Mihai Albu, după ce i-a văzut pe Iulia Albu și pe iubitul ei, Mike, la America Express: "Partenerul ei nu are un loc de muncă stabil. Eu am de plătit salariile angajaților..."

 Radulescu Ruxandra
.

Mihai Albu are o părere foarte categorică cu privire la show-ul America Express, la care participă fosta soție, Iulia Albu și actualul ei iubit, Mike. Designerul de încălțăminte consideră că astfel de proiecte sunt pentru cei fără un loc de muncă stabil și l-a dat ca exemplu chiar pe partenerul Iuliei Albu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Criticul de modă Iulia Albu și partenerul ei de viață, Mike, formează una dintre cele nouă echipe de vedete care au acceptat provocarea show-ului de aventură, America Express, sezonul 6, difuzat pe Antena 1. După ce au fost difuzate primele episoade, în care Iulia Albu și iubitul ei, Mike, au avut câteva neînțelegeri, fostul soț al vedetei și-a dat cu părerea despre astfel de emisiuni. Mihai Albu consideră că la un show precum America Express merg doar persoanele care nu au un job stabil, dându-l exemplu chiar pe Mike, actualul iubit al Iuliei Albu. Iată care a fost reacția lui Mihai Albu, după ce Iulia Albu a apărut alături de Mike, la America Express!

iulia-albu-declaratiiiulia-albu-declaratii

Mihai Albu, după ce i-a văzut pe Iulia Albu și pe iubitul ei, Mike, la America Express

Mihai Albu, fostul soț al Iuliei Albu, este de părere că show-ul America Express se potrivește celor care sunt liber-profesioniști și nu sunt obligați să muncească zi de zi. Designerul a mărturisit că motivul pentru care Mike a putut să o însoțească pe Iulia Albu în competiție a fost faptul că acesta nu avea un job stabil, la acel moment.

Citește și: Reacțiile internauților după ce Mike și Iulia Albu s-au certat la America Express 2023: „Mai bine singură…”

Citește și: Iulia Albu și iubitul ei, Mike, s-au certat la America Express, din cauza bagajelor vedetei. Ce și-a pus în ele: „Nu e normal să cari 60 de kilograme' / „Vom pleca fie căsătoriți, fie divorțați!'

Citește și: Cuza, glume acide la adresa Ramonei Olaru, în direct, la TV: ” Vorbește doar despre foștii ei și de trecutul meu”. Au format un cuplu timp de doi ani

Citește și: Răzvan Fodor a complimentat-o pe Laura Cosoi: „Ce frumoasă e… Eu mă uit după femei frumoase!”. Cum a reacționat Irina Fodor

'Nu urmăresc acest gen de emisiune, n-am răbdare. Iulia este om de televiziune, din televiziune își câștigă banii, acceptă contractele, unele competiții sunt mai grele, ca aceasta, de pildă, cred că se va descurca. Ea poate pleca din țară, e un contract tv, iar partenerul ei de viață nu cred că are în prezent un loc de muncă stabil, cel puțin așa am înțeles eu, așa că amândoi au putut face echipă la 'America Express. Acest gen de emisiune este pentru artiști, foști sportivi, pentru cei freelancer, pentru cei care nu au, în momentul participării, un loc de muncă stabil'. a precizat Mihai Albu pentru Playtech.

Mihai Albu, ofertat de PRO TV pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Mihai Albu a mai adăugat că a primit o ofertă tentantă din parte PRO-TV-ului, pentru a participa, la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Designerul a refuzat deoarece trebuie să se ocupe de afacerea sa cu încălțăminte, dar și pentru că regretata sa mamă era bolnavă, la acel moment.

'Și eu am fost ofertat de PRO TV, pentru show-ul 'Sunt celebru, scoate-mă de aici!', dar am refuzat, le-am spus că am o firmă, că am de efectuat comenzi pentru încălțăminte și de plătit salariile angajaților. Eu, de altfel, sunt propriul meu angajat, am griji, nu pot încuia ușa firmei și să plec în lume, timp de vreo două luni sau cât ținea concursul, plus că la acea vreme aveam grijă și de regretata mea mamă.

Sunt sume frumoase de bani, pentru cine nu are un contract de muncă permanent, nici corporatiștii nu prea pot pleca, cine îi învoiește două luni?', a mai spus Mihai Albu, exclusiv pentru Playtech Știri.

Cu ce se ocupă Mike, iubitul Iuliei Albu

Iubitul Iuliei Albu, Mike, și-a împărțit drumurile între Londra, unde a locuit până recent, și București. Iulia a fost cea care a dezvăluit cu ce se ocupă iubitul ei, și ce meserie are Mike:

A studiat vioara la Londra. A plecat la vârsta de 13 ani cu bursă. Dar ulterior, din cauza unei probleme la un umăr, a trebuit să renunţe la această pasiune şi a lucrat foarte mult în publicitate şi marketing.’

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton