Mihai Albu, declarații dureroase despre copilăria săracă și moartea tatălui: "Într-o dimineață, pe la ora 5:30 a sunat Miliția la ușă"

 Dumba Gabriela
.

Cu o carieră impresionantă în lumea modei, Mihai Albu a dezvăluit detalii mai puțin cunoscute despre drumul său către succes. „Arhitectul pantofilor', așa cum este alintat Mihai Albu în showbiz, a avut o copilărie marcată de lipsuri, dar tocmai sărăcia cu care a luptat alături de mama lui l-a ambiționat să muncească enorm pentru a ajunge unde este acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Albu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri de pantofi din România, va fi invitatul special al emisiunii „În oglindă', ce va fi difuzată sâmbătă, la 22:30, la Kanal D2. În cadrul interviului, designerul va face confesiuni emoționante și va oferi o perspectivă intimă asupra vieții sale și a parcursului său profesional.

249251258_4584432151618104_3542478698960477209_n249251258_4584432151618104_3542478698960477209_n

Mihai Albu, detalii neșțiute despre copilăria săracă

Mihai Albu a povestit în emisiunea „În oglindă” despre perioada studenției, când a trăit din salariul mamei sale din cauza unei situații financiare dificile în care se afla. Acele momente l-au determinat să lucreze intens la brandul Mihai Albu și să creeze piese unice.

„Încă din timpul Facultății, pentru că am avut o situație mai precară acasă, trăiam doar din salariul mamei… Așa am suferit pe chestia asta și atunci am lucrat foarte mult la brandul Mihai Albu, când nu le-a mai fost rușine femeilor să poarte o piesă pe care scrie un nume românesc', spune Mihai Albu.

Creatorul de pantofi a primit din partea mamei sale cele mai importante sfaturi despre viață, și anume importanța respectului și valorilor familiei.

„De la mama am învățat cât de importante sunt respectul, bunătatea, seriozitatea. Mi-a transmis toate valorile familiei', a dezvăluit creatorul de pantofi.

„Toate caietele mele din generală erau pline de desene și mai puțin de scris și mai ales cu dictări. Nu exista să nu înfloresc și să fac tot felul de desene în caietele de școală. Mă certa și mama și mă certau și profesorii sau învățătoarea. Asta era o mare problemă', a mai spus Mihai Albu acum câteva luni.

Citește și: Cum arăta Andreea Bănică înainte de intervențiile și operațiile estetice, la începutul carierei: „Nu înțeleg frustrările și problemele lor’

Citește și: În ce relații sunt acum Oana Roman și Marius Elisei, la 7 luni de la despărțire: „Dacă o să fie o împăcare cu el, nu o să mai…'

Citește și: Smiley a împlinit 40 de ani. Ce mesaj i-a transmis Gina Pistol și ce imagine a postat pe Internet, de ziua lui de naștere: „Restul îți urez când urci în dormitor…'

Cum a aflat Mihai Albu că a murit tatăl lui

Pe lângă aceste confesiuni despre carieră și copilărie, Mihai Albu a făcut și o dezvăluire dureroasă legată de pierderea tatălui său. La doar 16 ani, a primit vestea tragică că tatăl său a suferit un infarct pe stradă și a încetat din viață.

Acest moment a reprezentat o traumă profundă, dar l-a învățat si să privească viața cu determinare și să aprecieze fiecare moment al acesteia.

Într-o dimineață, pe la ora 5:30 a sunat Miliția la ușă. M-am trezit, am deschis usa si m-au anunțat că a murit tata. Vă dați seama, la 16 ani, a fost un șoc… A făcut infarct pe stradă', a povestit Mihai Albu despre modul în care a aflat vestea morții tatălui său. 

Ulterior, după moartea tatălui său, Mihai Albu a primit chiar din partea mamei sale toată atenția și tot ajutorul pentru a-și urma visul și a deveni un om de succes.

„Îmi vine în minte perioada de după ce a murit tatăl meu, când mama a fost cea care s-a ocupat singură de mine cu meditații, cu multă direcționare înspre a-mi urma visul, acela de a urma cursurile unei facultăți fie de artă, fie de arhitectură.

Știa că îmi place foarte mult să desenez și pentru asta m-a susținut necondiționat. Deși de multe ori eu am vrut să abandonez pentru că am fost la un liceu de matematică – fizică și nu avea profil de desen, cu toate acestea m-a susținut foarte mult.

Mi-a dat direcția în viață și m-a susținut foarte tare. Fiind o mamă singură și eu fiind adolescent sigur că s-a luptat foarte tare', a

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton