Mihai Albu a topit verigheta fostei soții, după divorț: "Eu așa știu, că dacă o căsnicie nu merge, se dă înapoi". Ce s-a întâmplat cu pantofii și rochia de mireasă purtate de Iulia Albu la nuntă

 Dumba Gabriela
.

Mihai Albu dezvăluie că nu a păstrat verigheta fostei sale soții, de care a divorțat acum 11 ani, ci a topit-o. Designerul de pantofi nu este într-o relație bună cu Iulia Albu și nu și-a dorit niciodată să păstreze vreun obiect care să-i amintească de ea, aici fiind și cazul pantofilor sau a rochiei de mireasă purtate de mama fiicei sale în ziua nunții lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

După divorț, Iulia și Mihai Albu au respectat un obicei legat de verigheta ei, respectiv acela ca bijuteria să-i fie înapoiată bărbatului. Astfel, inelul care a pecetluit iubirea dintre ei a ajuns la Mihai Albu, iar el a avut grijă să-l topească pentru ca reduce numărul obiectelor care aminteau de căsătoria lor.

9-iulia-si-mihai-albu-39-iulia-si-mihai-albu-3

Ce a făcut Mihai Albu din verigheta fostei soții, după divorț

După divorț, Iulia Albu i-a înapoiat tatălui fiicei sale verigheta. Potrivit mărturisirilor făcute de designer, el i-a pus în vedere că va trebui să facă acest lucru dacă se vor despărți.

„Verigheta mi-a dat-o înapoi. Nu cred că o mai am. Parcă am topit-o și am făcut ceva din ea. Eu așa știu, că dacă o căsnicie nu merge, se dă înapoi. Am primit-o la vreo doi ani după divorț. Îi spusesem că dacă nu mai rămânem împreună, verigheta se înapoiază', a spus Mihai Albu pentru fanatik.ro.

Mihai Albu a dezvăluit și ce s-a ales de pantofii pe care-i făcuse pentru nuntă. În același timp, acesta a uitat complet ce s-a întâmplat cu rochia de mireasă, realizată de un celebru designer român. Tot Mihai Albu precizează că nu i-a făcut niciodată cadou vreo mașină, ci doar i-a luat una pe firmă, cu care să se deplaseze. Automobil pe care apoi l-a vândut pentru piese.

„De pantofi nu mai știu nimic. De rochie habar nu am. Din ce-mi amintesc, pantofii au fost expuși câțiva ani după nuntă până s-au ponosit. Ori sunt prin magazie, ori prin atelierele pe care le-am schimbat. Rochia parcă Rita Mureșan i-a făcut-o, ca și ținuta mamei mele. 

Mașina nu a fost niciodată a ei, ci a firmei, pe care a folosit-o ea. Am luat-o special ca să o conducă, dar nu i-am luat-o ei special. La un moment dat s-a vândut la piese de schimb cred, pentru că era în ultimul hal', a declarat Mihai Albu.

Citește și: Cum a gestionat Daliana Răducan celebritatea lui Răzvan Simion, la începutul relației: „Ne fotografiau de pe schelele unui imobil în construcție, aflat vizavi de locuința noastră, dar acum am înțeles…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum au reacționat părinții Mariei Buză când a intrat la Facultatea de Teatru, în urmă cu 31 de ani: „Când le-am dat vestea cea mare, a început circul! Tata spunea că semăn cu el, mama…' / EXCLUSIV

Mihai Albu nu a rămas într-o relație bună cu Iulia Albu, după divorț

Mihai Albu dezvăluie că și-a reclamat fosta soție la Autoritatea Tutelară, iar Iulia Albu a fost monitorizată timp de un an și jumătate.

„Acum patru-cinci ani, am cerut monitorizare la Autoritatea Tutelară, timp de un an de zile și jumătate. S-a ținut cât de cât. Dar n-au luat nicio măsură. Acum a crescut fata. Am sesizat doar că nu se respectă programul cu Mika.

Anul acesta a stat doar trei zile la mine, în vacanță, iar vara trecută deloc. Niciodată n-am luat-o în afara programului. Eu n-am solicitat asta, ci doar să respecte programul.  Ideea era că atunci când își dorește, s-o lase să vină oricând la mine. Eu vorbesc cu copilul să ne vedem, ea îmi zice ok, dar întâi să vorbească cu mami. Iar apoi nu mai vine', a adăugat Mihai Albu.

Mihai Albu recunoaște că s-a supărat rău după ce și-a auzit fiica spunându-i „bunică' mamei lui Mike:

„Chestiunile sunt mult mai grave. E floare la ureche faza că m-am supărat că am auzit fata spunându-i bunică mamei lui. Nu vreau s-o ținem din scandal în scandal', a mai spus Mihai Albu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton