Mihai Albu susține că nu e lăsat să petreacă mai mult timp cu Mikaela: „Relația cu fiica mea nu este așa cum visam. Aș fi vrut să mă implic mai mult, dar este greu..." / Petrec împreună doar 4 zile pe lună

 Tudorache Simona
.

Mihai și Iulia Albu nu se înțeleg nici acum, la câțiva ani de la divorț, în privința programului fiicei lor. Mikaela poate petrece cu tatăl ei doar patru zile pe lună, lucru care îl nemulțumește profund pe designer, care ar vrea să se implice mai mult și să nu fie doar un tată de duminică. Iulia Albu nu îi permite, iar de-a lungul timpului au avut mai multe discuții pe tema asta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Mihai Albu a dus o luptă cu cancerul și atunci a fost susținut moral de fiica lui, dar și de cea care i-a fost soție. Situația lor nu s-a schimbat însă. Mihai Albu și-ar dori să aibă mai mult timp cu Mikaela, care anul aceasta a trecut prin examenele de la Evaluarea Națională. Creatorul de pantofi spune că și fiica lui și-a exprimat dorința de a sta mai mult la el, dar este greu.

mihai albu 10mihai albu 10

Mihai Albu vrea mai mult timp cu Mikaela, dar nu e lăsat

Mihai Albu și-ar fi dorit să aibă o relație mai apropiată cu Mikaela, fiica lui, dar după divorț nu a reușit. Creatorul de pantofi se plânge de timpul pe care îl petrec împreună și spune pe cine consideră vinovat pentru asta.

„În niciun caz relația cu fiica mea nu este așa cum visam. Aș fi vrut să mă implic mai mult, dar este greu. Când părinții sunt divorțați și domiciliul este la mamă, pierzi mult timp din timpul copilului, rămâi un tată de duminică. Am un program de vizitare de patru zile pe lună, vă dați seama! Foarte puțin. Două weekenduri pe lună.

În vacanță e altceva, dar și vacanța e mică… Și fetița și-ar dori să fie în compania mea. Când există divorț, așa se întâmplă. Acum nu mă mai macină, m-am obișnuit. De obicei, la modul general, mamele obstrucționează, limitează tații să petreacă timp cu copiii. Se întâmplă ceva să nu se respecte programul', s-a plâns Mihai Albu pentru Cancan.

Mihai Albu, supărat că Mikaela, fiica lui, nu e lăsată mai mult timp la el

Designerul susține că Mikaela vrea să stea mai mult cu el, dar nu au această posibilitate decât în vacanțe. Uneori, nici programul pentru sărbători nu se respectă, iar asta îl întristează.

„Deja fiica mea își exprimă dorința să stea cu mine. Acum șapte ani nu era băgată în seamă când voia la tati. De Paște a stat la mine 4-5 zile, am încercat mereu să le facem un an la mine, un an la mamă. Uneori se respectă, uneori nu se respectă. Am două weekenduri pe lună, o parte din vacanțe și subvacanțe, Ziua Tatălui, pe care ar trebui să o petreacă cu mine și nu s-a întâmplat asta niciodată! A picat mereu în timpul săptămânii și este complicat când are școală. Sunt lecții, întotdeauna e ceva, întotdeauna se întâmplă ceva…', a mai zis el.

Citește și: Marina Dina are probleme cu banii după despărțirea de tatăl copiilor ei și a concediat și bona: „Sunt obișnuită la un anumit standard. Am avut și bonă, dar mă costa mai mult decât câștigam eu”

Citește și: Cum a ajuns Marina Voica să fie interzisă la radio și televiziune, în comunism: „După doar un an petrecut în Germania, intervenind îmbolnăvirea gravă a soţului şi, apoi, decesul acestuia…'

Citește și: Medeea Marinescu încă primește mesaje la mai bine de 30 de ani de la rolul marcant din „Maria Mirabela”: „Este o enormă bucurie. E important să joci roluri care și rămân. Sunt părinți din generația mea și îmi spun…” Cum au reacționat băieții ei după ce au văzut filmul / EXCLUSIV

Citește și: Eva Kiss povestește că nu i-a fost ușor din momentul în care a devenit mamă prima oară la 18 ani: „Sigur că ar fi putut fi mult mai bine, sigur că poate aș fi putut face altfel lucrurile, dar…”. Ce spune despre momentele dificile din copilărie, după moartea tatălui / EXCLUSIV

Citește și: Cum l-a iertat Andreea Bălan pe George Burcea după divorț și multe procese. Victor Cornea nu a venit întâmplător în viața ei: „Trebuie să te ierți și să nu te mai biciuiești”

Mihai Albu a fost susținut de Iulia Albu și de fiica lui când a primit cruntul diagnostic

Iulia Albu și Mikaela i-au fost aproape atunci când Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer și a început o luptă cu boala. Acum e mai bine.

„Suntem alături de tine, Mihai, în aceste momente delicate. Sperăm ca această boală cumplită să fie învinsă din prima bătălie. Alături de toți cei ce trec prin acest diagnostic în fiecare moment al fiecărei zile. Momente ca acestea ne fac să prețuim mai mult fiecare zi care ne este dată. Dragostea, puterea de a lupta pentru noi, dar și pentru cei dragi nouă. Este o luptă grea în care nu există învinși. Există doar EROI', a scris criticul de modă pe o rețea de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton