La 10 ani de la divorț, Mihai Albu regretă că i-a lăsat numele Iuliei Albu: "Mă deranjează că se poate recăsători și își schimbă numele"

 Dumitrache Laura
.

Mihai Albu și Iulia Albu au divorțat în anul 2013 și au împreună o fiică, în vârstă de 13 ani. În prezent, cei doi și-au refăcut viața cu alți parteneri și au o relație decentă, de dragul fiicei lor, Mikaela. Celebrul designer de pantofi a dezvăluit la 10 ani de la divorțul de Iulia, că regretă faptul că i-a lăsat numele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mihai Albu și-a refăcut viața la 10 ani de la divorțul de Iulia Albu. Designerul de pantofi și-a oficializat relația cu iubita sa, pe care vrea să țină cât mai departe de ochii curioșilor. De cealaltă parte, Iulia Albu formează un cuplu cu Mihai Alexandru, un român stabilit la Londra de la vârsta de 13 ani.

iulia albu si mihai albuiulia albu si mihai albu

Recent, Mihai Albu a dezvăluit că regretă faptul că a fost de acord să-i dea numele fostei sale soții, Iulia Albu. Cei doi au divorțat în 2013 la notar, iar la acea vreme, designerul de pantofi a fost de acord că îi lase numele fostei sale partenere.

Citește și: Ce a făcut mama lui Mihai Albu pentru el, după ce creatorul de pantofi și-a pierdut tatăl, la 16 ani: „S-a luptat foarte tare'

Citește și:Mihai Albu, arhitect de profesie, spune care este cel mai sigur loc din casă în caz de cutremur: „Blocurile se prăbușesc relativ vertical”

Citește și:De ce nu se uită copiii Mirelei Vaida la emisiunea Acces Direct, prezentată de mama lor: „Nu le-am interzis asta, pur și simplu le-am spus că nu…”

Citește și:Cum arată vila lui Bogdan de la Ploiești. Are un etaj, curte și un garaj imens

La 10 ani de la divorț, Mihai Albu regretă că i-a lăsat numele Iuliei Albu

Mihai Albu și Iulia Albu au divorțat în anul 2013, la trei ani după ce au deveni părinți. Cei doi au mers împreună la notar și au divorțat fără scandal. După 10 ani de la divorț, Mihai Albu susține că cel mai mare regret al său este faptul că i-a permis fostei soții să-i poarte numele.

Noi am divorţat pe cale amiabilă, la notar. Am împărţit bunurile, am hotărât custodia comună a fetiţei, iar ea (n.red. Iulia Albu ) a solicitat să-mi păstreze numele. Argumentul în acel moment a fost să aibă acelaşi nume ca fetiţa noastră. Am fost de acord, sigur după aceea mi-a părut rău, dar asta este. Am regretat şi regret şi acum. Aşa a fost momentul atunci, a fost pe cale amiabilă, chiar a fost o oarecare negociere, vreau numele, vreau aia, vreau aia. Fiecare şi-a spus punctul de vedere, iar eu am fost de acord la mai toate cerinţele.”, a dezvăluit Mihai Albu, potrivit Fanatik.

Mihai Albu: „Mă deranjează că se poate recăsători și își schimbă numele”

Designerul de pantofi este de părere că Iulia Albu se poate recăsători și își schimbă numele de familie. Din păcate, înțelegerea făcută la notar în momentul divorțului, nu mai poate fi anulată.

Mă deranjează cel mai mult faptul că se poate recăsători şi îşi schimbă numele. Şi atunci pentru ce să-i mai laşi numele dacă oricum îşi schimbă numele? Sau mai rău, următorul poate să aibă numele meu dacă decide să îl păstreze. Nu e în regulă, mie nu mi se pare o soluţie bună, dar nu am ştiut în acel moment. Nici nu se poate face nimic pentru că înţelegerea făcută la notar este bătută în cuie. Nu se mai poate reveni nici la custodia fetiţei, nici la domiciliu. Custodia este în continuare comună, cu domiciuliul la mamă, cu program de vizitare.”, a mai declarat designerul de pantofi.

Mihai Albu nu reușește să-și vadă prea des fetița

Mihai Albu și Iulia Albu au custodia comună a fiicei lor, Mikaela. Fostul soț al Iuliei Albu petrece putin timp cu fiica lui, iar atunci când se întâlnesc merg la mall sau stau cu mama lui.

Am realizat că nu rezolv nimic. Am încercat cu autoritatea tutelară, cu poliţie, dacă nu s-a luat nicio măsură de niciun fel, m-am resemnat. Mă mulţumesc cu acele zile când se doreşte a avea program. Până nu demult rămânea şi peste noapte la mine, dar în ultima vreme are meditaţii, are tot felul de activităţi şi se face în aşa fel încât să avem doar o zi la dispoziţie. Iar dacă mai e cazul, şi a doua zi, dar cu dormit acasă.Apreciez foarte mult că petrece ceva timp cu bunica ei, cu mama mea, îşi povestesc lucruri. Oricum mama a fost cea care a crescut-o în primii trei ani, iar bucuria pentru mama e mare.”, a mai spus Mihai Albu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton