Mihai Albu vrea să încheie scandalul cu Iulia Albu: "Eu unul am capitulat, nu mai ripostez! Am fost prea stresat, în ultimii 5 ani, sper să mă recuperez..."

 Tudorache Simona
.

Mihai Albu a ajuns la capătul puterilor. Designerul vrea să pună punct scandalului cu fosta sa soție, Iulia Albu, după ce și-au adus reciproc o serie de acuzații, pentru că are convingerea că stresul cu care se confruntă dăunează bolii sale. Mihai Albu a fost diagnosticat în urmă cu câteva luni cu cancer la prostată, iar de atunci luptă să țină afecțiunea sub control. Acum își dorește doar liniște.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Mihai Albu s-a confruntat într-un timp scurt cu mai multe drame. El și-a pierdut mama și fratele, apoi a primit un diagnostic devastator, iar de atunci viața i s-a schimbat radical. Singura care l-a susținut în această perioadă cumplită a fost iubita lui, de profesie medic cardiolog, cu care anul viitor vrea să ajungă în fața altarului. Mihai Albu a avut-o aproape și pe Mikaela, fiica lui din mariajul cu Iulia Albu.

mihai albu 10mihai albu 10

Mihai Albu vrea să încheie scandalul cu Iulia Albu

Mihai Albu se declară marcat de tot ce a trăit în ultima perioadă. Designerul are, însă, speranță că lucrurile vor intra pe un făgaș normal.

„Nu e în regulă ce se întâmplă, tot acest scandal, sper să se liniștească lucrurile. Eu unul am capitulat, nu mai ripostez! Ideea e că Mihai Albu vrea liniște, acesta este mesajul meu. În acest moment vreau să stau liniștit, am fost prea stresat, în ultimii cinci ani, sper să mă recuperez eficient după boală.

Încă nu fac citostatice, dar trebuie să țin boala din scurt. Cu cancerul nu te pui! Important e să nu să apară și în altă parte, încă nu fac citostatice, după operație, dar fac multe analize. La mine au fost multe probleme, mult stres cu mama bolnavă, supărările cu fosta', a mărturisit Mihai Albu, potrivit click.ro.

Citește și: Cum și-a recăpătat Laura Cosoi silueta după a patra naștere: „Am luat kilograme, am avut o burtică mare de tot. Nu mai mănânc…” / EXCLUSIV

Citește și: Alin Oprea e în plin scandal cu fosta soție, în timp ce Medana are o relație exemplară cu fostul ei soț: „Când ai copii cu un om, ai datoria să îl respecți până închizi ochii”

Citește și: Oana Ioniță continuă lupta cu fostul soț, Florin Budnaru, și vrea program prelungit cu fiul lor: „Am doar două zile pe săptămână, e prea puțin pentru o mamă'. Cât de mult s-a îmbunătățit relația cu Maxim / EXCLUSIV

Citește și: Daria Crișan și iubitul ei aveau fiecare alți parteneri când s-au cunoscut: „Energia lui mi-a întors capul și primul gând a fost…” Cum a început povestea lor de dragoste și cum au depășit cumpenele în relație / EXCLUSIV

Citește și: Mona Nicolici povestește că a învățat „târziu și greu să comunice” cu soțul ei, chef Cezar Munteanu: „Nu găseam o soluție pentru a regla lucrurile. E cam mult piper în căsătoria noastră, pentru că…”

Mihai Albu vrea să se căsătorească din nou

Anul viitor, Mihai Albu vrea să își ducă iubita la altar și să organizeze un eveniment mare de modă.

„Am vorbit cu ea despre căsătorie, avem în plan, dar încă nu am fixat o dată anume, poate, anul viitor, vom vedea. Tot în 2025, în primăvară, voi organiza și un eveniment mare de modă, după o pauză de 6 ani. De dinainte de pandemie nu am mai avut o prezentare', a mai spus Mihai Albu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton