Cum a reacționat Mihai Albu când a aflat că fiica lui, Mikaela, nu a purtat la banchet pantofi creați de el: "Așa a ales Iulia, așa a vrut ea. Eu i-am făcut fetei mele..."

 Oana Pantazi
.

Cum a reacționat Mihai Albu după ce Mikaela, fiica lui, nu a purtat la banchet pantofi creați de el. Recent, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu, în vârstă de 14 ani, a absolvit gimnaziul și a avut banchetul de absolvire. Mikaela, care a moștenit frumusețea mamei sale a strălucit la petrecere, unde a purtat o ținută – cum altfel? – superbă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Îmbrăcată într-o rochiță portocalie, cu broderii argintii spectaculoase, la care a asortat pantofi grena, 0 geantă aurie, cercei și un superb colier creat de mama ei, Mikaela a strălucit și la propriu și la figurat în ziua bancetului de final de clasa a VIII-a. Deși tatăl ei este un faimos creator de pantofi, Mikaela a făcut altă alegere… Iată ce a comentat Mihai Albu despre faptul că fiica lui nu a purtat pantofi din colecția lui!

438159963_18434877271025079_6878018764846580685_n-2438159963_18434877271025079_6878018764846580685_n-2

Cum a reacționat Mihai Albu după ce Mikaela, fiica lui, nu a purtat la banchet pantofi creați de el

În ziua banchetului fiicei sale, Iulia Albu a postat mai multe fotografii cu Mikaela, care a fost, fără doar și poate, frumoasa balului. Machiată discret, cu părul coafat lejer și într-o rochie potrivită vârstei sale, fiica Iuliei și a lui Mihai a atras toate privirile. Paradoxal, nu a purtat pantofi din colecția tatălui ei, ci a ales o pereche superbă de pantofi Valentino, ce-i aparțin mamei sale. Totuși, a avut și un accesoriu de la Mihai Albu, după câte a povestit designerul.

Citește și: Mihai Albu, după ce i-a văzut pe Iulia Albu și pe iubitul ei, Mike, la America Express: „Partenerul ei nu are un loc de muncă stabil. Eu am de plătit salariile angajaților…'

Citește și: Alex Bodi confirmă despărțirea de Ema Uta, la două luni de când a cerut-o de soție, în Maldive: „Nu mai suntem împreună, dar…'

„Pentru banchet, i-am făcut fetei mele gentuța. Pantofii, așa a ales cu Iulia, așa a vrut ea. Nu am fost la banchet, dar am fost prezent la festivitatea de sfârșit de an școlar'. Zilele acestea, Mikaela s-a aflat în febra examenelor de la Evaluarea Națională, decisive în alegerea liceului unde își va continua studiile: „Mi-a spus că s-a descurcat la probe, că a făcut bine. A avut meditatori, la română și la matematică, așteptăm rezultatele. Și-a făcut și o listă cu unitățile de învățământ preferate, conform protocolului, a bifat Colegiul Național „Ion Luca Caragiale', Colegiul Național „Ion Neculce' și Colegiul Național „Școala Centrală', dar și altele', a dezvăluit Mihai Albu pentru Click.ro.

Ce meserie își dorește Iulia Albu pentru fiica ei

Azi, Mikaela a susținut ultimul examen la Evaluarea Națională și urmează emoțiile așteptărilor rezultatelor, chiar dacă puștoaica este o elevă eminentă care a terminat gimnaziul cu media 9.50. Mama ei spune însă că mai importantă va fi facultatea pe care o va alege Mikaela. Dat fiind că fiica ei îi seamănă leit, și nu doar fizic, ci și în privința pasiunii pentru modă, pe care a moștenit-o cu siguranță și de la tatăl ei, sunt mari șanse ca Mikaela să vrea să le calce pe urme părinților ei. Cu toate acestea, Iulia spune că nu vrea să influențeze alegerile fiicei sale, deși nuj și-ar dori să meargă pe același drum.

„Ei place foarte mult acest domeniu. Eu aș dori să nu urmeze chiar același drum pe care l-am urmat eu, pentru că eu a trebuit să fac două facultăți până mi-am dat seama ce mi se potrivește. Și era să fac trei, dar m-am oprit la timp. (râde) Aș dori să facă din prima lucrul care o pasionază cel mai mult. Vom vedea care va fi acela. Este talentată în multe domenii, dar cred că este important să alegi o profesie care să-ți lase timpul să și trăiești’, a spus criticul de modă pentru unica.ro.

Iulia Albu și-ar dori ca fiica ei să nu aibă un parcurs la fel de anevoios ca al său. Ea a absolvit Facultatea de Drept și a profesat câțiva ani în domeniu. Abia mai târziu s-a dedicat pasiunii sale pentru modă.

„La începutul carierei mele în modă a fost foarte importantă mătușa mea, care a fost singura persoană care a crezut în mine. În momentul în care am divorțat nu eram într-o situație financiară roz, iar persoana care mi-a trimis banii necesari, cei 800 de lei, ca să-mi cumpăr trusa de desen cu care am dat examenul la UNArte, a fost mătușa mea’, a mai povestit ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton