Mihai Albu suferă de depresie: "Sunt un tip care pune la suflet ușor. Mă deprimă multe chestii". Ce promisiune i-a făcut fiicei sale, Mikaela

 Dumitrache Laura
.

Mihai Albu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri din România. În urmă cu două luni, mama creatorului de modă s-a stins din viață. Recent, Mihai Albu a dezvăluit că suferă de depresie, dar reușește să își revină destul de repede. Mai mult, designerul a vorbit despre relația pe care o are cu fiica sa, Mikaela, dar și despre relația pe care o are cu Iulia Albu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Albu a fost căsătorit cu Iulia Albu, vreme de 9 ani și au împreună o fiică, pe Mikaela. Cei doi au divorțat în urmă cu zece ani, dar în prezent refuză să mai vorbească despre fosta lui soție. Mihai Albu și-a pierdut mama în urmă cu două luni și recunoaște că suferă de depresie.

mihaimihai

Invitat în podcastul lui Nasrin Ameri, Mihai Albu a vorbit despre relația cu fiica lui, dar și despre depresie. Deși susține că este depresiv, creatorul de modă nu a apelat la ajutorul unui specialist. Cu toate astea, reușește să își revină de fiecare dată când este trist.

Citește și: Mihai Albu, după ce i-a văzut pe Iulia Albu și pe iubitul ei, Mike, la America Express: „Partenerul ei nu are un loc de muncă stabil. Eu am de plătit salariile angajaților…”

Citește și:Mihai Albu, declarații dureroase despre copilăria săracă și moartea tatălui: „Într-o dimineață, pe la ora 5:30 a sunat Miliția la ușă”

Citește și:Speak și Florin Ristei, interzis de la Antena 1 să mai filmeze podcastul „Fierți pe insulă”, despre Insula Iubirii: „Nu am avut niciun beneficiu financiar din partea trustului”

Citește și:Fostă concurentă de la Vocea României, dezvăluiri din culisele emisiunii, după ce a fost respinsă: 'Am vrut să se știe adevărul. În mod normal nu aș fi acceptat…' Ce i-au spus Smiley și Tudor Chirilă

Mihai Albu a recunoscut că suferă de depresie

Mihai Albu a fost căsătorit cu Iulia Albu timp de 9 ani, si au împreună o fiică, pe Mikaela. Cei doi au divorțat în 2013 și au decis să meargă pe drumuri separate. Mikaela, în vârstă de 14 ani, a rămas alături de mama ei, iar în prezent, creatorul de modă nu are o relație bună cu aceasta. Invitat în podcastul „Ameritat' , moderat de Nasrin Ameri,Mihai Albu a vorbit despre depresie și a recunoscut că este o persoană depresivă. Chiar și așa, Mihai Albu a explicat că își revine după o perioadă de depresie, iar motivul sunt realizările sale.

Sunt depresiv. Orice chestie care nu-mi iese, mă deprimă rău. Sunt un tip care pune la suflet foarte ușor, orice. Și mă deprimă anumite chestii. Mă remontez destul de repede. Nu iau medicamente de niciun fel. Poate ar trebui, nu știu. Nu sunt nici de dus la psiholog sau psihiatru', a explicat designerul.

Ce i-a promis Mihai Albu fiicei sale

Mihai Albu nu are o relație apropiată cu mama fiicei lui. Cu toate acestea, creatorul de modă a mărturisit că se înțelege foarte bine cu fiica lui, Mikaela. Deși a fost întrebat ce părere are despre fosta soție, Mihai Albu a spus că i-a promis Mikaelei că nu va mai vorbi în public despre Iulia Albu. „I-am promis fetiței mele că nu mai vorbesc despre mama ei deloc. Mi-a cerut lucrul ăsta', a explicat el.

Mihai Albu își dorește, totuși, să o vadă mai des pe fiica ei, dar acest lucru nu se poate din cauza programului încărcat pe care micuța îl are. Totodată, creatorul de modă susține că, din cauza scandalului cu Iulia Albu, a pierdut momente importante din viața fiicei lui. „E ok, vorbim la telefon. De curând a făcut 14 ani, o să aibă buletin. Acum are și ea program, are meditații, are școală, are îndatoriri, nu e ca până nu demult când putea oricând să vină. O înțeleg că vine mai rar.(…)S-au pierdut ani importanți. Cred că se întâmplă oriunde. În momentul în care părinții se despart.', a spus fostul soț al Iuliei Albu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton