Mihai Albu, mesaj surprinzător pentru Irinel Columbeanu, după ce fostul milionar a părăsit azilul și a plecat la munte: "Jos pălăria pentru..."

 Oana Pantazi
.

Mihai Albu, mesaj surprinzător pentru Irinel Columbeanu, după ce fostul milionar a părăsit azilul și a plecat la munte. Mihai Albu se numără fără doar și poate printre prietenii fostului milionar de la Izvorani, de vreme ce, atunci când acesta a anunțat în social media că pleacă într-o scurtă excursie la munte alături de un prieten, designerul l-a felicitat public.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mihai Albu i-a trimis un mesaj lui Irinel Columbeanu după ce fostul milionar de la Izvorani a plecat într-o scurtă excursie la munte alături de un prieten, punând astfel, fie și pentru scurt timp, distanță între el și azilul în care locuiește de câteva luni bune deja. Iată ce mesaj i-a transmis designerul de pantofi lui Irinel Columbeanu!

4mihai-albu-pantofi-1024×769-14mihai-albu-pantofi-1024×769-1

Mihai Albu, mesaj pentru Irinel Columbeanu, după ce fostul milionar a părăsit azilul și a plecat la munte

Cu toate că a pirdut o avere cu multe zerouri, iar acum trăiește într-un azil, ajutat de prieteni și cunoștințe, Irinel Columbeanu nu și-a pierdut optimismul. Fostul milionar continuă să țină legătura cu fanii săi din mediul online, pe care-i pune la curent cu micile sale ieșiri. Cu toate că nu poate pleca din azil când vrea el, ci doar pe semnătură, Irinel Columbeanu continuă să aibă o viață socială, după cum se poate observa și de pe contul său de social media, unde postează din când în când fotografii din restaurante, cafenele sau diverse locuri pe unde se plimbă.

Recent, fostul om de afaceri a avut parte de o surpriză extraordinară din partea prietenului său Sorin Mărcuș. Acesta s-a gândit să-i ofere lui Columbeanu o mică excursie la munte. Încântat de perspectivă, acsta a postat, la scurt timp două fotografii pe Facebook.

Am plecat în excursie la munte. Unde? Nici eu nu stiu. Dar sigur va fi bine!, scria Irinel în dreptul pozelor.

Citește și: Cum a schimbat-o pe Alina Laufer divorțul de Jorge, de acum 12 ani: „Foarte repede m-am mobilizat! Nu mă vedeam stând singură și nu m-am văzut o mamă singură’

Citește și: „Devenise agresiv fizic. M-a păcălit, nu a vrut să avem un copil. De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut. Ce probleme a avut Lora în căsnicia cu Dan Badea

Printre cei care s-au grăbit să îl felicite pe fostul om de afaceri s-a numărat și Mihai Albu, car i-a transmis un mesaj chiar pe pagina de Facebook.

„Mă bucur tare, domnule Columbeanu! Jos pălăria pentru Sorin!', a scris designerul.

Sorin Mărcuș a explicat de ce a vrut să-i facă această bucurie lui Irinel Columbeanu.

„Este fericit că suntem în Poiana Brașov chiar dacă astăzi ne întoarcem. A vorbit și cu Casian (patronul azilului unde stă – n.r) și i-a zis că este bine. Am făcut asta pentru sufletul lui pentru că el mi-a deschis ușa când eu eram mic și el era mare. Ne leagă o prietenie foarte veche. Noi doi mergeam împreună la petreceri pe timpul lui Ceaușescu, am fost și la nunta lui și la zilele sale onomastice. Avem o prietenie veche care durează', a spus ulterior Sorin Mărcuș pentru Click!

Irinel Columbeanu, de la azil la restaurant de fițe, în Poiana Brașov

Lui Irinel Columbeanu i-au priit de minune câteva zile la munte, dincolo de pereții azilului în care locuiește acum și asta se vede din fotografiile postate pe Facebook de prietenul său vechi, Sorin Mărcuș. Zâmbitor, la o cafea, într-un restaurant de fițe din Poiana Brașov, Iri s-a simțit ca-n vremurile lui bune, când era milionar și nu avea nici o grijă.

Chiar dacă mulți prieteni au uitat de el de când locuiește la azil, iată că Irinel Columbeanu mai are oameni în jurul său care îi sunt recunoscători pentru ajutorul dat în perioada lui de glorie și acum îi plătesc cu aceeași monedă.

„Azi e vorba despre el, un OM care, DA, a greșit mult în viață si e conștient de asta, iar acum e singur și nu mai are pe nimeni, nu mai are nimic, doar pereții azilului. Prietenii care nu de mult făceau cărare’ la petrecerile lui, majoritatea l-a uitat… deh, nu mai are nimic de oferit…

Îmi amintesc când eu eram mic’ si el era mare’, de multe ori mi-a deschis porțile casei lui, și asta mă face să nu-l uit și să-i fiu recunoscător. Sănătate să ai, Iri, și liniște în suflet, atâtea zile cât Dumnezeu îți va mai da pe acest pământ!', a scris Sorin Mărcuș pe Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton