Mihai Albu nu mai face chimioterapie, la două luni de la operația de cancer de prostată: "Am revenit la atelier. Am aflat că am..." / De ce trebuie să repete analizele la 3 luni, pentru toată viața

 Dumba Gabriela
.

Mihai Albu a aflat, în luna februarie, că suferă de cancer la prostată, iar la începutul lunii mai a fost operat. Designerul face tratament în prezent și speră în recuperarea completă, mai ales că medicii i-au dat o veste minunată: nu trebuie să mai facă și chimioterapie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mihai Albu este optimist în legătură cu boala gravă cu care luptă de câteva luni, având în vedere că analizele recente au ieșit bune. Din fericire pentru el, starea de sănătate îi permite să muncească, așa că designerul s-a întors în atelier și creează încălțăminte pentru clientele sale.

https___www.gandul.ro_wp-content_uploads_2024_04_mihai-albuhttps___www.gandul.ro_wp-content_uploads_2024_04_mihai-albu

Cum se mai simte Mihai Albu, după operația de cancer de prostată

Invitat în cadrul emisiunii Exclusiv VIP cu Cristi Brancu, creatorul de pantofi a menționat că are deja o lună jumate de când a aflat că una dintre analize s-a îmbunătățit vizibil și că nu mai trebuie să facă chimioterapie.

Cu toate acestea, analiza respectivă trebuie repetată la fiecare trei luni, pe tot parcursul vieții, iar dacă va fi modificată, va trebui să ia măsuri.

„Deja am o lună de când am aflat că am o analiză bună. E chiar în limita de jos a normalității și nu mai trebuie să fac chimioterapie. E o analiză care trebuie repetată la fiecare trei luni, de acum înainte toată viața. Cum va fi modificată, ar trebui luate măsuri, nu știu ce măsuri, dar trebuie luate. Acum sunt OK, am revenit la atelier, am cliente din plin, merge treaba', a spus Mihai Albu.

Mihai Albu a mers la atelier zilnic, chiar până înainte să fie internat în spital, iar după operație a lipsit două săptămâni, însă nu a uitat de atelier și a condus totul de acasă.

„Până înainte de operație am fost zilnic. (nr. la atelier). După operație am lipsit vreo două săptămâni de la atelier, dar am condus de acasă tot ce a trebuit. Într-adevăr, nu am fost să iau legătura cu clientele mele. Am delegat pe cineva care s-a ocupat OK. De la zi la zi, tot vin cliente la mine, iar primul lucru care mă întreabă e de sănătate. Văd că radiez, și parcă comandă mai mult', a mai povestit Mihai Albu.

Citește și: Mihai Albu, după ce i-a văzut pe Iulia Albu și pe iubitul ei, Mike, la America Express: „Partenerul ei nu are un loc de muncă stabil. Eu am de plătit salariile angajaților…

Citește și: Elena Ionescu s-a vindecat de ulcer cornean, după ce a ajuns la moaștele Sfintei Parascheva: „Eu nu vedeam microfonul foarte bine. Mama mi-a spus să mă duc la biserică, să fac pașii pe care mi-i spune ea, dar cu credință, nu ca la muzeu. A fost o minune în viața mea

Mihai Albu, certat de Iulia Albu că i-a spus fiicei lor că are cancer

Iulia Albu consideră că fiica lor, Mikaela (14 ani), a aflat prea repede despre diagnosticul dur al tatălui său. Vestea ar fi demoralizat-o pe fiica designerului de încălțăminte, care tocmai ce se pregătea să susțină un examenul pentru Capacitate.

La rândul său, Mihai Albu susține că a încercat cât a putut să-i ascundă fiicei sale realitatea, însă Mikaela a petrecut cu el vacanța de Paște, iar în acea perioadă avea drene și sondă.

„I-am promis anul trecut fetiței mele că nu voi mai vorbi public despre mama ei, însă acum sunt nevoit să aduc anumite precizări referitoare la acuzația că „NU AR FI FOST CAZUL' să-i spun Mikaelei despre afecțiunea medicală de care sufăr (ea fiind în clasa a opta și urmând a susține examenul de Capacitate). 

Am aflat de afecțiunea mea la începutul lunii februarie, apoi în lunile martie și aprilie am urmat un protocol de analize, investigații și proceduri invazive care au avut ca finalitate o operație chirurgicală complexă. Toate aceste luni (februarie, martie și aprilie) am ținut discreție totală asupra afecțiunii, informând doar familia și prietenii foarte apropiați, tocmai în încercarea de a o proteja pe fiica mea în acestă perioadă dificilă.

 Abia după ce am trecut prin intervenția chirurgicală, respectiv la zece zile după, doar atunci când medicii m-au asigurat că totul este ok, am informat-o pe fiica mea, chiar de Sărbătorile Pascale când a petrecut cu mine, văzându-mă în convalescență (cu tuburi de dren și sondă).

Am protejat-o cu toată ființa mea, spunându-i doar atunci când am considerat ca ESTE CAZUL! La acel moment deja aflaseră mult prea multe persoane de boala mea, eram sunat chiar de persoane din presă care aflaseră ceva, dar nu aveau confirmări. După ce i-am spus fetiței mele, la câteva zile chiar, am făcut și public anunțul. 

Cu siguranță, Mikaela a fost afectată de această veste certându-mă că nu i-am spus încă de la început pentru ca ar fi dorit să fie mai mult lângă mine, i-am explicat care a fost motivul și vă asigur că a înțeles! Fiica mea este foarte bine pregătită pentru examenul de Capacitate și sunt convins că va trece cu bine, foștii mei socri s-au ocupat intensiv de pregătirea ei. Probabil mama ei dorește ceva reclamă, doar ce este în „jurată la o emisiune TV'. Mika, tati te iubește mult și este lângă tine!‘, a scris designerul de încălțăminte, pe pagina lui de socializare. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton