerea. Acum mai aștept o analiză și în funcție de rezultat vom vedea ce e de făcut pe mai departe. Sper să iasă cu valoare mică, ca să nu fac tratamentul oncologic, mi-e foarte frică', a continuat acesta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton